Jouw eerste woning is de start van jouw toekomst. Begin daarom goed en laat je adviseren.

Meer weten over een startershypotheek lees meer

Verfijn je resultaat
Zoek op postcode of plaats
Locatie
Specialisatie

Afspraakmoment
Afspreken...
Taal
Afrekenmodel
Aanvullende diensten

Type adviseur

Geselecteerd:
Startershypotheek
Wis selectie

Startershypotheek

Wij begrijpen goed dat jij als starter ambitieus, gedreven en gemotiveerd bent. Je staat aan het begin van je carrière en wil vooral genieten van het leven. Het liefst wil je daarom niet te lang bezig zijn met alle zaken die op je afkomen bij het kopen van je eerste huis. Wij begrijpen dat, en willen de transitie naar je eerste woning graag zo makkelijk mogelijk voor je maken. Het kopen van een nieuwe woning begint met het aanvragen van de juiste hypotheek. Hypotheken kennen een aantal verschillende vormen. Het is zeker aan te raden een goede adviseur in de arm te te nemen om een hypotheek te vinden die bij de levensfase past waarin jij je nu bevindt. Een goed gevoel hebben over je hypotheek zorgt voor minder stress tijdens het kopen van je eerste woning waardoor jij je vooral kan focussen op wat jij het liefst doet.

Meer

Huren of kopen

Als je de droom van je eigen huis wil gaan verwezenlijken zal je tegen veel confronterende vragen aanlopen. Hierdoor kunnen twijfels ontstaan. Kan ik de maandlasten wel betalen? Wordt mijn huis wel meer waard? Hierdoor kan de vraag; is het niet beter om te huren naar boven komen. Wanneer jij kiest om een woning te kopen los jij maandelijks een deel af wat zorgt voor waarde opbouw, zodat jij aan het einde van je hypotheek jouw huis hebt afbetaald. Bij huren zit dit anders, het maandelijkse bedrag dat je aan huur betaalt ben je dan echt kwijt.

Momenteel is de hypotheekrente laag. Door die lage rente is het bedrag dat je kwijt bent aan rente in verhouding veel minder dan wat je kwijt zou zijn aan huur. Daarnaast zijn de huizenprijzen sinds lange tijd weer stijgende, wat het risico van waardeverlies van jouw woning verkleint. Het blijft natuurlijk een lastige keuze voor veel starters. Bovenstaande hypotheekadviseurs helpen jou hier graag mee.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen als starter?

Als enthousiaste starter wil je natuurlijk dat mooie plekje vinden dat jij je thuis kan noemen. Een van de meest belangrijke vragen hierbij is; "hoeveel hypotheek kan ik krijgen als starter?". De hoogte van je hypotheek hangt naast je inkomen en spaargeld ook van andere factoren af. Gelukkig vergelijken wij een groot aantal hypotheekadviseurs die gespecialiseerd zijn in waar jij als starter behoefte aan hebt. Deze experts helpen je maar al te graag met het berekenen van je hypotheek.

Minder
Contact
Heb je vragen of opmerkingen over de dienstverlening van HypotheekAdvies.nl?

Stuur ons gerust een bericht!