Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseur Gouda

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Gouda? Je ziet hier alle adviseurs in Gouda die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Gouda?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Gouda

Voor hypotheekadvies in Gouda zit je op HypotheekAdvies.nl goed. Bij ons zijn namelijk meerdere hypotheekadviseurs uit Gouda en omgeving aangesloten. Zij voorzien jou graag van hypotheekadvies op maat, bijvoorbeeld als je een hypotheek wilt aanvragen, je hypotheek wilt oversluiten of een andere hypotheekvraag hebt. Een hypotheekadviseur uit Gouda en omgeving weet veel over deze regio én heeft veel kennis over hypotheken. Daardoor kan hij of zij je goed van dienst zijn.

Hypotheekadvies Gouda

Bij het afsluiten van een hypotheek is het belangrijk dat je een hypotheek een scherpe rente heeft en dat de voorwaarden goed bij jou passen. Een onafhankelijke hypotheekadviseur in Gouda kan je daar goed bij helpen en vergelijkt voor jou de hypotheken van veel verschillende geldverstrekkers. Doordat onafhankelijke hypotheekadviseurs elke hypotheek kunnen meenemen in hun overweging is de kans op een passende hypotheek groter dan bij een bank. Hypotheekadviseurs die in dienst zijn van een geldverstrekker kunnen namelijk alleen hun eigen product aanbieden.

Jouw hypotheek aanpassen

Het kan zijn dat je door bepaalde veranderingen goedkoper uit kunt zijn met je hypotheek. Zo kunnen de rentestanden veranderen of kun je overwaarde op je huis hebben. In dat geval ben je misschien benieuwd naar de mogelijkheden voor je hypotheek oversluiten. Daarnaast kan er sprake zijn van veranderingen in je persoonlijke situatie. Misschien is je relatie stukgelopen en ga je scheiden of heb je kinderen gekregen en wil je je huis uitbouwen. In deze situaties kan het verstandig zijn om met een hypotheekadviseur om de tafel te gaan zitten. Een hypotheekadviseur helpt je bij het maken van de juiste keuzes.

Welke hypotheekadviseur in Gouda kies je?

Je persoonlijke situatie heeft invloed op de keuze voor een hypotheekadviseur. Ook je voorkeuren en wensen zijn daarbij belangrijk. Bij HypotheekAdvies.nl helpen we je om een hypotheekadviseur te vinden die bij jou past. Hierboven zie je ons ruime aanbod aan hypotheekadviseurs in Gouda en omgeving.

Door filters toe te passen, krijg je alleen de hypotheekadviseurs te zien die aan jouw wensen voldoen. Je kunt bijvoorbeeld filteren op de prijs van het hypotheekadvies, de locatie of het specialisme van de adviseur. Ook kun je specifiek zoeken naar hypotheekadviseurs die werken in de avonden of in het weekend als dat voor jou beter uitkomt dan een afspraak tijdens kantooruren.

Eerste gesprek

Heb je een adviseur gevonden? Klik dan voor een eerste afspraak op de knop ‘Maak een gratis afspraak’. De eerste afspraak is bij HypotheekAdvies.nl altijd gratis en vrijblijvend.

Na het invullen van de gevraagde gegevens kun je je aanvraag versturen. De hypotheekadviseur zal dan contact met je opnemen en overlegt met jou over een locatie en datum voor het gesprek. Het gesprek vindt plaats op kantoor in Gouda of aan huis. Bij sommige hypotheekadviseurs is het zelfs een optie om het gesprek via de webcam te voeren.

Wonen in Gouda

Wanneer je woont in Gouda, dan woon je midden in het land, dicht bij Utrecht, Den Haag en Rotterdam en in de Randstad. Gouda staat bekend om de Goudse kaas, de stroopwafels en de jaarlijkse Kaarsjesavond. In de zomer wordt er iedere week een kaasmarkt georganiseerd waar de veiling van kazen te zien is zoals die vroeger werd georganiseerd. De gemeente Gouda heeft dan ook een rijke historie, die duidelijk te zien is in de binnenstad door de vele monumenten en karakteristieke huizen.

Een stad met een dorps karakter

Centraal gelegen in de binnenstad van Gouda staat de prachtige Sint-Janskerk en is een gezellig marktplein te vinden. Dit marktplein geeft Gouda een dorpse uitstraling. Dat terwijl de gemeente Gouda in feite meer dan 73.000 inwoners heeft, die allemaal op een gebied van 16,92 km² wonen.

Bereikbaarheid

De centrale ligging van Gouda is een van de redenen dat Gouda als woonplaats populair is. Rotterdam, Utrecht en Den Haag liggen namelijk alle drie op minder dan 20 minuten reisafstand.

Met de trein is Gouda goed te bereiken. In Gouda zijn twee treinstations: Gouda Goverwelle en het Centraal Station. Op het centraal station stoppen alle Intercity-treinen en Sprinters die naar de grote en kleine steden gaan. Vanaf Gouda kun je onder andere naar Den Haag, Utrecht en Rotterdam afreizen.

Ook met de auto is Gouda goed bereikbaar: de stad ligt naast de autosnelweg A12. Ten westen van Gouda ligt Knooppunt Gouwe, waar de A12 zich opsplitst in de A20 naar Rotterdam en de A12 naar Den Haag.

Recreatie

Om Gouda heen liggen meerdere natuurgebieden, zoals Noorderhout, Goudse Hout, de Reeuwijkse Plassen, het Steinse Groen en de Krimpenerwaard. Vanaf Gouda sta je, als je de fiets pakt, dus binnen een kwartier tussen het groen en het water. In de zomer zijn de Reeuwijkse Plassen een ideale plek om te zwemmen en te varen, en in de winter kan er soms geschaatst geworden. Bovendien is het een fijne omgeving om een bootje te huren of een wandeling te maken.

Goed om te weten voor vaarliefhebbers: de grachten rondom Gouda zijn goed bereikbaar per boot en het aanzicht van de vele bootjes in de zomer is prachtig. Verder is Gouda omringd door kleine dorpen waar boeren nog traditionele boerenkaas maken. Ook zijn er veel bezienswaardigheden in de gemeente zelf. Kortom, in Gouda hoef je je niet te vervelen.

Wonen in Gouda

In Gouda is een breed aanbod aan verschillende soorten huizen. Zo zijn er veel smalle straatjes met huizen uit de jaren ’20 en ’30, waar je je even in het oude Nederland waant. Er zijn echter ook nieuwbouwwoningen in een groene omgeving. Voor ieder wat wils dus!

De gemeente Gouda is verdeeld in negen wijken. De kern is de binnenstad. Hier zijn veel horeca en winkels te vinden. Ook is dit de plek waar de meeste evenementen worden gehouden. De oudste wijk van Gouda is Korte Akkeren. Deze wijk is rond 1900 opgeleverd en kent dus nog veel oude woningen. De nieuwste wijk in Gouda is Westergouwe. Deze wijk is nog in aanbouw. Hier heb je dus de meeste kans op een nieuwbouwwoning als je die zoekt.

In oktober 2019 was de gemiddelde vraagprijs voor een woning in Gouda ongeveer € 308.000,-. In diezelfde maand stonden in Gouda 159 woningen te koop.

Vind jouw hypotheekadviseur in Gouda

Ben je op zoek naar een woning in Gouda of heb je een woning op het oog? Dan kan een hypotheekadviseur uit Gouda je goed helpen. Een hypotheekadviseur kijkt samen met jou naar jouw mogelijkheden en helpt je bij het maken van de juiste keuzes voor jouw hypotheek in Gouda.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!