Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseurs Hoeksche Waard

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Hoeksche Waard? Je ziet hier alle adviseurs in Hoeksche Waard die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Hoeksche Waard?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Hoeksche Waard

Je bent eruit. Je wilt graag wonen in het Zuid-Hollandse Hoeksche Waard. Maar hoe pak je dat aan? Een hypotheekadviseur uit Hoeksche Waard kan je hierbij helpen. Hij of zij heeft veel kennis over de huizenmarkt in deze gemeente én weet alles over hypotheken. De adviseur helpt je bij de aanvraag van je hypotheek voor een huis in Hoeksche Waard. En hij of zij kan ook al je andere hypotheekvragen beantwoorden.

Hypotheekadvies Hoeksche Waard

Het is handig als de adviseur die je kiest veel weet van het gebied waar je een huis wilt kopen. Een hypotheekadviseur uit Hoeksche Waard kan je goed adviseren over waar je op moet letten bij het kopen van een huis in deze gemeente. Ook kan de adviseur precies voor je uitzoeken wat jouw mogelijkheden zijn. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreek je met de adviseur welke opties jij hebt voor het bouwen, huren of kopen van een huis.

Het is handig als je, voordat je op zoek gaat naar een huis in Hoeksche Waard, al ongeveer weet wat je wilt. Een bestaand huis of nieuwbouw? Een appartement, een rijtjeshuis of een vrijstaande woning? Bedenk ook in welke omgeving je wilt dat je huis staat. Als je vragen hebt over jouw mogelijkheden of over de buurt, kan een hypotheekadviseur uit Hoeksche Waard je hier meer over vertellen.

Een huis kopen of huren?

Weet je nog niet of je een huis wilt kopen of huren in Hoeksche Waard? Ook daar kan een hypotheekadviseur uit Hoeksche Waard je bij helpen. Hij of zij zoekt voor je uit welke opties je in jouw situatie hebt en weet waar je rekening mee moet houden.

Kies je ervoor om een huis te huren? Houd dan rekening met wachtlijsten en bekijk goed de voorwaarden van particuliere aanbieders en wooncorporaties.

Onafhankelijk hypotheekadvies of een adviseur van een bank

Bij hypotheekadvies kun je kiezen tussen een adviseur van een bank en een onafhankelijke hypotheekadviseur. Beide keuzes hebben voor- en nadelen. Vergelijk de twee opties voor jezelf om te bepalen wat het beste bij jou past.

Advies van een hypotheekadviseur van een bank:

  • Vaak kun je alleen kiezen tussen de hypotheken die de bank zelf verstrekt. Daar zit niet altijd de voor jou voordeligste optie bij.
  • Je krijgt soms te maken met extra kosten, zoals afsluit- en onderhoudskosten.

Advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur:

  • Je hebt de keuze uit zoveel mogelijk verschillende aanbieders en zit niet aan één aanbieder vast.
  • Door de grote keuze aan hypotheken heb je een grotere kans op voordelige rente dan bij advies van een bank.
  • Dit geeft je een betere kans om een voordelige hypotheek met gunstige voorwaarden te vinden.

Een hypotheekadviseur in Hoeksche Waard vinden

Een hypotheekadviseur in Hoeksche Waard vinden, hoe doe je dat? Op Hypotheekadvies.nl maken we het je een stuk makkelijker doordat je meer dan 400 adviseurs kunt filteren op criteria die voor jou belangrijk zijn. Denk aan de prijs van het hypotheekadvies, de afspraakmogelijkheden en het specialisme van de adviseur. Door deze filters ontdek je welke adviseurs het beste bij jou passen en kun je daar vervolgens een keuze uit maken.

Is er een adviseur die er voor jou uitspringt? Vergeet dan niet om een aantal zaken te controleren voordat je met hem of haar in zee gaat:

  • Vraag of je het dienstverleningsdocument (DVD) van de adviseur mag inzien. Hierin staan onder andere de kosten voor een compleet hypotheekadvies, zodat die kosten voor beide partijen duidelijk zijn.
  • Kies voor een adviseur die samenwerkt met zoveel mogelijk aanbieders. Dan weet je zeker dat je uiteindelijke hypotheekadvies is gebaseerd op uitgebreid onderzoek en dat het advies zuiver is.
  • Zorg dat je een goede klik hebt met de adviseur en hem of haar vertrouwt. Je bespreekt namelijk vaak persoonlijke onderwerpen met je adviseur. Zeker als je hypotheekadvies nodig hebt bij veranderingen in je privésituatie (bijvoorbeeld een echtscheiding of het verliezen van je baan).

Heb je een geschikte adviseur in Hoeksche Waard gevonden? Ga dan naar het profiel van de desbetreffende adviseur en klik op ‘Maak een gratis afspraak’. Laat je gegevens achter en verstuur het formulier. De adviseur neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een vrijblijvend (en gratis) kennismakingsgesprek in te plannen.

Een huis kopen, hoe werkt dat?

Heb je een informatief eerste adviesgesprek gehad? Dan heeft dat waarschijnlijk veel voor je opgehelderd. Stel: je bod op een huis is geaccepteerd en je bent klaar om de hypotheek te regelen. Dan ontvang je van de hypotheekadviseur het adviesrapport. Dit rapport dien je goed te keuren en daarna terug ondertekend terug te sturen de adviseur. Daarmee kan de adviseur de HUP (Hypotheek Uitgangspunten) voor je aanvragen. Daarin staan de documenten en offertes die de geldverstrekker nodig heeft om te bepalen of je een definitieve offerte en een rentereservering krijgt.

Als de HUP is goedgekeurd en alles nog een laatste keer is gecheckt, ontvang je de hypotheekofferte. Zodra je die hebt ondertekend, is je hypotheekaanvraag definitief goedgekeurd. Het laatste wat je nu nog moet doen is naar de notaris gaan. Hier onderteken je de hypotheekakte, de transportakte en de geldlening. Daarna is het huis van jou!

Wonen in Hoeksche Waard

Hoeksche Waard is een gemeente-eiland in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente bestaat nog maar sinds 1 januari 2019 en omvat het eiland Hoeksche Waard en Tiengemeten. Wie woont in Hoeksche Waard, woont dan ook op een unieke locatie.

Woningmarkt

De gemiddelde verkoopprijs voor een huis in Hoeksche Waard bedraagt € 278.000,- (oktober 2019). Wel wordt het aanbod aan huizen in deze gemeente steeds krapper. De gemiddelde prijs van huizen in de gemeente is in 2019 10,1% gestegen ten opzichte van 2018.

Bereikbaarheid

Je hoeft niet bang te zijn dat Hoeksche Waard niet goed bereikbaar is. Het eiland Hoeksche Waard is aan het vasteland verbonden door middel van verschillende tunnels, een brug en meerdere veerponden. Daardoor is het eiland zowel voor auto’s als fietsers goed bereikbaar. Verder rijden er bussen van en naar Hoeksche Waard.

Cultuur en recreatie

In Hoeksche Waard is veel te beleven. Zo vind je er de cultuurcentra De Drie Lelies en het Streekmuseum Hoeksche Waard. Verder kun je in het dorpje Tiengemeten in de winter theatervoorstellingen bezoeken. In de zomer is er een muziekfestival: ‘Terug naar Tiengemeten’. Verder kun je je zelf aansluiten bij een muziekvereniging of bij een sportvereniging. Voor kinderen zijn er diverse basis- en middelbare scholen in Hoeksche Waard.

Plan een hypotheekgesprek

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over jouw mogelijkheden in Hoeksche Waard? Onze hypotheekadviseurs helpen je graag. Neem contact op met een hypotheekadviseur uit Hoeksche Waard via HypotheekAdvies.nl. Filter de adviseurs op basis van jouw wensen en maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!