Voor een kort advies of kleine aanpassing aan jouw hypotheek… Is afrekenen per uur vaak voordeliger

Meer weten over het betalen met een uurtarief lees meer

Verfijn je resultaat
Zoek op postcode of plaats
Locatie
Specialisatie
Afspraakmoment
Afspreken...
Taal
Afrekenmodel

Aanvullende diensten

Type adviseur

Geselecteerd:
Uurtarief
Wis selectie

Hypotheekadvies tegen een uurtarief

Een hypotheekadviseur kan je op verschillende manieren betalen voor zijn diensten. Je kunt van te voren een vaste prijs afspreken voor de bemiddeling bij het verkrijgen van een hypotheek. Maar je kunt ook werken op basis van een vergoeding per uur. Heb jij bijvoorbeeld al kennis van zaken, of heb je al eerder een hypotheekadviesgesprek gevoerd, dan heb je misschien geen volledig pakket nodig waarbij je een vast bedrag betaald. Het kan dan overbodig zijn om tussen de 2.000,- euro en 3.000,- euro te betalen om tot een hypotheek aanvraag te komen.

Meer

De kosten van een hypotheekadviseur liggen over het algemeen tussen de 80,- euro en 175,- euro per uur. Hypotheekvraagstukken, zoals een verbouwing financieren binnen de hypotheek, kan deze vorm van vergoeding op uur basis ook voordeliger zijn.

Het is belangrijk dat de adviseur het aantal gemaakte uren aan jou kan verantwoorden, hier mag jij de hypotheekadviseur gerust naar vragen!

Adviseur van een bank of onafhankelijke partij?

Vaak liggen de kosten voor advies bij een onafhankelijke hypotheekadviseur hoger dan de kosten voor hypotheekadvies bij een bank. De onafhankelijke adviseur kan echter verschillende hypotheekaanbieders met elkaar vergelijken, wat het verschil in kosten op de lange termijn om kan draaien.

Weeg daarom goed af bij wie je je advies in wilt winnen. Het kan geen kwaad om meerdere hypotheekadviseurs te bezoeken. De adviseurs op deze pagina geven jou graag hypotheekadvies op basis van een betaling per uur.

Minder
Contact
Heb je vragen of opmerkingen over de dienstverlening van HypotheekAdvies.nl?

Stuur ons gerust een bericht!