Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseurs Den Haag

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Den Haag? Je ziet hier alle adviseurs in Den Haag die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Den Haag?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Den Haag

Wonen in Den Haag betekent wonen in een leuke, gezellige en mooie stad. Met meer dan 500.000 inwoners is Den Haag de derde stad van Nederland. Kenmerkend is niet alleen de oude binnenstad, maar ook de zee die zich op maar 11 kilometer afstand van het centrum bevindt. Dat maakt wonen in Den Haag erg aantrekkelijk. Ben jij klaar voor je woningzoektocht in Den Haag? Bij het kopen van jouw Haagse woning kan een hypotheekadviseur uit Den Haag je goed helpen.

Hypotheekadvies Den Haag

Wil je een woning kopen in Den Haag? Dan moet je daarvoor een hypotheek afsluiten. Daarbij kan hypotheekadvies handig zijn. Zo weet je of je wensen haalbaar zijn en wat je daarvoor nodig hebt.

Maar voor welke hypotheekadviseur kies je? Op HypotheekAdvies.nl vind je een groot aanbod aan hypotheekadviseurs uit Den Haag en omstreken. Deze adviseurs helpen jou met advies op maat en weten alles over hypotheken.

» Bekijk hier alle hypotheekadviseurs uit Den Haag.

Huizen en wijken in Den Haag

Den Haag is misschien wel de meest veelzijdige stad van Nederland. Aan de ene kant geven de verschillende paleizen en statige panden de stad veel allure, maar aan de andere kant zijn er ook betaalbaardere wijken te vinden in Den Haag. In de binnenstad van Den Haag is het gezellig druk. En houd je niet van drukte? Dan biedt Den Haag ook goede mogelijkheden om in een groene omgeving te wonen in de omliggende woonwijken of in Scheveningen, vlak bij het strand.

Door die veelzijdigheid kun je in Den Haag zowel grote, imposante panden als kleine, gezellige woningen vinden. Ook zijn er huizen uit verschillende bouwjaren: van oude huizen tot nieuwbouw. En van rijtjeswoningen tot vrijstaande villa’s of juist kleine appartementen.
Hypotheekadviseur Den Haag

Oude wijken in Den Haag

De populairste wijken van Den Haag zijn de oude wijken dicht bij het centrum, zoals het Regentessekwartier, Bezuidenhout, het Willemspark, het Zeeheldenkwartier en de Archipelbuurt. De meeste huizen in deze buurten zijn gesplitst, waardoor je hier bijvoorbeeld benedenwoningen, dubbele bovenhuizen of losse appartementen kunt kopen.

Andere oude wijken zijn De Bomenbuurt, de Bloemenbuurt en de Vruchtenbuurt. Hier wonen veel jonge stellen, omdat er goede appartementen te vinden zijn tegen een leuke prijs. Ook is de ligging erg gunstig: zowel het strand als het centrum van Den Haag zijn op 10 minuten rij-afstand.

Nieuwbouwwijken

Daarnaast biedt Den Haag nieuwbouwwijken als Leidschenveen en Ypenburg. Hier gaan vooral jonge gezinnen wonen en worden ook huurwoningen tegen een aantrekkelijke huurprijs aangeboden. Een andere wijk met veel jonge gezinnen is Wateringseveld. Deze wijk ligt aan de rand van de stad, maar is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Wil je weten of een woning huren of kopen voor jou gunstiger is in Den Haag? Een hypotheekadviseur kan jou helpen bij de keuze. Ook kun je op onze site meer lezen over de verschillen tussen kopen en huren.

Wonen aan de kust

Als je altijd al hebt willen wonen aan de kust, is Scheveningen (gelegen naast Den Haag) dé plek. De boulevard, die ontworpen is door een architect uit Barcelona, is prachtig en geeft je direct een vakantiegevoel. In de zomer is het er erg druk door het toerisme, maar zelfs dan is er altijd wel een plek te vinden waar je tot rust kunt komen.

Scheveningen is een erg gewilde locatie en er staan ook veel grote huizen. Een iets voordeligere tweede optie in Den Haag om aan de kust te wonen, is het Geuzenkwartier. De huizenprijzen liggen hier wat lager, mede omdat de huizen hier gemiddeld genomen kleiner zijn dan in Scheveningen.

Vind jouw wijk in Den Haag

Dit zijn slechts een paar wijken in Den Haag waar je zou kunnen wonen. Er is in Den Haag altijd wel een wijk te vinden die bij je past. Als je meer wilt weten over de verschillende wijken en jouw mogelijkheden om daar een huis te kopen, kun je contact opnemen met een hypotheekadviseur. Een van onze hypotheekadviseurs uit Den Haag helpt je graag.

Woningmarkt Den Haag

De laatste jaren was de woningmarkt in Den Haag nogal chaotisch te noemen. De huizenprijzen zijn flink gestegen in Den Haag. Ook stonden huizen de afgelopen jaren maar kort te koop. Anno 2024 is de rust op de woningmarkt in Den Haag enigszins wedergekeerd en staan huizen weer wat langer te koop. Dit heeft als voordeel dat kopers langer kunnen nadenken voordat ze een bod uitbrengen. Gelukkig maar, want daardoor loop je minder kans dat je in alle haast te veel gaat overbieden.

De huizenprijzen

Voor een huis betaal je in Den Haag anno 2024 gemiddeld € 438.677. Het is ook mogelijk om een eigen huis te (laten) bouwen in Den Haag. De kavels die de gemeente verkoopt, hebben aantrekkelijke prijzen, weinig bouwregels en veel mogelijkheden.

Den Haag vs. andere Nederlandse steden

Goed om te weten is dat de stijging van de huizenprijzen de laatste jaren in andere steden in de Randstad extremer waren dan in Den Haag. De prijsstijgingen van de huizen in Den Haag liggen dichter bij het landelijk gemiddelde dan de prijsstijgingen in bijvoorbeeld Amsterdam en Utrecht. Dat heeft er vooral mee te maken dat Den Haag geen grote universiteit heeft, waardoor Den Haag  minder jonge, hoogopgeleide starters trekt. 

Hypotheekadvies in Den Haag

Wonen in Den Haag betekent wonen in een leuke, gezellige en mooie stad. Naast de drukte is het ook mogelijk om rust te vinden in Den Haag. En dat met de zee dichtbij en in een stad die veel werkgelegenheid, volop leuke dingen om te doen en goed openbaar vervoer biedt.

Ben jij overtuigd dat Den Haag de plek is waar je wilt wonen? Een van onze hypotheekadviseurs in Den Haag kijkt graag mee naar jouw mogelijkheden en geeft je hypotheekadvies op maat.

Bekijk welke hypotheekadviseur uit Den Haag jou kan helpen.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!