Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseur Lelystad

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Lelystad? Je ziet hier alle adviseurs in Lelystad die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Lelystad?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Lelystad

Met het grote aanbod aan hypotheekadviseurs kan het lastig zijn om een hypotheekadviseur te vinden die bij jou past. Hoe kun je er dan toch voor zorgen dat je de juiste hypotheekadviseur in Lelystad kiest? Hiervoor kun je het beste verschillende hypotheekadviseurs uit Lelystad met elkaar vergelijken. En daar helpen we je op HypotheekAdvies.nl een handje bij met een handige vergelijkingstool. Zo kun jij de adviseur vinden die bij jou past.

Hypotheekadvies Lelystad

Een hypotheekadviseur uit Lelystad kan je bij verschillende hypotheekzaken op weg helpen. Wil je bijvoorbeeld een hypotheek aanvragen? Of ben je benieuwd naar jouw opties om je hypotheek over te sluiten? In beide gevallen kan een hypotheekadviseur je goed helpen. Hij of zij brengt je persoonlijke en financiële situatie voor je in kaart en geeft je op basis daarvan passend advies.

Ook in bijzondere situaties kan een hypotheekadviseur uit Lelystad veel voor je betekenen. Ben jij bijvoorbeeld ondernemer? Dan is het zeker aan te raden om met een hypotheekadviseur te praten. De informatie op internet over dergelijke hypotheekzaken is namelijk niet altijd eenduidig en duidelijk. Daarnaast is elke situatie weer anders. Heb je bijvoorbeeld als startende ondernemer nog geen drie jaaraangiftes? Dan ligt het aanvragen van een hypotheek voor jou net wat anders. Een hypotheekadviseur uit Lelystad vertelt je graag welke opties jij in jouw situatie hebt.

Vergelijken van hypotheekadviseurs

Met de vergelijker hierboven kun je verschillende hypotheekadviseurs uit Lelystad met elkaar vergelijken. Met deze filters kun jij de hypotheekadviseur uit Lelystad vinden die bij jou past door te zoeken op  criteria die jij belangrijk vindt. Zo kun je filteren op het onderwerp waarover je advies wilt, de locatie van het gesprek, de maximale afstand, het afspraakmoment en de maximale prijs voor het hypotheekadvies.

Het handige is trouwens dat je met de vergelijkingstool niet alleen hypotheekadviseurs in Lelystad kunt vinden. Je kunt er ook hypotheekadviseurs uit omliggende steden mee vinden of adviseurs uit andere regio’s die hypotheekadvies via de webcam aanbieden.

Waar kun je nog meer op letten bij je keuze voor een hypotheekadviseur? In een apart artikel geven we 5 tips die jou helpen bij het maken van de juiste keuze.

Een hypotheek aanvragen als starter

Als starter op de woningmarkt is het kopen van een huis niet altijd makkelijk. Misschien ben je pas net begonnen met werken en heb je daardoor nog geen hoog salaris en weinig spaargeld. Toch hoeft dat niet te betekenen dat jij geen woning kunt bekostigen.

De gemeente Lelystad biedt, in samenwerking met het Stimuleringsvonds Volkshuisvesting, aan starters de Starterslening aan. Deze Starterslening is een extra lening die je bovenop je startershypotheek en eventuele Nationale Hypotheek Garantie kunt afsluiten.

Jouw hypotheekadviseur kan voor je uitzoeken of deze lening voor jou nodig en gunstig is door de maandelijkse kosten van de lening en je toekomstige woonlasten te berekenen. Vervolgens kan de adviseur hier in zijn advies rekening mee houden en je vertellen wat voor jou de beste opties zijn.

Kosten voor hypotheekadvies

Voordat je een hypotheekadviseur uit Lelystad inschakelt, wil je natuurlijk weten wat hypotheekadvies kost. Voor de kosten van hypotheekadvies maken we onderscheid tussen onafhankelijke hypotheekadviseurs en adviseurs van een bank.

Een onafhankelijke hypotheekadviseur heeft de keuze uit bijna alle geldverstrekkers. Hierdoor is de kans op passend hypotheekadvies groter dan bij een adviseur die bij een bank is aangesloten. Een hypotheekadviseur van een bank heeft namelijk alleen de keuze uit de eigen producten. Advies van een adviseur van de bank is vaak iets goedkoper dan onafhankelijk hypotheekadvies. Uit onderzoek van Advieskeuze blijkt dat het regelen van een hypotheek via een adviseur van een bank gemiddeld tussen de € 1600,- en € 2000,- kost, tegenover gemiddeld € 2.375,- bij een onafhankelijke adviseur.

Wel is het goed om te weten dat je uiteindelijk flink kunt besparen op je hypotheeklasten door te kiezen voor onafhankelijk hypotheekadvies. Uit onderzoek van Van Bruggen Adviesgroep blijkt dat je bij een hypotheek die door een onafhankelijke hypotheekadviseur is geadviseerd gemiddeld € 15.000,- minder kwijt bent aan rente over de gehele looptijd. Uiteindelijk is onafhankelijk hypotheekadvies dus toch vaak goedkoper dan advies van een bank.

Wonen in Lelystad

Lelystad is een relatief jonge gemeente in de jongste provincie van Nederland (Flevoland). Lelystad is de grootste stad van Flevoland qua oppervlakte (maar niet qua aantal inwoners). In 1967 kwamen de eerste mensen in het gebied wonen en pas in 1980 werd Lelystad een gemeente. In januari 2020 woonden er ongeveer 78.000 mensen in Lelystad, verdeeld over een oppervlakte van 765 m2. Daarvan is 535 m2 water.

In januari 2020 was de gemiddelde koopprijs van een woning in Lelystad € 371.051,-. Er stonden op dat moment in Lelystad 187 woning te koop.

Bereikbaarheid

Lelystad is met het openbaar vervoer te bereiken via station Lelystad Centrum, het enige station in de gemeente. Ook met de auto kun je Lelystad goed bereiken. Belangrijke autowegen zijn de A6 en de N307. De N307 verbindt Flevoland met Noord-Holland.

Verder kun je jezelf binnen de gemeente met de bus verplaatsen. Ook heeft de gemeente een eigen vliegveld: Lelystad Airport. Vanaf dit vliegveld vertrekken vooral zakenvluchten, rondvluchten en lesvluchten.

Neem contact op met een hypotheekadviseur!

Zie jij jezelf al wonen in Lelystad? En ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden voor een hypotheek zijn? Vind dan hierboven met de filters jouw hypotheekadviseur uit Lelystad. Klik bij de adviseur van jouw keuze op ‘maak een gratis afspraak’ en vul je gegevens in. De adviseur neemt dan snel contact met je op om een afspraak te maken op een moment dat jou uitkomt.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!