Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseur Gilze en Rijen

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Gilze en Rijen? Je ziet hier alle adviseurs in Gilze en Rijen die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Gilze en Rijen?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Gilze en Rijen

Wil je een huis kopen of huren in de gemeente Gilze en Rijen? Dan is het verstandig om een hypotheekadviseur in Gilze en Rijen in te schakelen. Een hypotheekadviseur berekent voor jou binnen welk budget jij een woning in Gilze en Rijen kunt betalen. Ook helpt een hypotheekadviseur je om te kiezen uit de verschillende hypotheekvormen, rentevaste perioden, verzekeringen en hypotheekvoorwaarden. Dankzij een hypotheekadviseur vergroot je je kans op de voor jou best passende hypotheek.

Hypotheekadvies Gilze en Rijen

Een hypotheekadviseur uit Gilze en Rijen berekent voor jou je maximale hypotheek en bekijkt eventueel ook de mogelijkheden voor het wijzigen van je huidige hypotheek. Hierbij brengt de hypotheekadviseur niet alleen je financiële gegevens voor je in kaart, maar houdt hij of zij ook rekening met je toekomstplannen en met hoe je tegenover risico’s staat. Vervolgens vergelijkt de hypotheekadviseur de verschillende mogelijkheden voor jou. Ook kan de adviseur nagaan of jij eventueel in aanmerking komt voor een Starterslening of voor de Nationale Hypotheek Garantie.

Daarna berekent de hypotheekadviseur je toekomstige woonlasten en regelt voor je dat alles in orde komt. Je weet dan precies wat je moet betalen aan maandlasten en bijkomende kosten en hoeveel eventuele verzekeringen kosten. Dat de hypotheekadviseur deze zaken voor je regelt, kan je veel tijd en stress besparen.

Ook nadat je hypotheek rond is, kan de hypotheekadviseur jou helpen. Er kunnen altijd gebeurtenissen zijn in je leven die invloed hebben op je hypotheek. De hypotheekadviseur helpt jou in dat soort gevallen graag opnieuw met advies op maat en geeft aan wat voor jou de gunstige opties zijn.

Hypotheekadviseur kiezen

Een hypotheekadviseur kiezen doe je niet zomaar. Je keuze voor een hypotheekadviseur in Gilze en Rijen en omgeving hangt onder meer af van je persoonlijke voorkeuren en van je situatie. Gelukkig kun je op HypotheekAdvies.nl dankzij ons aanbod van maar liefst 400 hypotheekadviseurs altijd wel een adviseur vinden die bij jou past.

Ook helpt HypotheekAdvies.nl je bij de keuze voor een hypotheekadviseur door middel van een aantal filters. Deze filters verkleinen het aantal mogelijke hypotheekadviseurs. De filters hebben bijvoorbeeld betrekking op de leeftijd van de adviseur, het moment en de locatie van de afspraak, de maximale prijs, je adviesvraag en de afstand vanaf de gekozen locatie. Door het invullen van deze filters vind je een hypotheekadviseur in Gilze en Rijen die jou goed en specifiek hypotheekadvies kan geven.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Het is belangrijk dat jouw hypotheek goed bij je past en dat de hypotheek een scherpe rente en de juiste voorwaarden biedt. Daarbij loont het vaak om te kiezen voor een onafhankelijke hypotheekadviseur. Doordat een onafhankelijke hypotheekadviseur een groot aantal mogelijke hypotheken meeneemt in zijn advies, is de kans op een passende hypotheek bij onafhankelijke hypotheekadviseurs groter dan bij een bank. Hypotheekadviseurs die in dienst zijn van een bank kunnen namelijk alleen hun eigen product aanbieden.

Starters in Gilze en Rijen

Als starter kan het soms lastig zijn om de financiën voor je woning rond te krijgen. Daarom is het in sommige gemeenten, waaronder Gilze en Rijen, mogelijk om extra geld te krijgen via de Starterslening. Een starterslening is een lening waarmee je het gat tussen je hypotheek en de prijs van de woning opvult, zodat je misschien alsnog de woning kunt kopen die je op het oog hebt.

Wel zijn voorwaarden verbonden aan het verkrijgen van een Starterslening. Een hypotheekadviseur kan nagaan of je in aanmerking komt voor deze lening en kan je ook helpen bij de aanvraag.

De kosten voor hypotheekadvies

De kosten voor hypotheekadvies die je na het eerste gesprek betaalt, bestaan uit kosten voor het hypotheekadvies en kosten voor het regelen van de hypotheek. Hoeveel die kosten bedragen, verschilt per hypotheekadviseur.

Goed om te weten is dat het inschakelen van een hypotheekadviseur je ongeveer € 15.000,- aan rente kan schelen over de gehele looptijd van je hypotheek. Dit blijkt uit onderzoek van Van Bruggen Adviesgroep uit 2018. Ook al kost hypotheekadvies geld, het loont dus vaak zeker om een adviseur in te schakelen.

Gilze en Rijen in het kort

Gilze en Rijen is gesticht in 1524 en telt tegenwoordig ruim 26.000 inwoners. De gemeente is echter flink aan het groeien: per jaar stijgt het aantal inwoners met zo’n 11%. De woonplaatsen binnen de gemeente Gilze en Rijen zijn Rijen, Gilze, Molenschot en Hulten.

Bereikbaarheid

In Rijen is een treinstation van NS: Station Gilze-Rijen. Vanaf dit station rijdt een trein naar Dordrecht en Arnhem-Centraal. Naar Tilburg, Oosterhout en Breda rijdt er vanuit Gilze en Rijen een bus van Arriva. Verder is Gilze en Rijen goed te bereiken per auto via de A58 en A27. Ook de N282 is een belangrijke weg in de gemeente. Deze weg is een verbinding tussen Breda en Tilburg.

Plan een afspraak met een hypotheekadviseur

Zie jij jezelf wel wonen in Gilze en Rijen? Wil je je hypotheek oversluiten? Of heb je een andere hypotheekvraag? Maak dan een afspraak met een hypotheekadviseur in Gilze en Rijen. Bij HypotheekAdvies.nl is de eerste afspraak altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens deze eerste afspraak bepaalt de hypotheekadviseur wat voor jou de laagst mogelijke rente is en bekijkt hij of zij hoeveel je maximale hypotheek bedraagt.

Klik voor het maken van een afspraak op de knop ‘Maak een gratis afspraak’. Zodra je de gevraagde gegevens hebt ingevuld, kun je je aanvraag versturen. De hypotheekadviseur neemt vervolgens contact met je op om een locatie en datum voor het gesprek te kiezen. Bij sommige hypotheek­adviseurs kun je hiervoor zelfs in het weekend of in de avonduren terecht. Zo kan de hypotheekadviseur je op een moment dat jou goed uitkomt hypotheekadvies op maat geven.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!