Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseur Zwolle

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Zwolle? Je ziet hier alle adviseurs in Zwolle die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Zwolle?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Zwolle

Heb je een huis in Zwolle op het oog? Dan moet je daarvoor waarschijnlijk ook een hypotheek afsluiten. Een hypotheekadviseur uit Zwolle kan je daarbij over allerlei hypotheekzaken adviseren. Waar moet je zoal rekening mee houden bij het kopen van een huis in Zwolle? En wat kan een hypotheekadviseur uit Zwolle voor jou doen? Daar vertellen we je graag meer over.

Hypotheekadvies Zwolle

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Veel mensen schakelen hiervoor dan ook een hypotheekadviseur in. Die kan je advies geven over allerlei belangrijke kwesties. Welke hypotheek past het beste bij jou? Wat voor gevolgen hebben veranderingen in je privésituatie op je hypotheek? Een adviseur kan je daar alles over vertellen.

Hypotheekadviseurs uit Zwolle hebben veel ervaring met een hypotheek afsluiten in Zwolle. Zij kunnen je passend hypotheekadvies geven over de beste hypotheekvorm voor jouw situatie en rekenen voor je uit of je al je wensen kunt realiseren. En ook niet verkeerd: een hypotheekadviseur neemt ook het regelwerk van je over.

Welke hypotheekadviseur in Zwolle kies je?

Maar welke hypotheekadviseur in Zwolle moet je kiezen? Het is begrijpelijk dat je bij het kiezen van een hypotheekadviseur niet over één nacht ijs gaat. Vergelijk daarom, voordat je de hulp van een hypotheekadviseur uit Zwolle inschakelt, verschillende hypotheekadviseurs met elkaar.

Op HypotheekAdvies.nl kun je hypotheekadviseurs uit heel Nederland met elkaar vergelijken op basis van verschillende filters. Zo weet je zeker dat je de beste hypotheekadviseur vindt voor jouw situatie en voorkeuren.

Filter bijvoorbeeld op je persoonlijke situatie, het onderwerp waarover je advies wilt hebben of op je locatie. Zo kun je kiezen tussen adviseurs in de binnenstad, in Westenholte of juist in Zwolle-Zuid?

Verder is het belangrijk dat je een aantal zaken nagaat voordat je een hypotheekadviseur inschakelt:

  • Kijk goed na of een hypotheekadviseur samenwerkt met alle aanbieders en een onafhankelijke adviseur Dit vergroot de kans dat je de best passende en meest voordelige hypotheek afsluit.
  • Vraag het dienstverleningsdocument (DVD) van de hypotheekadviseur op, zodat je precies weet wat je gaat betalen.

Tip van HypotheekAdvies.nl: houd rekening met de verschillende soorten hypotheken, de maandelijkse hypotheeklasten en je eigen maandelijkse inkomen.

Een hypotheekadviseur vinden

Bij het kopen of bouwen van je nieuwe woning in Zwolle is het aannemelijk dat je een hypotheek moet aanvragen om de woning te bekostigen. Een hypotheekadviseur in Zwolle kan je hierbij helpen. Samen bekijk je welke hypotheekvorm het meest geschikt is en hoeveel je maximale hypotheek bedraagt bij je huidige inkomen. Ook zoekt de adviseur voor jou naar de laagste hypotheekrente.

Huren of kopen in Zwolle?

Hypotheekadviseurs in Zwolle staan niet alleen voor je klaar voor hypotheekadvies. Zo kunnen onze adviseurs ook onderzoeken of het voor jou handiger is om te gaan kopen of huren. Zij helpen je een goede beslissing te maken.

Ook nadat je de hypotheekaanvraag hebt ingediend bij een hypotheekverstrekker, kan de hulp van een hypotheekadviseur uit Zwolle handig zijn. Bijvoorbeeld als er iets in je persoonlijke situatie verandert, zoals wanneer je scheidt van je partner of je baan verliest. Ook in dat soort situaties kunnen de adviseurs je advies op maat geven voor het kopen of huren van een huis in Zwolle.

Wonen in Zwolle

Wil jij een huis kopen of huren in Zwolle? Dan zijn deze weetjes van Rodenburg Makelaars, een van de Zwolse makelaars, interessant om te weten over wonen in Zwolle:

  • Tussenwoningen in Zwolle zijn erg geliefd. Het aanbod van tussenwoningen is bijna twee keer zo klein als de vraag. Bij het aanbod van vrijstaande woningen is juist het omgekeerde geval. Daarvan worden er juist een stuk meer aangeboden dan dat er vraag naar deze woningen is.
  • Als je op zoek bent naar een mooie plek om te wonen, is Zwolle ideaal. Wel is de grond in Zwolle is in vijf jaar tijd bijna € 750,- meer waard geworden. Dat laat wel zien dat Zwolle als stad om te wonen erg geliefd is. Het is dan ook belangrijk dat je door een hypotheekadviseur uit Zwolle goed weet wat jouw mogelijkheden zijn op de woningmarkt.
  • Dat Zwolle een oude Hanzestad is, blijkt niet alleen uit de oude gebouwen, maar ook uit de mindere interesse in en vraag naar nieuwbouwwoningen. Maar 10% van het totale woningaanbod in Zwolle bestaat uit nieuwbouwwoningen.
  • Zwollenaren zitten wel goed in Zwolle. Van de mensen die al in Zwolle wonen, blijft 68% daar wonen. Van de inwoners in Zwolle komt 32% uit andere gemeenten in Nederland, bijvoorbeeld Amsterdam.
  • Steeds meer mensen uit Amsterdam vestigen zich in Zwolle. In 2018 kwam 1 op de 40 huizenkopers uit Amsterdam.
  • In totaal 13.000 koopwoningzoekers in Zwolle moeten nog even geduld hebben voordat ze hun droomhuis kunnen bemachtigen. Met maar 258 woningen op de markt is er niet genoeg plek voor iedereen.

Zwolle in het kort

Zwolle is de hoofdstad van de provincie Overijssel, en is met haar 127.492 inwoners (op 1 januari 2019) de negentiende gemeente van Nederland. Als Hanzestad valt Zwolle op door haar oude, monumentale bouwwerken. Een actieve historische vereniging zet zich in voor het behoud en de reconstructie van deze bouwwerken. Zo blijft de oude stadskern beschermd en kunnen mensen er nog lang van genieten. Met haar 5 stadsdelen en 17 wijken met allemaal hun eigen kleur, dynamiek, bouw en samenstelling is Zwolle zeker geen doorsnee stad te noemen.

Ook aan bezienswaardigheden is er geen gebrek in Zwolle. Er zijn veel uitgaansgelegenheden te vinden, zoals theaters, bioscopen en evenementhallen. Verder kun je in Zwolle enkele musea bezoeken.

Hypotheekadviseur Zwolle

Scholen in Zwolle

Qua onderwijs blijft Zwolle zeker niet achter bij andere Nederlandse steden. In Zwolle zijn diverse opleidingsinstituten gevestigd. Voor onderwijs op hbo-niveau vind je in Zwolle bijvoorbeeld Hogeschool Windesheim, ArtEZ (hogeschool voor de kunsten) en de Katholieke PABO. Qua scholen op mbo-niveau vind je in Zwolle onder andere het Deltion College, Cibap, AOC De Groene Welle. Daarnaast telt Zwolle tal van middelbare scholen en basisscholen.

Infrastructuur en ecologie

Met het oog op verkeer en vervoer is Zwolle het knooppunt van Midden- naar Noord-Nederland en andersom. Zo kun je Zwolle goed bereiken via de snelwegen A28 (Groningen-Utrecht) en de A50 (verbinding Zwolle met Eindhoven, via Apeldoorn en Arnhem). Ook is Zwolle een van de grootste spoorwegknooppunten van Nederland. Vanaf Zwolle kun je inmiddels acht richtingen op gaan met de trein.

Ook noemenswaardig is hoe de gemeente Zwolle omgaat met het milieu. Zo is Zwolle al een paar keer bekroond tot groenste gemeente van Nederland en is de stad in 2006 zelfs verkozen tot groenste stad van Europa. Dat de gemeente het milieu hoog op de agenda heeft staan, moge duidelijk zijn. Als je in een milieuvriendelijke omgeving wilt wonen, zit je dus goed in Zwolle.

Sport en vrije tijd

Qua sport kent Zwolle een grote, bekende voetbalclub: PEC-Zwolle. Deze club speelt in de Eredivisie en won in 2014 de KNVB-beker en de Johan Cruijff Schaal door Ajax te verslaan. Voetballen kunnen de Zwollenaren dus wel.
Ook feesten is wel aan de Zwollenaren besteed. Wie dacht dat er alleen in Brabant en Limburg Carnaval gevierd kon worden, heeft het goed mis. In de carnavalstijd wordt Zwolle omgedoopt tot Sassendonk, waar carnavalsvierders zich uitbundige verkleden in vaak zelfontworpen fantasiekostuums. Wellicht is dat een extra reden waarom ook mensen uit de zuidelijke provincies zich in Zwolle wel thuis zullen voelen.

Jouw huis kopen in Zwolle?

Kortom, Zwolle is een toekomstgerichte stad met veel diversiteit, aandacht voor mens en milieu en gezelligheid. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat jij juist in Zwolle een huis wilt kopen.

Kom je er zelf niet uit met je hypotheek voor je woning in Zwolle? Maak dan gerust een afspraak met een van de ervaren hypotheekadviseurs in Zwolle. Zij helpen je graag verder.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!