Wij zijn HypotheekAdvies.nl

Aangenaam kennis te maken!

Over ons

Wij geloven dat de kwaliteit van hypotheekadvies mede wordt bepaald door de “klik” tussen jou en jouw adviseur. Een goed advies begint immers bij het begrijpen van elkaar.

Maar als consument op zoek naar die persoonlijke klik vind je vooral sites die organisaties en hun dienstverlening vergelijken. Of je bent veel tijd kwijt om bij meerdere hypotheekadviseurs langs te gaan tot je de juiste hebt gevonden. Dat is nu verleden tijd.

Bij HypotheekAdvies.nl heb jij de regie in handen. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden en filters op professionele en persoonlijke eigenschappen, vind je uit honderden hypotheekadviseurs de adviseur waarmee je een persoonlijke klik hebt. Eigenlijk net zoals je in een webwinkel jouw gewenste product kunt vinden. Dus geen vrije dagen meer opnemen, maar in een paar minuten de adviseur vinden die bij je past en met enkele klikken een afspraak maken!

INNOVATIEVE, ONLINE CONCEPTEN

HypotheekAdvies.nl is onderdeel van RISK Groep. Ongestuurd, transparant en geheel onafhankelijk. Wij faciliteren en 'JIJ KIEST, JIJ BESLIST”.

HECHT TEAM, HOGE AMBITIES

Een talentvol en ervaren team met ieder zijn eigen specialisme maar ook een manusje-van-alles mentaliteit. Van strategie, concept, design, klantenservice tot online vindbaarheid. Elke dag werken wij in Apeldoorn met hart en ziel aan onze ambitie.

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!