Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseur Dordrecht

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Dordrecht? Je ziet hier alle adviseurs in Dordrecht die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Dordrecht?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Dordrecht

Sta je op het punt om een woning te kopen of te (laten) bouwen in Dordrecht? Schakel een hypotheekadviseur uit Dordrecht in om je te adviseren over jouw mogelijkheden voor een hypotheek. Een hypotheekadviseur in Dordrecht weet alles over de gemeente en over hypotheken. Zo kan hij of zij je helpen bij een hypotheek aanvragen of oversluiten of bij andere hypotheekvragen. In dit artikel lees je wat een hypotheekadviseur voor jou kan betekenen.

Hypotheekadvies Dordrecht

Wil je een hypotheek aanvragen? Dan kan een hypotheekadviseur in Dordrecht jouw maximale hypotheek voor je berekenen en de bijbehorende maandlasten voor je bepalen. Daarnaast kan de hypotheekadviseur je meer vertellen over onder andere de verschillende hypotheekvormen en over de ideale rentevaste periode voor jou.

Niet alleen bij een hypotheekaanvraag kan persoonlijk hypotheekadvies van een hypotheekadviseur uit Dordrecht wenselijk zijn. Ook bij veranderingen in je privésituatie loont het om een hypotheekadviseur in te schakelen. Bijvoorbeeld als je baan kwijt raakt of als je gaat scheiden. De adviseur kan dan voor je uitzoeken wat de beste opties zijn voor jouw hypotheek.

Ook als je het oversluiten van je lopende hypotheek overweegt, kan een hypotheekadviseur je goed helpen. De adviseur zoekt dan precies voor je uit wat voor jou mogelijk is en wat de voordeligste opties voor jou zijn.

Kopen of huren in Dordrecht

Als je een woning in Dordrecht zoekt, zal je eerst moeten kiezen tussen een koopwoning of een huurwoning. Beide keuzes brengen voor- en nadelen met zich mee. Zo ben je in een huurwoning flexibel en kun je in principe snel weer verhuizen, maar de woning wordt niet van jezelf. Bij kopen ben je daarentegen minder flexibel, aangezien je jouw woning niet zomaar verkoopt. Wel is de woning direct jouw eigendom.

Op HypotheekAdvies.nl hebben we de voor- en nadelen van huren en kopen voor je op een rij gezet, zodat je zelf kunt bepalen wat het beste bij jou past. Kom je er zelf niet goed uit? Dan kan een hypotheekadviseur uit Dordrecht voor je uitzoeken wat jouw mogelijkheden zijn. Dit kan je helpen om een keuze te maken.

Vind de geschikte hypotheekadviseur

Wanneer je op zoek gaat naar een hypotheekadviseur, is het belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij die adviseur. Hij of zij gaat je immers helpen bij een van de grootste uitgaven van je leven: het kopen (of huren) van een huis. Daarom kun je het beste verschillende hypotheekadviseurs vergelijken voordat je met iemand in zee gaat. Op onze adviseurspagina hierboven kun je de verschillende hypotheekadviseurs filteren op kenmerken die voor jou belangrijk zijn, zoals de prijs en het specialisme van de adviseur.

Ook deze vijf tips kun je gebruiken om de voor jou best passende adviseur te vinden.

Wonen in Dordrecht

Zie jij jezelf al wonen in Dordrecht? Dordrecht is een van de Drechtsteden en telt ongeveer 119.000 inwoners. De stad ligt op het eiland van Dordrecht, dat wordt omringd door verschillende rivieren en in tweeën wordt gesplitst door de rivier Wantij.

In Dordrecht zijn veel voorzieningen binnen handbereik. Zo kent Dordrecht veel verschillende scholen die verspreid zijn door de stad. Daarom ligt er in elke buurt wel een school. Daarnaast heeft elke buurt meerdere supermarkten en zijn de verschillende delen van de stad goed te bereiken met het openbaar vervoer. Verder ligt Dordrecht dicht bij steden als Breda en Rotterdam, wat Dordrecht ook geliefd maakt onder mensen die in deze steden werken.

Hypotheekadviseur Dordrecht

Bezienswaardigheden

Het mooiste aan Dordrecht zijn misschien wel de natuurgebieden. In het noorden van Dordrecht ligt het natuurgebied Sliedrechtse Biesbosch en in het zuiden ligt het Dordtse Biesbosch. Deze gebieden vormen samen de Hollandse Biesbosch en bieden inwoners van Dordrecht een prachtige plek voor recreatie en ontspanning.

Ook de binnenstad van Dordrecht is een bezoekje waard. Daar zijn veel oude gebouwen en oude grachten te vinden. Dordrecht kent in totaal ongeveer 900 rijksmonumenten, meer dan 650 gemeentelijke monumenten en twee beschermde stadsgezichten. Dit geeft ook aan hoeveel van de oude stad bewaard is gebleven. Verder telt Dordrecht meerdere musea, bijvoorbeeld het Verzetsmuseum.

Bereikbaarheid Dordrecht

Dordrecht is op meerdere manieren te bereiken. Zo kun je Dordrecht met de auto bereiken via de A16 of N3 en zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer. Met de trein kun je afreizen naar een van de drie stations in Dordrecht. Daarnaast kun je met de bus in en rondom Dordrecht reizen. Ook zijn er op verschillende plekken ponden en waterbussen.

Verder ben je in ongeveer een half uur (afhankelijk van de drukte op de weg) met de auto of het OV in Breda of Rotterdam.

Woningmarkt Dordrecht

De woningmarkt in Dordrecht is, net als in de rest van Nederland, krap. Een Dordrechtse woning kost gemiddeld € 346.000,- en deze prijs is ook de afgelopen tijd gestegen. Het aanbod aan zowel huur- als koopwoningen in Dordrecht is niet heel groot. Wel zijn er een aantal nieuwbouwprojecten opgezet om het woningaanbod uit te breiden. Zo komen er op korte termijn veel appartementen, tussenwoningen en hoekwoningen bij.

Hypotheekadviseur gevonden?

Zie jij jezelf wel wonen in Dordrecht? Of woon je er al en heb je een hypotheekvraag? Zoek dan op HypotheekAdvies.nl een hypotheekadviseur in Leiden die jou kan helpen.

Heb je iemand gevonden? Klik dan op de knop ‘maak een gratis afspraak’. De adviseur neemt vervolgens contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Daarbij gaan jullie samen kijken naar de verschillende mogelijkheden. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!