Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseur Hoofddorp

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Hoofddorp? Je ziet hier alle adviseurs in Hoofddorp die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Hoofddorp?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Hoofddorp

De aankoop van een woning is vaak een van de grootste uitgaven in je leven. Daarom wil je natuurlijk dat dit goed verloopt. Gelukkig kan een hypotheekadviseur je hier uitstekend bij helpen. Als je in Hoofddorp woont of wilt gaan wonen, kan een hypotheekadviseur uit Hoofddorp veel voor je betekenen. Hij of zij kent de gemeente goed en weet daarnaast alles over hypotheken. Of je nu je eerste woning koopt, wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of andere hypotheekvragen hebt – een hypotheekadviseur uit Hoofddorp staat voor je klaar. Is het aanbod in Hoofddorp te beperkt voor je? Zoek dan naar een adviseur in de buurt, bijvoorbeeld in Amsterdam.

Hypotheekadvies Hoofddorp

Een hypotheekadviseur uit Hoofddorp kan je precies vertellen wat jouw mogelijkheden zijn en wat het beste bij jouw situatie past. Niet alleen als je een hypotheek wilt afsluiten, maar ook in andere situaties. Op onze site kun je uitgebreid lezen wat een hypotheekadviseur allemaal voor je doet.

Je kunt om verschillende redenen hypotheekadvies willen. Zo kan het zijn dat je als ondernemer een woning wilt kopen. Omdat je als ondernemer vaak geen vast bedrag per maand verdient, zoals mensen in loondienst, zit hypotheekadvies voor ondernemers vaak net wat anders in elkaar. Gelukkig hebben onze hypotheekadviseurs hier ervaring mee en kunnen zij je dus goed op weg helpen.

In het algemeen helpt een hypotheekadviseur je bij het maken van de juiste keuzes. Bijvoorbeeld welke hypotheekvorm het beste bij je past en of de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) voor jou gunstig is. Een hypotheekadviseur zorgt er samen met jou voor dat je een hypotheek afsluit die zowel bij je huidige als bij je toekomstige situatie past.

Tegenwoordig kun je er ook voor kiezen om zelf je hypotheek af te sluiten, zonder tussenkomst van een adviseur. Dit is alleen niet voor iedereen zomaar weggelegd. Je hebt hiervoor namelijk veel kennis nodig over de financiële producten. Realiseer je ook dat een kleine fout grote gevolgen kan hebben voor je hypotheek. Niet voor niets nemen veel Nederlanders een hypotheekadviseur in de arm.

Je eerste woning kopen

Tegenwoordig is het voor starters lastig om een woning te kopen. Je staat vaak nog aan het begin van je carrière en verdient nog niet heel veel. Dat terwijl de huizenprijzen relatief hoog zijn, waardoor je haast wel veel eigen geld nodig hebt. Gelukkig zijn er oplossingen om als starter toch een woning te kunnen kopen. Een van de mogelijkheden is de Starterslening, een lening waarmee je soms het gat tussen de maximale hypotheek en de prijs van je woning kunt overbruggen.

De gemeente Haarlemmermeer, waar Hoofddorp onder valt, is een van de gemeenten waarin de Starterslening wordt aangeboden. Op de website van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) kun je hier meer over lezen.

Een andere manier om tóch een woning te kunnen kopen als starter, is je ouders om hulp vragen. Je ouders zouden kunnen bijspringen door je een schenking te doen. Let wel op dat een schenking niet zomaar mogelijk is. Hier zijn een aantal voorwaarden aan verbonden (zie ook de website van de Belastingdienst). Lees deze voorwaarden dus eerst goed door en bekijk de mogelijkheden. Een hypotheekadviseur kan je hier meer over vertellen.

Wonen in Hoofddorp

Hoofddorp is de grootste plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Op 1 januari 2019 telde de stad ongeveer 75.500 inwoners. Om Hoofddorp te stichten, is jaren geleden de Haarlemmermeer drooggelegd. Er zijn toen twee dorpen, genaamd Kruisdrop en Venneperdorp, in dat gebied gesticht. Kruisdorp is later Hoofddorp geworden en Venneperdorp is Nieuw-Vennep gaan heten.

Een groeiende stad

Hoofddorp is vanaf 1970 met destijds 9000 inwoners in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een grote stad met inmiddels dus meer dan 75.000 inwoners. De verwachting is dat de groei de komende tijd zal doorzetten, aangezien er nog meer nieuwe woonwijken worden gepland in het zuiden en westen van Hoofddorp.

Als je in Hoofddorp wilt gaan wonen, moet je er dus rekening mee houden dat de plaats de komende tijd nog groter zal worden. Daarnaast kan Hoofddorp niet meer uitbreiden naar het oosten omdat het anders in de geluidscontouren van Schiphol komt te liggen. Als je besluit om in Hoofddorp te gaan wonen, zal je dus rekening moeten houden met eventuele geluidsoverlast van vliegtuigen.

Bereikbaarheid Hoofddorp

Hoofddorp ligt vlak onder Amsterdam en naast Schiphol. Hierdoor is Hoofddorp op meerdere manieren goed te bereiken. De stad ligt aan de A4, A5 en N201 en is dus goed bereikbaar met de auto. Daarnaast heeft Hoofddorp een eigen treinstation met onder meer een directe verbinding met Schiphol. Vanaf Schiphol zijn omliggende steden als Amsterdam, Den Haag, Leiden, Almere en Utrecht prima te bereiken.

Verder heeft Hoofddorp verschillende buslijnen. Een daarvan is de Zuidtangent: een busverbinding tussen Hoofddorp, Haarlem, Schiphol, Amstelveen en Amsterdam-Zuid. Daarnaast zijn er diverse streekbussen.

Bezienswaardigheden Hoofddorp

Hoofddorp mag dan een relatief jonge stad zijn, maar er zijn toch enkele bezienswaardigheden te vinden. Zo is in Hoofddorp het Historisch Museum Haarlemmermeer gevestigd, waar je veel te weten kunt komen over de geschiedenis van de Haarlemmermeer en de drooglegging daarvan. Daarnaast loopt een deel van de Stelling van Amsterdam door Hoofddorp: de Geniedijk. Verder staat op de planning om over een tijdje een openbaar park in Hoofddorp aan te leggen met een wilde tuin, een klein theater en diverse horecagelegenheden.

Ook goed om te weten: in Hoofddorp is een groot winkelcentrum (De Vier Meren) te vinden met veel kledingwinkels, supermarkten en alle andere winkels die je nodig hebt. Ook scholen, zowel basisscholen als middelbare scholen en mbo-instellingen, zijn verspreid over Hoofddorp te vinden. Hoofddorp heeft zelfs een eigen ziekenhuis: het Spaarne Gasthuis.

Een hypotheekadviseur in Hoofddorp vinden

Ben je op zoek naar een woning of heb je al een woning op het oog? Dan is een hypotheekadviseur in Hoofddorp inschakelen een logische vervolgstap. Op HypotheekAdvies.nl kun je aan de hand van verschillende filters hypotheekadviseurs met elkaar vergelijken om zo de adviseur te vinden die het beste bij je past. Ook een hypotheekadviseur uit Hoofddorp vind je via HypotheekAdvies.nl.

Plan een eerste afspraak

Heb je een hypotheekadviseur in Hoofddorp gevonden? Klik dan op de knop ‘maak een gratis afspraak’ bij de adviseur van jouw keuze en vul de benodigde gegevens in. De eerste afspraak bij HypotheekAdvies.nl is altijd gratis en vrijblijvend. Je hoeft pas advieskosten te betalen als je besluit om verder te gaan met de hypotheekadviseur.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!