Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseur Albrandswaard

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Albrandswaard? Je ziet hier alle adviseurs in Albrandswaard die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Albrandswaard?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Albrandswaard

Ben jij geïnteresseerd in het kopen van een woning in Albrandswaard? Dan is het een goed idee om gebruik te maken van een hypotheekadviseur. Een hypotheekadviseur in Albrandswaard kan jou als geen ander advies geven over de voor jou gunstigste hypotheek en alles wat daarbij komt kijken. Via HypotheekAdvies.nl vind jij de adviseur die bij jou past.

Hypotheekadvies Albrandswaard

Bij HypotheekAdvies.nl zijn hypotheekadviseurs aangesloten uit verschillende plaatsen in Nederland. Daarom vind je hier ook hypotheekadviseurs in Albrandswaard en omgeving. Deze hypotheekadviseurs weten veel van wonen in deze omgeving. Wel zo handig!

Hypotheekadviseurs vergelijken

Maar welke hypotheekadviseur in Albrandswaard kies je? Hiervoor kun je op onze site zelf een vergelijking van hypotheekadviseurs maken van verschillende adviseurs. Bijvoorbeeld op basis van hun tarieven, hun expertise, de taal die ze spreken of van hun beschikbaarheid voor een afspraak ’s avonds of in het weekend.

Als er geen hypotheekadviseur in Albrandswaard beschikbaar is, kun je de maximale afstand aanpassen. Zo vind je alsnog een adviseur bij jou in de buurt.

Een afspraak maken

Na het kiezen van een hypotheekadviseur maak je een afspraak met de adviseur in kwestie. De eerste afspraak is altijd gratis. Extra handig is dat tegenwoordig bij sommige adviseurs ook afspraken buiten kantoor mogelijk zijn. Zo kun je met sommige hypotheekadviseurs ook bij hen thuis in Albrandswaard afspreken. Soms is het zelfs mogelijk om via de webcam met een hypotheekadviseur te praten.  

Wonen in Albrandswaard

Wonen in Albrandswaard betekent wonen in een fijne gemeente onder de rook van Rotterdam, grenzend aan de Oude Maas. De gemeente Albrandswaard bestaat uit de dorpen Poortugaal en Rhoon.

De gemeente Albrandswaard telt iets meer dan 25.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 22,72 km². Een gedeelte van dit gebied wordt gebruikt voor het industriegebied Rotterdam Albrandswaard. Hier werkt een deel van de inwoners van Albrandswaard, hoewel de meeste inwoners nog altijd in Rotterdam zelf werken. 

Poortugaal

Het dorp Poortugaal telt ruim 10.000 inwoners en ligt tussen de Rotterdamse havens en de Oude Maas in. Veel inwoners van dit dorp werken dan ook in het Rotterdamse havengebied. Poortugaal heeft een eigen metrostation, waardoor je vanuit dit dorp snel in het centrum van Rotterdam bent.

Poortugaal is een “dorps” dorp, waarin de inwoners elkaar vaak kennen. Zo’n 85% van de inwoners van Poortugaal kent zijn buren bij de voornaam (bron: AD). Volgens het Grote Buurtonderzoek beoordelen de inwoners van Poortugaal hun dorp met een 8,1. 

In het dorp zijn veel faciliteiten om te sporten. De voetbalclub SV Poortugaal heeft 70 verschillende teams, variërend van teams voor kinderen onder de 7 tot een veteranenteam. Verder zijn er onder andere verenigingen voor boksen, biljarten, golf en watersport. Als sportliefhebber hoef je je in Poortugaal dus niet te vervelen.

Verder vind je aan de Albrandswaardsedijk diverse mogelijkheden voor activiteiten binnen en buiten. Zo zijn hier een klimbos, de Johannapolder en een zwembad te vinden. Er is in Poortugaal dus genoeg te doen op een vrije dag.

Rhoon

Het tweede dorp dat onderdeel is van de Gemeente Albrandswaard is Rhoon. Rhoon ligt op het eiland IJsselmonde. Het is net als Poortugaal een rustig dorp. De meeste inwoners van Rhoon werken in de haven van Rotterdam. Rhoon is te bereiken via de N492 en de A15 en via het metrostation van Rhoon, vanaf waar je onder meer Rotterdam goed kunt bereiken.

Als je woont in het centrum van Rhoon heb je alle voorzieningen op loopafstand. In het centrum zijn bijvoorbeeld veel verschillende soorten winkels. Hier kun je goed terecht voor de dagelijkse boodschappen, kleding en persoonlijke verzorging. 

Ook kent Rhoon veel fiets-, wandel- en vaarmogelijkheden. Rhoon is omringd door agrarisch landschap en heeft daardoor veel groen. Je kunt van de natuur genieten in het Valckesteynse Bos, de Kasteeltuinen, de Rhoonse Grienden en het nieuw aangelegde Rhoonse bos. Het landschap heeft historische polders met bijzondere dijkenstructuren.

Ook is er tijdens het wandelen, fietsen of varen veel te zien. Zo vind je in Rhoon en omgeving monumentale boerderijen, oude bomen, een jachthaven en het prachtige Kasteel van Rhoon. Een andere bezienswaardigheid is de Dorpskerk. Deze stamt uit de 16e eeuw en is uitvoerig gerestaureerd in 2014.   

Scholen

Heb je schoolgaande kinderen? Dan kun je binnen de Gemeente Albrandswaard kiezen uit 9 basisscholen. Daarvan staan 7 basisscholen in Rhoon. De andere 2 basisscholen zijn gevestigd in Poortugaal. Daarnaast is in Albrandswaard één middelbare school te vinen. Deze school biedt alle mogelijke niveaus aan.

Woningmarkt

Zoek je een woning in Albrandswaard? Er staan veel verschillende woningen te koop in deze gemeente. Het huizenaanbod varieert van huizen met een perceeloppervlakte van meer dan 2.000 m² tot huizen met een gebruiksoppervlakte van maximaal 80 m². Ook zijn de prijzen erg verschillend in Albrandswaard. Zo zijn er genoeg huizen te koop voor onder de € 200.000,- maar staan er ook nog meer huizen te koop in de categorie boven € 1.000.000,-. Dit maakt de woningmarkt in Albrandswaard heel divers.

Aan de slag!

Vergelijk nu de verschillende hypotheekadviseurs in Albrandswaard. Je kunt ook meteen een vrijblijvende eerste afspraak maken. Een eerste afspraak is geheel kosteloos en je zit nergens aan vast.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!