Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseur Maastricht

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Maastricht? Je ziet hier alle adviseurs in Maastricht die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Maastricht?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Maastricht

Ben je op zoek naar een woning in Maastricht? Of heb je er al een op het oog? Dan is een logische vervolgstap om naar een hypotheekadviseur in Maastricht te gaan. Een hypotheekadviseur kan jouw maximale hypotheek voor je berekenen en geeft je advies over een voor jou voordelige hypotheek met gunstige voorwaarden. Ben jij nog op zoek naar de juiste hypotheekadviseur in Maastricht of omgeving? Daar helpen we je op HypotheekAdvies.nl graag bij.

Hypotheekadvies Maastricht

Als je een woning wilt kopen, dan wil je daar natuurlijk goed bij geholpen worden. Daarom geeft een hypotheekadviseur uit Maastricht je passend hypotheekadvies. Wat je situatie ook is, een hypotheekadviseur kan je verder helpen. Ook als je bijvoorbeeld ondernemer bent of een studieschuld hebt. In deze gevallen kan het regelen van een hypotheek iets lastiger zijn, maar een hypotheekadviseur is goed thuis in dit proces en helpt je er graag bij.

Daarnaast is het via HypotheekAdvies.nl mogelijk om hypotheekadvies te krijgen zoals jij dat wilt. Je wensen hiervoor kun je op onze site invullen met behulp van de filters. Zo kun je onder andere aangeven waar en wanneer jij met de adviseur zou willen afspreken. Dat kan bij sommige adviseurs zelfs via de webcam, waardoor je gewoon vanachter je computer thuis of op je werk het gesprek kunt voeren. Ook andere mogelijke wensen, zoals de taal die de adviseur spreekt, kun je via de filters op onze site doorgeven.

Huren of kopen in Maastricht

Wil je graag in Maastricht gaan wonen? Dan moet je eerst voor jezelf besluiten of je wilt kopen of huren. Beide opties hebben voor- en nadelen. Het beste is om die voor jezelf tegen elkaar af te zetten. Een makkelijke keuze is het meestal niet. Daarom vind je in dit artikel over kopen of huren op onze site een aantal vragen die je helpen om te bepalen wat voor jou de beste optie is.

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Dan kan een hypotheekadviseur uit Maastricht je hier ook bij op weg helpen. Hij of zij stelt je de juiste vragen en brengt je situatie in kaart. Op basis daarvan kan de adviseur je alles vertellen over jouw mogelijkheden en je adviseren wat voor jou een verstandige keuze is.

Een geschikte hypotheekadviseur in Maastricht vinden

Het vinden van de hypotheekadviseur die bij je past, is niet eenvoudig. Het aanbod aan hypotheekadviseurs is immers nogal groot. Hoe vind je dan de juiste hypotheekadviseur in Maastricht? Wij helpen je op weg met 5 tips voor het maken van een goede vergelijking tussen hypotheekadviseurs. Ook kun je de keuze voor jezelf een stuk makkelijker met de filters op onze site, waarmee je snel kunt achterhalen welke hypotheekadviseurs aan jouw wensen voldoen.

Goed om mee te nemen in je beslissing is dat het per hypotheekadviseur verschilt welke hypotheekproducten hij of zij kan aanbieden. Er is een belangrijk onderscheid tussen onafhankelijke hypotheekadviseurs en adviseurs van een bank. Een adviseur van een bank biedt vaak alleen de producten van de eigen bank aan. Een onafhankelijke hypotheekadviseur kan daarentegen meerdere producten van verschillende geldverstrekkers aanbieden en met elkaar vergelijken. Daardoor heb je een grotere kans de voordeligste hypotheek af te sluiten.

De eerste afspraak

Heb je een passende hypotheekadviseur in Maastricht gevonden? Klik dan bij die adviseur in het profiel op ‘maak een gratis afspraak’. De adviseur van jouw keuze zal dan snel contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. De eerste afspraak is altijd vrijblijvend en kosteloos bij de adviseurs van HypotheekAdvies.nl.

Wonen in Maastricht

Maastricht is een geliefde plek om te wonen. Het is een stad en een gemeente in de provincie Limburg. De stad heeft een lange geschiedenis en dat is te zien aan de verschillende historische gebouwen en kunstschatten die Maastricht rijk is. In Maastricht zijn enkele beschermde bouwwerken te vinden, waaronder de oudste stadspoort van Nederland, de oudste brug van Nederland, negen Romaanse en Gotische kerken en zo’n vijftien kastelen en landhuizen. Je bevindt je in Maastricht dus zeker op een prachtige plek.

Hypotheekadviseur Maastricht

De woningmarkt in Maastricht

Wat gunstig is als je een woning in Maastricht koopt, is dat de gemiddelde prijs van een Maastrichtse woning de afgelopen tijd wat is gedaald. De gemiddelde vraagprijs ligt nu op ongeveer € 431.000,-.

Overigens kun je in Maastricht niet alleen terecht voor bestaande woningen, maar staat er ook veel nieuwbouw in de stad. In 2020 start de voorverkoop van een nieuw project in de woonwijk Malberg. Daarbij worden verschillende hoek- en tussenwoningen gebouwd. Wie weet zit ook jouw nieuwe woning daar wel bij.

Bezienswaardigheden Maastricht

Om mooie bezienswaardigheden zit je in Maastricht niet bepaald verlegen. De stad ligt in een regio die bekendstaat om de mooie natuur en om de cultuur en historie. Hierdoor kent Maastricht een aantal bijzondere bezienswaardigheden. Zo kun je er prachtig wandelen langs de Maas, waar je onder andere de oudste brug van Nederland tegenkomt. Ook zijn er boulevard van wel vijf kilometer lang en vind je in Maastricht verschillende grote parken.

Daarnaast zijn het Vrijthof, het Onze Lieve Vrouweplein en de Markt mooie pleinen in de binnenstad. Verder kun je een frisse neus halen in de prachtige natuur in de omgeving. Zo vind je dicht bij Maastricht de Sint-Pietersberg, het Jekerdal, het Stads- en Frontenpark en het buitengoed Geul & Maas. In en rondom Maastricht zijn dus genoeg mogelijkheden om te genieten van de natuur.

Voorzieningen Maastricht

Ook voor voorzieningen zit je in Maastricht goed. Alle voorzieningen die je nodig hebt, zijn goed verspreid over de stad. Je hoeft dus in principe altijd in de omgeving wat je zoekt. Zo heeft Maastricht verschillende scholen (van basisscholen tot hoger onderwijs). Daarnaast zijn er ongeveer 20 verschillende supermarkten verspreid door Maastricht.

Verder kent Maastricht heel wat sportverenigingen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende voetbal-, volleybal- en tennisverenigingen. Maar ook mensen die liever naar een sportschool gaan of aan yoga doen, kunnen daarvoor goed terecht in Maastricht.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Zie jij jezelf al wonen in Maastricht? Of je nu al een woning op het oog hebt of je nog aan het oriënteren bent, een hypotheekadviseur uit Maastricht helpt je om de juiste keuzes te maken.

Op HypotheekAdvies.nl kun jij een hypotheekadviseur vinden bij jou in de buurt. Maak snel een afspraak met de adviseur van jouw keuze. Die kan je precies vertellen wat jouw mogelijkheden zijn en beantwoordt al je hypotheekvragen.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!