Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseur Helmond

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Helmond? Je ziet hier alle adviseurs in Helmond die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Helmond?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Helmond

Voor een hypotheekadviseur in Helmond zit je op HypotheekAdvies.nl helemaal goed. Bij ons zijn meerdere hypotheekadviseurs uit deze gemeente aangesloten, die jou graag hypotheekadvies op maat geven. Deze hypotheekadviseurs hebben veel verstand van hypotheken en van de gemeente Helmond. Of je nu een hypotheek wilt aanvragen, je hypotheek wilt oversluiten of andere vragen hebt, onze hypotheekadviseurs uit Helmond helpen je graag.

Hypotheekadvies Helmond

Hypotheekadvies is nuttig in veel verschillende situaties. Vaak schakelen mensen hypotheekadvies in voor het aanvragen van een hypotheek. Heb je een huis op het oog of wil je weten wat jouw mogelijkheden voor een koopwoning zijn? Dan brengt een hypotheekadviseur jouw mogelijkheden voor je in kaart. Ook adviseert een hypotheekadviseur uit Helmond je wat in jouw geval een voordelige hypotheek met gunstige voorwaarden is. En de adviseur kan de hypotheekaanvraag volledig voor je regelen.

Verder is hypotheekadvies nuttig bij het oversluiten van je hypotheek, het meenemen van je hypotheek of als je nog twijfelt tussen bestaande bouw en nieuwbouw. Ook bij belangrijke veranderingen in je privésituatie kan een hypotheekadviseur uit Helmond handig zijn. Een scheiding of het verlies van je baan kan bijvoorbeeld grote gevolgen hebben voor je lopende hypotheek. Een hypotheekadviseur uit Helmond vertelt je dan wat jouw opties voor je hypotheek zijn.

Je eerste woning kopen

Ben je je aan het oriënteren op je eerste koophuis? Dat is nogal een spannende stap. Ook hier helpt een hypotheekadviseur uit Helmond je graag bij. Om starters te helpen bij de financiering van een woning, stelt de gemeente Helmond een Starterslening beschikbaar. Deze lening komt bovenop de Nationale Hypotheek Garantie en bovenop een startershypotheek. Het is niet vanzelfsprekend dat gemeente Helmond de Starterslening beschikbaar stelt. Op de site van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SvN) kun je meer lezen over de Starterslening in Helmond.

Overigens is het niet altijd nodig en handig om een Starterslening af te sluiten. Een hypotheekadviseur uit Helmond kan voor je uitzoeken of jij voor deze lening in aanmerking komt en of zo’n lening voor jou handig kan zijn.

Hoe kies je een hypotheekadviseur in Helmond?

Een hypotheekadviseur in Helmond kies je natuurlijk niet zomaar. Je persoonlijke situatie kan bijvoorbeeld een reden zijn om een hypotheekadviseur met een bepaald specialisme te zoeken. Verder zijn jouw voorkeuren en wensen voor een adviseur belangrijk. Daarom kun je op HypotheekAdvies.nl het aanbod aan hypotheekadviseurs doorzoeken op basis van filters. Deze filters hebben onder meer betrekking op de locatie van de adviseur, zijn of haar expertise en de afspraakmogelijkheden.

5 tips om een adviseur te kiezen

Hoe maak je dan een keuze? Deze 5 tips helpen je om een adviseur te vinden die goed bij jou past. De eerste en belangrijkste tip is dat je het beste een hypotheekadviseur kunt kiezen die onafhankelijk is. De hypotheekadviseur werkt dan samen met (vrijwel) alle geldverstrekkers, waardoor je de grootste kans hebt dat je de best passende hypotheek geadviseerd krijgt.

Verder is het fijn als je een klik hebt met je hypotheekadviseur. Je bespreekt immers persoonlijke onderwerpen met elkaar en neemt beslissingen over belangrijke zaken. Daarnaast is het belangrijk om je te realiseren dat goed hypotheekadvies niet duur hoeft te zijn. Om niet voor verassingen te komen te staan, kun je het beste van tevoren goede (prijs)afspraken te maken met je hypotheekadviseur.

Eerste afspraak

Heb je een hypotheekadviseur gevonden die aan jouw wensen voldoet? Het eerste gesprek met een hypotheekadviseur van HypotheekAdvies.nl is altijd gratis. Klik om een eerste afspraak te maken op de knop ‘Maak een gratis afspraak’ bij de adviseur van jouw keuze. Na het invullen van de benodigde gegevens kun je dan je aanvraag versturen.

De hypotheekadviseur neemt vervolgens contact met je op om een locatie en tijdstip voor de afspraak te kiezen. Goed om te weten: de meeste hypotheekadviseurs zijn zowel tijdens kantoortijden als ‘s avonds en in het weekend beschikbaar. Ook kan het gesprek, afhankelijk van de adviseur, vaak op meerdere locaties plaatsvinden.

Wonen in Helmond

Zie jij jezelf al wonen in Helmond? Deze gemeente ligt in het altijd gezellige Noord-Brabant. Je woont in een natuurrijke omgeving, maar tegelijkertijd op een plek die goed bereikbaar is en heel wat voorzieningen te bieden heeft. De gemeente telt meer dan 90.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ongeveer 55 km2.

Voorzieningen

In Helmond ben je van veel gemakken voorzien. Zo telt Helmond in totaal 27 basisscholen en 11 middelbare scholen. Ook biedt de stad een ruim winkelaanbod, waarbij de meeste winkels te vinden zijn in het centrum van Helmond. Verder worden in Helmond regelmatig evenementen georganiseerd en is Kasteel Helmond een prachtig monument in deze gemeente om eens te bezoeken.

Woningmarkt

De woningprijzen in Nederland zijn de laatste tijd relatief hoog en huizen worden snel verkocht. Maar in Helmond valt dit nog reuze mee vergeleken met de rest van Nederland. Een woning wordt in Helmond gemiddeld verkocht voor €267.055,-. Dit is het laagste gemiddelde van alle gemeenten in de omgeving.

Bereikbaarheid

De gemeente Helmond is goed te bereiken dankzij de vier treinstations die de gemeente rijk is. Door Station Helmond, Station Helmond ’t Hout, Station Helmond Brouwhuis en Station Helmond Brandevoort is de trein altijd een snelle optie om in Helmond te komen of Helmond juist te verlaten. Met de auto ben je het snelst in Helmond via de A67 en de A270. Plaatsen in de omgeving waar je goed kunt komen, zijn onder meer Eindhoven, Den Bosch en Venlo. Ook kun je vanuit Helmond rechtstreeks met de trein afreizen naar Amsterdam.

Wil je meer weten?

Zie jij jezelf al wonen in het mooie Brabantse Helmond? En wil je weten wat jouw opties voor een woning in Helmond zijn? Plan direct een afspraak met een hypotheekadviseur uit Helmond! Het eerste gesprek is altijd gratis en je zit nergens aan vast. Onze hypotheekadviseurs uit Helmond helpen je graag.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!