Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseurs Eindhoven

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Eindhoven? Je ziet hier alle adviseurs in Eindhoven die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Eindhoven?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Eindhoven

Wil jij een woning kopen in Eindhoven? Een hypotheekadviseur uit Eindhoven geeft je persoonlijk advies over alles rondom je hypotheek. Wie denkt dat een hypotheekadviseur alleen helpt bij het aanvragen van een nieuwe hypotheek heeft het mis. Een adviseur kan veel meer voor je betekenen. Lees hieronder hoe hypotheekadvies Eindhoven voor jou nuttig kan zijn als je iets met je hypotheek wilt doen.

Hypotheekadvies Eindhoven

Een hypotheekadviseur uit Eindhoven kan je persoonlijk hypotheekadvies geven, wat je situatie ook is. Bijvoorbeeld als er sprake is van veranderingen in je privésituatie, zoals wanneer je aan het scheiden bent of als je je hypotheek wilt aanpassen op je pensioen. Maar ook kan een hypotheekadviseur je adviseren over oversluiten of meedenken bij het verhogen van je hypotheek.

Dat soort kwesties kunnen behoorlijk ingewikkeld zijn. Zo moet je zeker weten dat jouw wensen haalbaar zijn en dat je een hypotheekvorm kiest die ook over een paar jaar nog bij jouw situatie past. Daarom schakelen veel consumenten bij hypotheekkwesties de hulp van een hypotheekadviseur in.

Het is wel belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij een hypotheekadviseur. Dan weet je zeker dat je samen de beste beslissingen kunt nemen over het (ver)kopen van je huis in Eindhoven. Daarom kun je via HypotheekAdvies.nl verschillende hypotheekadviseurs uit Eindhoven vergelijken op basis van jouw wensen.

Een hypotheek aanvragen, oversluiten of aflossen

Bij het aanvragen van een hypotheek voor de bouw of aankoop van een woning komt veel kijken. Zo moet je je maximale hypotheek berekenen, moet je weten op welke hypotheeklasten je kunt rekenen, en moet je kiezen voor de juiste hypotheekvorm en een geschikte rentevaste periode.

Bij het oversluiten van een hypotheek moet je rekening houden met verschillende zaken. Je sluit dan in plaats van je lopende hypotheek een nieuwe hypotheek af bij een andere geldverstrekker. Hoewel het oversluiten van een hypotheek aantrekkelijk kan zijn om bijvoorbeeld je maandlasten te verlagen, is besparen door over te sluiten lang niet altijd mogelijk. Een hypotheekadviseur uit Eindhoven zoekt voor jou uit of oversluiten interessant is.

Persoonlijk hypotheekadvies kan ook wenselijk zijn als er sprake is van veranderingen in je privésituatie. Soms doen zich situaties voor waarin je je hypotheek zo snel mogelijk moet aflossen. Bijvoorbeeld bij een echtscheiding, als je je baan verliest of wanneer je een samenlevingscontract verbreekt. In zulke situaties is hypotheekadvies van een onafhankelijke partij handig om zeker te weten dat je een goede keuze maakt in deze lastige situatie. Een hypotheekadviseur uit Eindhoven kijkt mee of het in jouw situatie mogelijk is om je woning aan te houden. 

Hypotheekadvies in Eindhoven

Hierboven zie je een overzicht van ervaren hypotheekadviseurs in Eindhoven. Deze adviseurs kun je vergelijken op basis van jouw wensen en behoeften. Zo vind je een hypotheekadviseur uit Eindhoven die bij jou past. Bij HypotheekAdvies.nl kun je onder andere filteren op jouw type hypotheekvraag, op locatie en op andere criteria die voor jou belangrijk zijn.

Het is wel zaak dat je bij het kiezen van een hypotheekadviseur het dienstverleningsdocument van de adviseur goed bekijkt. Dan kom je niet voor verrassingen te staan. Kijk ook goed of een hypotheekadviseur samenwerkt met alle hypotheekaanbieders. Dat vergroot de kans dat je bij deze adviseur een voordelige en passende hypotheek kunt afsluiten.

Zoek je een ervaren hypotheekadviseur in bijvoorbeeld Stratum, Tongelre of het centrum van Eindhoven? Wij helpen je graag aan een geschikte hypotheekadviseur in Eindhoven voor persoonlijk en passend hypotheekadvies.

Huren of kopen in Eindhoven?

Wil je gaan huren? Houd dan rekening met de voorwaarden van de particuliere aanbieders en woningcorporaties. Informeer altijd van tevoren naar wettelijke bepalingen en voorwaarden. Houd er ook rekening mee dat de prijzen van particuliere huurwoningen hoog liggen en dat waardestijging van het huis niet in jouw voordeel werkt. Bij kopen is dat wél het geval.

Weet je nog niet of je wilt gaan kopen of huren? Hypotheekadviseurs in Eindhoven kunnen onderzoeken wat in jouw geval handiger is. Een adviseur kijkt dan samen met jou naar de mogelijkheden en geeft je inzicht in wat het beste past bij jouw situatie.

Wonen in Eindhoven

Wonen in Eindhoven betekent wonen in een fijne stad met veel soorten woningen. Zo is er in de stad een ruim aanbod aan zowel koop- als huurwoningen te vinden, maar ook worden diverse nieuwbouwprojecten opgezet. De gemiddelde vraagprijs voor een koophuis in Eindhoven bedraagt begin 2024 € 438.512,-. Appartementen zijn een stuk goedkoper. 

Wil je een woning kopen of huren in Eindhoven? Dan loont het om de verschillende buurten in de stad te verkennen. Zo kun je ontdekken welke buurt het beste bij jou én je budget past. Ieder deel van de stad heeft zijn eigen karakter en charme. Bekijk bijvoorbeeld de omgeving, bezoek verschillende faciliteiten en laat alles rustig op je inwerken. 

Hypotheekadviseur Eindhoven

Eindhoven in het kort

De stad Eindhoven ligt in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Eindhoven behoort tot de top 5 gemeenten van Nederland met meer dan 243.500 inwoners in totaal (eind 2023). Opvallend is dat in Eindhoven veel historische bouwwerken staan, waaronder meer dan 140 rijksmonumenten. Veel van deze panden kun je bezoeken. De hoogtepunten qua monumenten zijn de Sint-Catharinakerk en de Augustijnenkerk. Tegelijkertijd is Eindhoven van de vijf grootste steden van Nederland de groenste stad. Een derde van de openbare ruimtes in Eindhoven is groen.

Economie en technologie

In economisch opzicht staat Eindhoven bekend als lichtstad vanwege de verschillende luciferfabrieken in de stad, bijvoorbeeld die van Mennen & Keunen. Ook het elektronicaconcern Philips en vrachtwagenfabrikant DAF hebben bijgedragen aan de economie en werkgelegenheid in Eindhoven. De vestigingen van deze bedrijven zorgden in Eindhoven voor grote, hoogwaardige technologische vooruitgang. Het is dan ook niet zonder reden dat een derde van het geld dat Nederland besteedt aan technologische ontwikkeling en onderzoek naar Eindhoven en omgeving gaat. Eindhoven is in 2011 zelfs uitgroepen tot “de slimste regio ter wereld”.

Onderwijs

In Eindhoven zijn diverse goed aangeschreven onderwijsinstellingen te vinden. Een goed voorbeeld is de Technische Universiteit, waaraan meer dan 11.500 studenten onderwijs volgen. Ook de Hogeschool Fontys (ruim 44.000 studenten) en de wereldwijd bekende Design Academy zijn in Eindhoven gevestigd.

Verder zijn in Eindhoven verschillende Mbo-scholen te vinden, waarvan het Summa College, dat meer dan 150 opleidingen biedt, de bekendste is. Kortom: ook op het gebied van basis- en middelbare scholen is er meer dan genoeg keuze in Eindhoven.

Bereikbaarheid

Verkeerstechnisch ligt Eindhoven voor het zuiden van Nederland redelijk centraal. De grootste autosnelwegen zijn de A2 (Amsterdam-Maastricht), de A50 (Eindhoven-Zwolle) en de A58 (Eindhoven-Vlissingen). Ook is Eindhoven goed te bereiken per trein en bus dankzij haar twee treinstations en tal van bushaltes. Er gaat o.a. een rechtstreekse trein naar Utrecht en Amsterdam.

Verder heeft de stad haar eigen luchthaven, Eindhoven Airport. Vanaf hier vertrekken diverse korte vluchten, waarmee je binnen een paar uur op je vakantiebestemming in Europa bent.

Gezondheidszorg

Eindhoven beschikt over twee grote ziekenhuizen: het Máxima Medisch Centrum en het Catharinaziekenhuis. Als je in deze stad woont, heb je dus altijd een ziekenhuis bij jou in de buurt.

Sport en vrije tijd

Een van “de grootste voetbalclubs van Nederland”, PSV, heeft het Philips Stadion in Eindhoven als thuisbasis. Voetbalclub PSV speelt in de Eredivisie en heeft al talloze prijzen gewonnen. Een mooie club om je als voetballiefhebber en Eindhovenaar bij aan te sluiten dus: als voetballer op het veld of als enthousiaste toeschouwer!

Ook de zwemsport is belangrijk in in Eindhoven. In Eindhoven is het Pieter van de Hoogenband Zwemstadion te vinden, het enige Olympische zwembad in Nederland.

Tijd over? Door de verschillende uitgaangelegenheden hoef je je ook in je vrije uren niet te vervelen in Eindhoven. De langste caféstraat van Nederland, Stratumseind (aan de zuidkant van het centrum), telt meer dan 50 cafés en discotheken. Verder vind je in de rest van de stad voldoende restaurants, musea, bioscopen en theaters voor een dagje of avond uit.

Wonen in Eindhoven

Eindhoven is dan ook een veelzijdige stad waarin voor ieder wat wils is. Of je nu komt voor de sport, het onderwijs, de luchthaven of het uitgaan - in Eindhoven hoef je je nooit te vervelen!

Benieuwd wat er voor jou mogelijk is voor het kopen van een huis in Eindhoven? Maak een vrijblijvende afspraak met een hypotheekadviseur uit Eindhoven. Die geeft je meer informatie over het huren of kopen van een huis in Eindhoven.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!