Hoe maken wij vergelijken mogelijk?

Lees meer over onze werkwijze

Onze werkwijze

Negen van de tien Nederlanders schakelt een adviseur in voor hypotheekadvies. Daarom is er HypotheekAdvies.nl. Een plek waar je ongekleurde informatie over hypotheekadvies kunt vinden én snel een adviseur kunt selecteren uit honderden onafhankelijke hypotheekadviseurs in het hele land.

De informatie die we je bieden is onafhankelijk en gedetailleerd, de gegevens van onze adviseurs zijn gecontroleerd.

Op deze pagina lees je alles over de werkwijze van HypotheekAdvies.nl. Bijvoorbeeld hoe wij jou van dienst kunnen zijn en hoe wij onafhankelijk vergelijken mogelijk maken.

Welke diensten biedt HypotheekAdvies.nl aan?

HypotheekAdvies.nl geeft jou een onafhankelijk overzicht van hypotheekadviseurs in Nederland. Op basis van jouw voorkeuren kun je een afspraak maken met een hypotheekadviseur die bij jou past. En daar houdt het niet op. Wij helpen je graag door je nuttige informatie te geven over wat je kunt verwachten bij het afsluiten van een hypotheek. En met behulp van onze checklist kun jij je goed voorbereiden op het oriëntatiegesprek. Is een afspraak niet tot stand gekomen? Dan bieden we je alternatieve adviseurs aan op basis van jouw eerder ingevulde voorkeuren.

Wat kost onze dienst jou?

Onze dienstverlening is voor jou als consument geheel kosteloos.

Waar betalen wij de huur van?

Vraag je via onze website een afspraak aan, dan ontvangen wij daar een vergoeding voor van de adviseur.

Hoe onafhankelijk is HypotheekAdvies.nl?

Wij zijn volledig onafhankelijk. Voortvloeiend uit onze kernwaarden is de vergelijking die je maakt op HypotheekAdvies.nl geheel ongestuurd.

AFM en Kamer van Koophandel

HypotheekAdvies.nl (Hypotheekadvies.nl B.V.) is een onderdeel van Holland Hypotheek Groep en staat in het handelsregister van de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 68314221. HypotheekAdvies.nl valt onder de collectieve AFM vergunning van de Holland Hypotheek Groep (HHG), AFM Nummer: 12047737.

Hoe compleet is het overzicht?

Wij willen alle hypotheekadviseurs van Nederland aansluiten bij HypotheekAdvies.nl, zodat jij uit een zo compleet mogelijk aanbod kan kiezen en altijd iemand kan vinden die bij jouw wensen aansluit. Jammer genoeg kunnen wij adviseurs en organisaties niet dwingen om zich op HypotheekAdvies.nl te profileren. Daarom blijven wij ons continue inzetten om alle adviseurs te enthousiasmeren voor profilering op HypotheekAdvies.nl, om zo samen de markt transparanter te maken.

Hoe actueel zijn de tarieven van de adviseurs?

Hypotheekadviseurs zijn zelf verantwoordelijkheid voor het geven van actuele en correcte tarieven op HypotheekAdvies.nl. Wij benadrukken dat de tarieven ter indicatie dienen. Het kan dus zo zijn dat een complexe situatie een meerprijs met zich meebrengt en een minder complexe situatie een lager tarief tot gevolg heeft. Wij raden je daarom aan om altijd voor of tijdens het oriëntatiegesprek de tarieven bij de adviseur op te vragen.

Wijkt de prijs die de adviseur jou rekent voor je gevoel erg af van zijn genoemde prijs op HypotheekAdvies.nl? Dan horen wij dit graag van je! Je kunt dan het contactformulier invullen dat hier te vinden is.

Wat verwacht HypotheekAdvies.nl van jou als klant?

Wij proberen jou als klant zo goed mogelijk te helpen. Jij helpt ons door je gegevens zo volledig mogelijk in te vullen en bij vragen contact met ons op te nemen. Zo kunnen we samen de dienstverlening van HypotheekAdvies.nl blijven verbeteren. Je kunt ons bereiken door een contactformulier in te dienen of te bellen naar 085-0130303.

Wie zijn wij?

Wil je meer weten over het ontstaan, de mensen en de beweegredenen achter HypotheekAdvies.nl? Lees dan meer Over ons.

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!