Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Vind een hypotheekadviseur

Op HypotheekAdvies.nl kan je onafhankelijke hypotheekadviseurs vergelijken. Zoek op postcode of woonplaats om een hypotheekadviseur bij jou in de buurt te vinden.

Hypotheekadviseur vinden? Ook bij jou in de buurt!

Heb jij je droomwoning gevonden en wil je weten hoeveel je kunt lenen? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor oversluiten? Of is je persoonlijke situatie veranderd en wil je professioneel advies over de gevolgen voor je hypotheek? In al die gevallen kan een hypotheekadviseur jou goed helpen. Op HypotheekAdvies.nl kun jij met een ruim aanbod aan hypotheekadviseurs altijd een hypotheekadviseur vinden bij jou in de buurt.

Hypotheekadviseur vinden via HypotheekAdvies.nl

Het vinden van de juiste hypotheekadviseur kan nog best een klus zijn. Het is natuurlijk belangrijk dat je een persoonlijke klik hebt met de hypotheekadviseur van jouw keuze, maar ook dat de hypotheekadviseur kennis heeft van jouw specifieke situatie. Verder moet de adviseur een goed kostenplaatje hebben en vind je het wellicht fijn als de adviseur bij jou in de buurt zit.

Om het je makkelijker te maken, kun je op HypotheekAdvies.nl verschillende adviseurs met elkaar vergelijken. Scrol hiervoor naar boven naar het overzicht van hypotheekadviseurs. Hier vind je hypotheekadviseurs uit alle regio’s in Nederland. Of je nu een adviseur zoekt in Twente, in Amsterdam of in Groningen – via HypotheekAdvies.nl kun je altijd een hypotheekadviseur vinden die jou kan helpen.

Je kunt via onze site het aanbod aan adviseurs doorzoeken dankzij handige filters. Zo kun je zoeken op regio, op het specialisme van de adviseur en op de prijs die de adviseur voor zijn diensten rekent. Het is zelfs mogelijk om gericht te zoeken naar adviseurs die niet alleen tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds of in het weekend werken.

Hypotheekadviseur vinden? Maar wat doet een hypotheekadviseur dan?

Een hypotheekadviseur inschakelen is overigens een slimme zet. Een hypotheekadviseur heeft kennis van zaken en heeft veel ervaring met hypotheekkwesties. Of je nu je eerste huis gaat kopen of op het punt staat te verhuizen of een ingewikkeldere situatie hebt, een hypotheekadviseur kan jou als geen ander helpen. Ook als je bijvoorbeeld ondernemer bent, in scheiding ligt of werkzaam bent als flexwerker, is er een hypotheekadviseur die graag met jou meekijkt naar de mogelijkheden voor een hypotheek.

Hypotheekadvies na de aanvraag

Een hypotheekadviseur kan je overigens niet alleen helpen bij het aanvragen van een hypotheek. Verandert er op termijn iets in je privésituatie? Ook dan kijkt een hypotheekadviseur graag met je mee. Bijvoorbeeld als je gaat scheiden, als je minder gaat werken of als je arbeidsongeschikt of ziek wordt. In al die gevallen kijkt een hypotheekadviseur graag met je mee of die veranderingen invloed hebben op je hypotheek. Je krijgt dan advies op maat over wat voor jou de handigste optie is.

Hypotheek oversluiten

Ook als je je hypotheek wilt oversluiten, kun je bij een hypotheekadviseur terecht. Een adviseur zoekt voor jou uit wat jouw mogelijkheden zijn om je hypotheek over te sluiten. Kun je besparen op je maandlasten door naar een andere aanbieder over te stappen? Past een andere hypotheekvorm beter bij jou? En is oversluiten of juist rentemiddeling een handigere optie? Allemaal vragen waarop het antwoord niet eenvoudig te vinden is. Maar gelukkig weet een hypotheekadviseur hiermee zeker raad. Ook in jouw geval!

Waarom een onafhankelijke hypotheekadviseur?

Als je een hypotheekadviseur inschakelt, kun je kiezen tussen onafhankelijk hypotheekadvies en advies van de bank. De ervaring leert dat een adviseur van de bank vaak minder advieskosten rekent, maar dat je op termijn veel kunt besparen door juist voor onafhankelijk hypotheekadvies te kiezen. Bij een onafhankelijke hypotheekadviseur kun je namelijk terecht voor hypotheken van (bijna) alle mogelijke hypotheekaanbieders. De bank mag daarentegen vaak alleen hypotheken van henzelf aanbieden. Daardoor ben je bij een onafhankelijke hypotheekadviseur wel en bij een bank niet verzekerd van de voor jou voordeligste hypotheek.

Goed om te weten: alle hypotheekadviseurs op HypotheekAdvies.nl zijn onafhankelijk.

Een hypotheekadviseur, wat kost dat?

Nu vraag je je misschien af hoeveel het inschakelen van een hypotheekadviseur kost. De kosten verschillen per adviseur. Op onze site wordt bij iedere adviseur apart benoemd hoeveel je voor deze adviseur aan kosten betaalt. Ook loont het om bij de adviseur van jouw keuze te informeren naar het dienstverleningsdocument (DVD). Daarin worden de kosten nog eens op een overzichtelijke manier genoemd. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Een hypotheekadviseur inschakelen

Heb je via onze site de hypotheekadviseur van jouw wensen gevonden? Mooi! We begrijpen dat je graag eerst wilt kennismaken met de adviseur voordat jullie in zee gaan. Daarom is bij iedere hypotheekadviseur op HypotheekAdvies.nl het eerste gesprek volledig vrijblijvend en gratis.

Klik op de knop ‘Maak afspraak’ en vul daarna je gegevens in. De hypotheekadviseur zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen, zodat jullie een datum kunnen prikken. Tijdens het eerste gesprek vertelt de hypotheekadviseur je hoeveel je maximale hypotheek bedraagt en welke maandlasten daarbij horen. 

Waarom een hypotheekadviseur via HypotheekAdvies.nl?

Hypotheekadvies inschakelen loont. Niet voor niets kiest een groot deel van de Nederlanders ervoor zijn hypotheek niet zelf af te sluiten, maar advies in te winnen. Met een goede adviseur weet je zeker dat alles goed geregeld is.

Voordelen van HypotheekAdvies.nl

Vind via HypotheekAdvies.nl een hypotheekadviseur die jou kan helpen. Bij ons profiteer je van de volgende voordelen:

  • Dankzij het ruime aanbod is er altijd een hypotheekadviseur voor jou.
  • Bij ons vind je alleen onafhankelijke hypotheekadviseurs. Zo ben je zeker van objectief advies!
  • De eerste afspraak is altijd gratis en vrijblijvend.
  • Je kunt hypotheekadviseurs vinden in heel Nederland. Ook bij jou in de buurt.
  • De handige filters helpen je de beste adviseur voor jou te vinden.
  • Je kunt zelfs filteren op tijdstip van afspreken.

Maak een afspraak met jouw hypotheekadviseur

Ga dus snel naar boven, doorzoek het aanbod en maak een vrijblijvende afspraak met een onafhankelijke adviseur bij jou in de buurt. Zo kun je de hypotheekadviseur vinden die je binnenkort met jouw hypotheekvragen kan helpen.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!