Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit ruim 400 onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseurs in Amsterdam

Wil jij meer weten over hypotheekadviseurs bij jou in de buurt? Lees meer

Hypotheekadviseur Amsterdam

Wat doet een hypotheekadviseur precies?

Een goede hypotheekadviseur geeft financieel advies op basis van jouw persoonlijke situatie. Samen met jou wordt er in kaart gebracht wat je huidige financiële situatie is, wat je toekomstplannen zijn en welke hypotheek daar bij past. Op basis van jouw financiële situatie wordt onderzocht of je ook in aanmerking komt voor een (NHG-)hypotheek.

Een hypotheekadviseur in Amsterdam kijkt verder naar de mogelijkheden die je in je huidige situatie hebt, zoals het huidige inkomen van jou en je partner, je woonwensen en de huidige hypotheekrente.

Op basis van het hypotheek advies wat de hypotheekadviseur uitbrengt, kan je naar woningen in een specifieke prijsklasse zoeken. Daarnaast kan de hypotheekadviseur je ook meer vertellen over bijvoorbeeld de voordelen van een korte of juist lange rentevaste periode. Veel consumenten blijken het lastig te vinden om dit zelf uit te zoeken. Samen met jou zoekt de hypotheekadviseur naar de meest geschikte hypotheek.

Hypotheekadvies Amsterdam

Met een hypotheek kan je de aankoop van je woning en eventuele verbouwingen bekostigen. Wanneer je een hypotheek aanvraagt bij een hypotheekverstrekker dien je met bepaalde aspecten rekening te houden. Denk bijvoorbeeld aan de maximale hypotheek bij je huidige inkomen, de maandelijkse hypotheeklasten die een bepaalde hypotheek met zich meebrengt en de verschillende soorten hypotheken.

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een prachtige locatie om te wonen. Wanneer je op zoek gaat naar een woning in de omgeving van Amsterdam dan is een nabijgelegen advieskantoor een logische keuze. Zij kennen de stad vaak als geen ander en weten waar je rekening mee moet houden bij de oude of nieuwe panden in deze imposante grachtenstad.

Hoe zit het bijvoorbeeld met erfpacht? Wanneer je een woning koopt in Amsterdam is de kans groot dat je te maken krijgt met erfpacht. De onafhankelijke hypotheekadviseur houdt rekening met talloze factoren waarmee je als kersverse woningbezitter te maken kan krijgen.

 Hypotheekadvies Amsterdam

Huren of kopen in Amsterdam?

Zeker als starter kan de overweging om een huis te huren of kopen een dilemma zijn. Zowel kopen als huren kan in Amsterdam zijn voor en nadelen hebben. Ook al ga je niet meteen over op kopen, de hypotheekadviseurs uit Amsterdam kunnen jou helpen bij het onderzoeken van de mogelijkheden. Hierdoor kun je een bewuste weloverwogen beslissing nemen.

Het kiezen van een geschikte hypotheekadviseur

Hoe kies je een geschikte hypotheekadviseur uit Amsterdam? In bovenstaand overzicht kun je filteren waarover je precies advies wil. Door hierop te filteren komen de adviseurs naar voren die ervaring hebben in jouw hulpvraag. Hierdoor heb je al een duidelijker beeld uit hoeveel financieel adviseurs je zou kunnen kiezen. Vergeet ook niet dat je adviseur helpt bij het maken van een belangrijke beslissing. Een goede klik met je hypotheekadviseur is dan ook gewenst.

Bij veel van de financieel adviseurs is het zo dat het eerste gesprek gratis is. Hier zou je gebruik van kunnen maken om te kijken of het klikt met die adviseur en of zij jouw hulpvraag kunnen beantwoorden.

Meer dan alleen hypotheekadvies

Een hypotheekadviseur helpt jou meestal met meer dan alleen de aanvraag van een hypotheek voor je nieuwe woning. Ze voorzien jou namelijk van persoonlijk hypotheek advies. Het is erg belangrijk om uit te zoeken wat voor impact veranderingen in jouw privésituatie op jouw hypotheek hebben.

Wat gebeurt er bijvoorbeeld met je hypotheek als je verwikkeld raakt in een echtscheiding of een verbreking van je samenlevingscontract? Of wat verandert er in je hypotheek als je jouw baan verliest? Bij dergelijke situaties spelen emoties vaak een belangrijke rol, waardoor het fijn is als je geholpen wordt door een betrouwbare hypotheek adviseur uit jouw omgeving.

Over HypotheekAdvies.nl

Bij HypotheekAdvies.nl helpen wij jou met het vergelijken van hypotheekadviseurs in Amsterdam. Hierboven zijn onafhankelijke hypotheekadviseurs uit Amsterdam te vinden. Via HypotheekAdvies.nl kun je eenvoudig alle hypotheekadviseurs vergelijken op basis van eigenschappen die jij belangrijk vindt. Zo kun je aangeven over welk type hypotheek je advies wil en in welke regio je op zoek bent naar onafhankelijk hypotheekadvies.

Meer

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Jouw gegevens

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Mobiele nummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!