Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseurs Rotterdam

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Rotterdam? Je ziet hier alle adviseurs in Rotterdam die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Rotterdam?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Rotterdam

Heb je je eerste woning op het oog in Rotterdam? Of wil je verhuizen naar een nieuw stulpje in deze havenstad? Er zijn verschillende situaties te bedenken waarin persoonlijk hypotheekadvies van een hypotheekadviseur in Rotterdam prettig is. Hypotheekzaken zijn vaak complex en tijdrovend om uit te zoeken. Gelukkig kan een hypotheekadviseur in Rotterdam je helpen.

Hypotheekadvies Rotterdam

Wanneer je advies over de hypotheek voor je Rotterdamse woning zoekt, is het handig om een hypotheekadviseur in Rotterdam in te schakelen. Goed nieuws! Op HypotheekAdvies.nl kun je verschillende hypotheekadviseurs uit Rotterdam met elkaar vergelijken. Dit helpt je om een hypotheekadviseur te vinden die aansluit bij je persoonlijke voorkeuren. 

Je kunt op HypotheekAdvies.nl ook specifieke wensen aangeven waar een hypotheekadviseur aan moet voldoen. Zoek je bijvoorbeeld een Engelssprekende hypotheekadviseur die bij jou langskomt? Of wil je een hypotheekadviseur die ook in de avonduren tijd voor je heeft? Via de filters op onze site kun je deze wensen aangeven en zo de meest geschikte hypotheekadviseur in Rotterdam vinden.

Wonen in Rotterdam

Wonen in Rotterdam is iets waar veel mensen van dromen. Misschien jij ook wel. Rotterdam is de op één na grootste stad van Nederland en telt meer dan 663.000 inwoners (in 2023). De stad dankt haar bekendheid grotendeels aan de haven, maar staat ook bekend om de vernieuwende architectuur. Verder is Rotterdam de laatste jaren uitgegroeid tot een gastvrije metropool. De stad organiseert steeds meer evenementen en kent veel bezienswaardigheden. Ook blijft de stad zich ontwikkelen. Kortom, Rotterdam heeft voor iedereen wat te bieden.

Waarom Rotterdam?

Rotterdam is populair door de goede bereikbaarheid, zeker bij mensen die in Rotterdam of omgeving werken. Vanuit Rotterdam kun je snel verschillende kanten in Nederland op. Hierdoor is Rotterdam een goede plek om te wonen. 

Daarnaast zijn er koopwoningen voor elk budget. In Rotterdam lopen de prijzen uiteen van ongeveer €200.000,- tot €1.000.000,-. Er is een heel divers huizenaanbod: van appartementen en studio’s tot luxe villa’s en ook eengezinswoningen en kleine rijtjeshuizen. 

Wil je liever niet kopen of heb je die financiële ruimte momenteel niet? Dan zijn er in Rotterdam ook genoeg huurmogelijkheden. Ben je benieuwd of jij een woning in Rotterdam kunt kopen? Vraag dan hypotheekadvies in Rotterdam aan om jouw maximale hypotheekopties te ontdekken.

Leuke buurten in Rotterdam

Delfshaven

Delfshaven is een multiculturele wijk in Rotterdam waar de gemiddelde leeftijd 25 tot 45 jaar is. In Delfshaven zijn veel woningen te vinden. 

Ooit was Delfshaven een onderdeel van Delft, maar tegenwoordig is het een wijk in Rotterdam. Delfshaven is het deel van Rotterdam waar je de meeste historische gebouwen vindt, bijvoorbeeld mooie grachtenpanden en authentieke kroegjes. De wijk heeft ook een gezellige jachthaven die wordt omgeven door veel leuke winkels en horecagelegenheden. Kortom: gezelligheid alom!

Kralingen

In de wijk Kralingen wonen veel verschillende mensen van allerlei leeftijden. Dat maakt het tot een gezellige buurt. De gemiddelde leeftijd in deze wijk ligt tussen de 25 en 45 jaar.

Als je van groene parken en buitenactiviteiten houdt, is Kralingen misschien wel een geschikte wijk voor jou. In deze wijk bevindt zich het gezelligste stadspark van Rotterdam: het Kralingse Bos. Hier kun je sporten, picknicken of wandelen. Bij dit park is ook een klein strandje te vinden. Verder vind je in Kralingen de Trompenburg, een aangelegde tuin met veel verschillende planten en bomen. Je kunt hier genieten van de rust en ondertussen je ogen uitkijken. Naast de mooie tuin is er een gezellig theehuis waar je koffie kunt drinken of kunt lunchen.

Blijdorp

Blijdorp is over het algemeen een rustige wijk in Rotterdam. Deze rustige buurt trekt voornamelijk jongere gezinnen aan. Ook als je starter op de woningmarkt bent, kun je goed in deze wijk terecht. Er zijn veel hypotheekadviseurs in Rotterdam die jou kunnen helpen met het vinden en kopen van een geschikte woning in Blijdorp.

Blijdorp bevindt zich in Rotterdam Noord. De wijk is in het hele land bekend om de dierentuin, Diergaarde Blijdorp, die hier gevestigd is. Maar Blijdorp heeft meer te bieden dan dat. Zo vind je in deze wijk ook een mooi stadspark, het Vroesenpark. Dit park biedt verschillende mogelijkheden voor activiteiten. Zo zijn er wandelpaden aangelegd, kun je er voetballen en biedt het park plekken om in de zomer te barbecueën.

Kop van Zuid

De wijk Kop van Zuid is één van de modernere wijken van Rotterdam. De prijzen zijn in deze wijk ook wel aan de hoge kant. Je betaalt er gemiddeld zo’n € 501.786,- voor een huis. De meest voorkomende leeftijdscategorie in deze wijk is 25 tot 45 jaar. Er wonen over het algemeen vooral (jonge) gezinnen.

Als je van meer moderne wijken houdt, dan is de wijk Kop van Zuid ideaal voor jou. Dit is een van de wijken waaraan Rotterdam de bijnaam Manhattan aan de Maas te danken heeft, vanwege de architectuur van de verschillende gebouwen. De Skyline van Rotterdam gaat heeft namelijk veel weg van die in Manhattan.
In deze wijk vind je ook de cruiseterminal. Hiervandaan vertrokken vroeger de cruiseschepen van de Holland-Amerika Lijn. Tegenwoordig wordt de terminal gebruikt voor grote passagiersschepen die aanmeren in Rotterdam.

Woonprojecten in Rotterdam

Rotterdam is constant in ontwikkeling. Er worden voortdurend nieuwe huizen gebouwd. Dat biedt uiteraard kansen voor jou als jij jezelf wel inRotterdam is constant in ontwikkeling. Er worden voortdurend nieuwe huizen gebouwd. Dat biedt uiteraard kansen voor jou als jij jezelf wel in Rotterdam ziet wonen. Voor extra hulp bij het kopen van een nieuwbouwwoning kun je terecht bij een van de hypotheekadviseurs in Rotterdam.

Wil je eerst meer weten over een huis kopen in Rotterdam? In ons handige artikeloverzicht kun je alvast meer lezen over het kopen van een huis voordat je met een hypotheekadviseur in gesprek gaat.

 

 

Bijzondere woonlocaties in Rotterdam

Wonen in de Markthal

Een van de bezienswaardigheden in Rotterdam is de Markthal, een overdekte markt. Het bijzondere is dat in de Markthal ook appartementen zijn gebouwd. Een bijzondere plek om te wonen als er een enkele keer een appartement in deze hal te koop staat!

Wonen langs de Maas met uitzicht op de Erasmusbrug

De Erasmusbrug is de tweede brug die over de nieuwe Maas is gebouwd en is het icoon van Rotterdam geworden. De brug is 800 meter lang en verbindt de wijk Kop van Zuid met het centrum van Rotterdam. De brug heeft als bijnaam “De Zwaan” gekregen omdat de pyloon van de brug op een zwaan lijkt.

In Rotterdam zijn veel woningen en flats langs de Maas te vinden. Enkele woningen zijn te koop of te huur. De meeste woningen hebben goed uitzicht op de Maas en de Erasmusbrug. Sommige appartementen hebben een balkon vanaf waar je kunt genieten van het uitzicht.

Hypotheekadviseur RotterdamWonen in een kubuswoning

Ben jij gek op bijzondere woningen? Dan kan een kubuswoning wat voor jou zijn. Deze woningen zijn inmiddels een ware attractie in Rotterdam geworden. Wanneer je de kubussen van buiten ziet, lijkt het alsof er in de woningen niet veel ruimte is, maar elke kubus bestaat uit drie woonlagen. De eerste laag is bestemd voor de keuken en woonkamer, de tweede laag voor studeer- en slaapkamers en de derde laag is bedoeld als serre, tuin of balkon. Een van de kubuswoningen is een kijkkubus, die je laat zien hoe de kubuswoningen er van binnen uitzien.
Kortom: zeker een uniek type woning om in te wonen!

Een woning in Rotterdam zoeken?

Rotterdam biedt veel mogelijkheden voor het kopen van een woning. Daarbij kun je kiezen tussen bestaande bouw en nieuwbouw. Uiteraard hebben beide soorten woningen voor- en nadelen. Om de keuze makkelijker te maken, zetten wij de voor- en nadelen van nieuwbouw of bestaande bouw voor jou op een rij. Zo kun je achterhalen wat de beste optie voor jou is.  

Een hypotheek voor ondernemers in Rotterdam

Wil je als ondernemer een woning kopen in Rotterdam? Dan kan het afsluiten van een hypotheek in Rotterdam wat ingewikkelder zijn dan voor mede-Rotterdammers die in loondienst zijn.

Ben jij een ondernemer uit Rotterdam en wil jij graag een hypotheek afsluiten om een woning te kopen? Op HypotheekAdvies.nl kun je lezen hoe hypotheekadvies voor ondernemers eruitziet. Ook vind je op onze site hypotheekadviseurs in Rotterdam die gespecialiseerd zijn in ondernemershypotheken. Die kijken graag met je mee wat er voor jou mogelijk is.

Afspraak maken voor hypotheekadvies in Rotterdam?

Zie jij jezelf al helemaal wonen in Rotterdam? Kun je de hulp van een hypotheekadviseur uit Rotterdam goed gebruiken? Onze financieel specialisten helpen je graag verder. Vind een hypotheekadviseur in Rotterdam die bij jou past (in het overzicht hierboven) en maak direct een gratis eerste afspraak.

 

Terug naar het overzicht hypotheekadviseurs

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!