Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseur Apeldoorn

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Apeldoorn? Je ziet hier alle adviseurs in Apeldoorn die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Apeldoorn?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Apeldoorn

Wil jij hypotheekadvies in Apeldoorn? Op HypotheekAdvies.nl vind je hypotheekadviseurs uit Apeldoorn die passend hypotheekadvies geven op basis van jouw wensen en voorkeuren. Deze hypotheekadviseurs weten veel over het gebied en over hypotheken. Van het kopen van je eerste huis tot het oversluiten van je hypotheek, een hypotheekadviseur kan je goed op weg helpen. Wat een hypotheekadviseur uit Apeldoorn precies voor je doet, lees je hieronder.

Hypotheekadvies Apeldoorn

Een hypotheekadviseur uit Apeldoorn geeft jou hypotheekadvies op maat. Bijvoorbeeld als je een hypotheek wilt aanvragen. Daarbij neemt de hypotheekadviseur alle belangrijke informatie mee in zijn of haar advies. Denk aan informatie over je financiële situatie en over je toekomstverwachtingen. Op basis van deze informatie helpt de hypotheekadviseur jou kiezen tussen de verschillende rentevaste perioden, hypotheekvormen en hypotheekvoorwaarden. Ook kan de adviseur je meer vertellen over de verzekeringen die je eventueel kunt afsluiten.

Voor je hypotheekaanvraag bekijkt een hypotheekadviseur ook of je in aanmerking komt voor Nationale Hypotheek Garantie, een soort vangnet voor als je onverwachts je betalingsverplichtingen niet meer kunt nakomen. Verder berekent de hypotheekadviseur hoeveel je maximale hypotheek bedraagt en wat je hypotheek je maandelijks kost.

Heb je een passende hypotheek gevonden die aan jouw wensen voldoet? Dan regelt de hypotheekadviseur vervolgens alles voor de aanvraag van de hypotheek. Dit scheel jou veel tijd en stress.

Hypotheekadvies over andere hypotheekvragen

Daarnaast kan een hypotheekadviseur je bij verschillende vraagstukken helpen. Zo kan een hypotheekadviseur je advies geven over het oversluiten van een hypotheek of over versneld aflossen. Ook helpt een hypotheekadviseur je bij zaken als het meenemen van je hypotheek en de keuze voor energiebesparende maatregelen. Doen er zich na de hypotheekaanvraag gebeurtenissen voor die mogelijk invloed hebben op je hypotheek? Ook daar kan een hypotheekadviseur jou bij helpen. Samen met de adviseur zoek je naar een goede oplossing.

Hoe kies je een hypotheekadviseur in Apeldoorn?

Nu zijn er heel wat verschillende hypotheekadviseurs om uit te kiezen. Zo zijn er ruim 400 hypotheekadviseurs uit heel Nederland aangesloten bij HypotheekAdvies.nl. Ook voor een hypotheekadviseur in Apeldoorn en omgeving zit je op HypotheekAdvies.nl goed. Maar hoe kies je uit dit aanbod de adviseur die bij jou past?

Wij maken de keuze voor een adviseur iets makkelijker voor je doordat je het aanbod aan hypotheekadviseurs op onze site met filters kunt doorzoeken. Zo kun je de adviseurs gericht met elkaar vergelijken op basis van kenmerken die voor jou belangrijk zijn. Dit helpt je bij de keuze voor een hypotheekadviseur in Apeldoorn. Mogelijke filters zijn bijvoorbeeld de locatie van de afspraak, de afspraakopties die de adviseur biedt en de taal die de hypotheekadviseur spreekt. Zo kan het handig zijn om bijvoorbeeld een Franstalige hypotheekadviseur te vinden als je een Franse partner hebt.

5 tips bij het kiezen van een hypotheekadviseur

Naast de filters, helpen we je ook op weg met 5 tips voor het kiezen van een hypotheekadviseur. Hier kun je in het gelinkte artikel meer over lezen. Het helpt bijvoorbeeld om reviews van anderen te lezen over de hypotheekadviseur. Ga verder vooral op zoek naar een hypotheekadviseur met wie het klikt, aangezien je met de hypotheekadviseur veel persoonlijke informatie zal delen. Bijvoorbeeld over je inkomen, je eventuele schulden en je persoonlijke situatie.

Waar wil je hypotheekadvies?

Hypotheekadvies is tegenwoordig net meer alleen op kantoor te verkrijgen. Sommige adviseurs bieden ook de optie om bij jou thuis langs te komen, via de telefoon af te spreken of via de webcam advies te geven. Daarnaast kun je bij verschillende adviseurs ook buiten kantoortijden (in het weekend of ‘s avonds) terecht. Bekijk wat jou het beste uitkomt en plan een gesprek in met een hypotheekadviseur uit Apeldoorn.

Onafhankelijke hypotheekadviseur

Belangrijk is dat je kiest voor een hypotheekadviseur die onafhankelijk is. Een onafhankelijke hypotheekadviseur werkt samen met (vrijwel) alle hypotheekaanbieders, terwijl een hypotheekadviseur bij een bank alleen zijn eigen hypotheken kan aanbieden. Daardoor heb je bij een onafhankelijke hypotheekadviseur een grotere kans dat je een hypotheek krijgt met een scherpe rente en met de voorwaarden die het beste bij jou passen.

Wat kost hypotheekadvies?

De kosten voor het hypotheekadvies zijn op te splitsen in de kosten voor het advies en de kosten voor het regelen van de hypotheek. De exacte kosten hiervoor verschillen per hypotheekadviseur. Zo is er vaak een verschil in prijs tussen een onafhankelijke hypotheekadviseur en een hypotheekadviseur van de bank. Uit onderzoek van Advieskeuze uit 2019 blijkt dat je bij een onafhankelijke hypotheekadviseur gemiddeld € 2.375,- betaalt, tegenover € 1.600,- tot € 2.000,- bij een adviseur van de bank.

Dit verschil heeft ermee te maken dat een hypotheekadviseur van de bank minder hypotheken met elkaar vergelijkt. Dit scheelt tijd en dus ook geld. Het extra geld dat je betaalt voor een onafhankelijke hypotheekadviseur haal je er echter vaak weer uit doordat de kans groter is dat je de voordeligste hypotheek afsluit. Uit onderzoek van Van Bruggen Adviesgroep blijkt dat je ongeveer € 15.000,- bespaart aan rente over de gehele looptijd van je hypotheek door te kiezen voor een onafhankelijke hypotheekadviseur. Zo’n adviseur is er ook in Apeldoorn voor jou.

Wonen in Apeldoorn

Zie jij jezelf al wonen in Apeldoorn? Apeldoorn staat met een oppervlakte van ruim 340 km2 op de vijftiende plek van grootste gemeenten van Nederland. De gemeente telt ruim 160.000 inwoners. De stad Apeldoorn is groen en ligt vlak bij het natuurgebied de Veluwe. Daardoor heb je veel activiteiten om de hoek. Ook is de bereikbaarheid goed en telt Apeldoorn veel voorzieningen op het gebied van sport, onderwijs, cultuur en vrije tijd.

Hypotheekadviseur Apeldoorn

Bereikbaarheid

Door zijn centrale ligging is Apeldoorn goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Onder andere de A1 en de A50 liggen aan Apeldoorn. Daarnaast zijn er voor het treinverkeer drie stations in Apeldoorn. Daardoor is er een snelle treinverbinding met onder meer Schiphol, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Enschede en Utrecht. Binnen Apeldoorn kun je gebruikmaken van een van de 18 stadsbussen.

Natuur

Apeldoorn is dé groene stad van Nederland. De natuur om Apeldoorn heen is prachtig en is uitermate geschikt voor wandelaars en fietsers. De mooiste plek is waarschijnlijk het beroemde Nationale Park de Hoge Veluwe, dat vlak bij Apeldoorn ligt. De Hoge Veluwe bestaat uit ruim 5.400 hectare bos, heide, gras en zand. In het gebied leven veel soorten dieren en worden verschillende tochten aangeboden.

Plan nu een gesprek!

Heb je interesse in een woning in Apeldoorn? Plan dan snel een gesprek in met een hypotheekadviseur uit Apeldoorn. Klik op ‘maak een gratis afspraak’ bij de adviseur van jouw keuze. De hypotheekadviseur bekijkt dan samen met jou de mogelijkheden tijdens een eerste gesprek. Goed om te weten: het eerste gesprek is bij adviseurs van HypotheekAdvies.nl altijd volledig gratis en vrijblijvend.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!