Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseur Uithoorn

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Uithoorn? Je ziet hier alle adviseurs in Uithoorn die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Uithoorn?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Uithoorn

Onder de rook van Amsterdam ligt de gemeente Uithoorn. Een rustige plek waar je jouw eerste woning of een nieuwe woning kunt vinden. En daar hoort natuurlijk ook een passende hypotheek bij! Een hypotheekadviseur in Uithoorn kan jou als geen ander helpen met hypotheekadvies op maat. Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw woning in Uithoorn.

Hypotheekadvies Uithoorn

Tegenwoordig kun je op veel manieren hypotheekadvies krijgen van een hypotheekadviseur. Jij kunt dus zelf bepalen op welke manier je het liefst hypotheekadvies wilt krijgen. Kun je door je drukke baan bijvoorbeeld niet bij een hypotheekadviseur in Uithoorn langsgaan? Dan kan het voor jou een goede optie zijn om via de webcam hypotheekadvies te krijgen. Zo kun je op afstand geholpen worden.

Een hypotheekadviseur in Uithoorn kan jou onder andere helpen met het berekenen van je maximale hypotheek. Ook vertelt een adviseur je hoeveel je maandelijkse kosten bedragen en uit welke verschillende hypotheekvormen jij kunt kiezen. Daarbij is het hypotheekadvies altijd afgestemd op jouw wensen en behoeften en op jouw persoonlijke situatie. Nu en in de toekomst.

Wat doet een hypotheekadviseur in Uithoorn?

Een goede hypotheekadviseur in Uithoorn helpt jou met het verkrijgen van een hypotheek die bij jou past voor je Uithoornse woning. Daarvoor vergelijkt de adviseur verschillende hypotheekaanbieders, zodat je de hypotheek met de laagste rente en de gunstigste voorwaarden krijgt aangeraden.

De hypotheekadviseur kan je daarnaast, afhankelijk van jouw situatie, over eventuele extra financieringsmogelijkheden adviseren. Wil jij bijvoorbeeld met energiebesparende maatregelen je huis verduurzamen? Dan kun je daar waarschijnlijk een subsidie voor krijgen of kun je dit meefinancieren in je hypotheek. Een adviseur kan je daar meer over vertellen.

Hypotheekadvies voor starters

Het kan ook zijn dat jij je eerste huis gaat kopen en dus een starter bent op de huizenmarkt. Voor starters zijn er vaak extra mogelijkheden om een gunstigere hypotheek te kunnen krijgen. Ook hier kan een hypotheekadviseur goed bij helpen. Zo heb je als starter de mogelijkheid om een startershypotheek te krijgen. Dit is een annuïteiten- of lineaire hypotheek, waarbij voor het afsluiten wordt gekeken naar je huidige inkomen en naar je verwachting voor de toekomst.

Als starter verdien je minder en maak je waarschijnlijk nog een loongroei door. In dat geval kan een annuïteitenhypotheek passend zijn. Je maandlasten zijn dan in het begin lager en lopen daarna op, gelijk met je inkomen. Hier kan een hypotheekadviseur je goed over adviseren.

Starterslening

Daarnaast is het in sommige gemeenten, waaronder in Uithoorn, mogelijk om een Starterslening aan te vragen. Met een Starterslening kun je (tot een bepaald bedrag) het gat overbruggen tussen je maximale hypotheek en de prijs van de woning. Zo kun je net dat extra beetje geld krijgen om je droomwoning te kunnen kopen. Er zijn echter wel voorwaarden verbonden aan een Starterslening. Laat je dus goed informeren over de mogelijkheden door een hypotheekadviseur in Uithoorn.

Wonen in Uithoorn

Uithoorn is een mooie locatie om te wonen. Het dorp ligt aan de rivier de Amstel en is gelegen onder Amsterdam. Het dorp is voornamelijk gegroeid door de groei van Amsterdam. Veel inwoners van Uithoorn werken dan ook in de grotere steden rondom Uithoorn.

Uithoorn zelf heeft geen treinstation, maar heeft wel goede busverbindingen naar de steden, naar het vliegveld Schiphol en naar diverse treinstations. Zo kun je de omliggende steden goed bereiken en vanaf daar eventueel met de trein verder het land in reizen. Er wordt momenteel gewerkt aan een tramverbinding van Uithoorn met Amsterdam, die over enkele jaren af moet zijn.

Als je in Uithoorn woont, is bijna alles wel binnen handbereik. Zo zijn er twee middelbare scholen, veel verschillende basisscholen, twee grote winkelcentra en diverse supermarkten. Ook vind je langs de Amstel diverse cafétjes en restaurants, waar je tot ’s avonds laat van een hapje en een drankje kunt genieten. Verder ben je voor een leuk dagje uit zo in Amsterdam, maar ook Utrecht is niet ver weg. Kortom, Uithoorn is een prachtige locatie om te wonen.

Daarnaast biedt Uithoorn verschillende sportmogelijkheden. Zo is er naast de voetbal-, tennis- en atletiekvereniging ook een roei- en kanovereniging. Uithoorn kan door de ligging aan de Amstel immers diverse mogelijkheden bieden voor waterliefhebbers.

Nieuwbouw in Uithoorn

De gemeente werkt op dit moment aan het uitbreiden van het woningaanbod in Uithoorn. Er zijn een aantal nieuwbouwprojecten bezig en ook staan er diverse projecten op de planning.

Er ligt bijvoorbeeld een plan voor de bouw van 28 appartementen in het centrum, die een mooi uitzicht over de Amstel bieden. Een deel van de appartement zal koopwoningen zijn en een ander deel betreft huurwoningen.

Daarnaast ligt er een plan om 42 landelijke koophuizen neer te zetten. De huizen zijn gevarieerd en bieden kansen voor iedereen. Er worden onder andere eengezinshuizen en herenhuizen neergezet. De voorverkoop zal in september 2019 van start gaan.

Een geschikte hypotheekadviseur vinden

Het vinden van een hypotheekadviseur kan een hele opgave zijn door het grote aanbod aan adviseurs. Op HypotheekAdvies.nl maken we jouw keuze wat makkelijker. Op basis van filters kun je hypotheekadviseurs vergelijken en daarbij jouw wensen doorgeven. Zo vind je een hypotheekadviseur in Uithoorn die bij jou past. Hoe je een goede vergelijking maakt, kun je lezen op onze website.

De kosten voor hypotheekadvies verschillen per hypotheekadviseur. Wil je weten wat hypotheekadvies ongeveer kost? Lees dan ons artikel “Wat kost hypotheekadvies?”. Focus je echter niet alleen op de kosten van de hypotheekadviseur, maar bekijk ook of een adviseur bijvoorbeeld onafhankelijk hypotheekadvies geeft. Goed hypotheekadvies is de prijs zeker waard. Die prijs zou je er op termijn weleens ruimschoots uit kunnen halen door de kosten die je op je maandlasten bespaart.

Hypotheekadviseur gevonden?

Als je een hypotheekadviseur gevonden hebt, kun je een vrijblijvende afspraak met jouw hypotheekadviseur in Uithoorn inplannen. De adviseur neemt dan contact met je op om de afspraak te bevestigen. Met onze checklist kun je jouw eerste gesprek voorbereiden en de benodigde documenten verzamelen. De checklist kun je downloaden na het maken van een afspraak met een hypotheekadviseur. Dan kun je tijdens het gesprek samen met jouw hypotheekadviseur stap voor stap de mogelijkheden bespreken.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!