Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseur De Bilt

Op zoek naar een hypotheekadviseur in De Bilt? Je ziet hier alle adviseurs in De Bilt die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in De Bilt?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur De Bilt

Ben jij op zoek naar hypotheekadvies in De Bilt? Dan zit je goed op HypotheekAdvies.nl. Via onze site vind je hypotheekadviseurs in het hele land. Deze adviseurs hebben expertise op het gebied van hypotheken én weten veel over het gebied waar jij wilt wonen. Zo ben je verzekerd van het beste hypotheekadvies. We vertellen je graag wat een hypotheekadviseur in De Bilt voor jou kan betekenen.

Hypotheekadvies De Bilt

Een hypotheekadviseur in De Bilt kan veel voor je doen, wat je hypotheekvraag ook is. Wat een hypotheekadviseur allemaal voor je kan betekenen, lees je in dit artikel.

Een hypotheekadviseur kan je bijvoorbeeld helpen bij het aanvragen van een hypotheek als starter op de woningmarkt. Hij berekent wat jij als starter kunt lenen en kent ook de extra mogelijkheden, zoals de Starterslening. Ook bespreekt een hypotheekadviseur de mogelijkheden voor een startershypotheek en de Nationale Hypotheek Garantie met je. Maar ook bij oversluiten of als je gaat verhuizen binnen of naar De Bilt kan een hypotheekadviseur in De Bilt je goed van dienst zijn.

De ervaring die een hypotheekadviseur heeft, is ook handig na de hypotheekaanvraag. Het kan zijn dat er zich veranderingen in je leven voordoen die gevolgen hebben voor je hypotheek, bijvoorbeeld als je gaat scheiden of je baan verliest. Ook in dat geval kan een hypotheekadviseur uit De Bilt jou goed adviseren over je hypotheek. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt.

Welke hypotheekadviseur in De Bilt kies je?

Welke hypotheekadviseur in De Bilt het beste bij jou past, is deels afhankelijk van je persoonlijke situatie en voorkeuren. HypotheekAdvies.nl helpt jou bij deze keuze door een overzicht te geven van verschillende hypotheekadviseurs in De Bilt. Daarbij kun je gebruikmaken van een aantal filters, waarmee je het aantal potentiële hypotheekadviseurs verkleint.

Je kunt bijvoorbeeld filteren op leeftijd, afspraakmogelijkheden, locatie van de afspraak, de situatie waarin je zit en je hypotheekvraag. Zo vind je een adviseur die jou specifiek hypotheekadvies kan geven en die de expertise heeft waar jij naar op zoek bent.

Eerste afspraak met de adviseur

De eerste afspraak met een hypotheekadviseur is altijd gratis bij HypotheekAdvies.nl. Wel zo fijn! Ga je met een hypotheekadviseur in De Bilt verder? Dan zoekt de hypotheekadviseur voor jou naar de laagste hypotheekrente en bekijkt hij of zij hoeveel jouw maximale hypotheek bedraagt. Zo weet je of je jouw droomhuis kunt betalen of in welke prijsklasse je een huis in De Bilt kunt zoeken. Je bent daarbij altijd verzekerd van hypotheekadvies dat op jouw situatie is afgestemd.

Geef je eigen keuzes door

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren als het gaat om hypotheekadviesgesprekken. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende opties. Er zijn hypotheekadviseurs die advies aan huis geven, maar je kunt ook kiezen voor een afspraak op kantoor. Kun je niet weg van huis? Dan is het zelfs mogelijk om een gesprek te hebben via de webcam. Ook het afspraakmoment bepaal je zelf. Hier kun je bijvoorbeeld op filteren op HypotheekAdvies.nl. Je kunt specifiek aangeven of je het belangrijk vindt dat een afspraak binnen kantoortijden of juist in het weekend of in de avond kan plaatsvinden.

Wonen in De Bilt

Zoek je een hypotheekadviseur in De Bilt? Dan woon je al in De Bilt of heb je je oog laten vallen op deze gemeente. Begrijpelijk, want wie woont in De Bilt, woont midden in de provincie Utrecht. De gemeente grenst aan de steden Utrecht en Zeist en ligt dan ook erg centraal. De Bilt telt meer dan 42.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ongeveer 67 km².

Woningen in De Bilt

De woningen in De Bilt zijn voornamelijk mooi en groot. Natuurlijk zijn er kleinere huizen en appartementen te koop in De Bilt, maar het gros van de huizen straalt toch wel luxe uit. Dit zie je terug in de prijzen van de woningen. Tot € 300.000 staan er nauwelijks huizen te koop, op enkele appartementen na. Ook is er een nieuwbouwproject in De Bilt. Misschien biedt dat project wel mogelijkheden voor jouw droomhuis.

Bereikbaarheid

De gemeente De Bilt is op 1 januari 2001 ontstaan door het samenvoegen van De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Hollandsche Rading, Groenekan en Westbroek. De Bilt is goed te bereiken met het openbaar vervoer, bijvoorbeeld via de stations in Bilthoven en Hollandsche Rading.

De Bilt

De belangrijkste plaats van gemeente De Bilt is het gelijknamige dorp De Bilt. Dit dorp heeft ongeveer 9.000 inwoners en bestaat uit de wijken De Bilt West en De Bilt Oost. De Bilt is een levendige plek met veel bezienswaardigheden. Onder meer het atelier en de beeldentuin van kunstenaar Jits Bakker, Landgoed Beerschoten, de oude school en de Dorpskerk zijn het bekijken waard. Het dorp is vooral bekend om het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (het KNMI), dat hier sinds 1897 gevestigd is.

Bilthoven

Bilthoven is de grootste plaats van de gemeente De Bilt. Bilthoven heeft ongeveer 17.500 inwoners en bestaat uit de wijken De Leijen, Bilthoven Noord, Bilthoven Zuid West en Bilthoven Zuid Oost. Op dit moment wordt in Bilthoven gebouwd aan een nieuw en duurzaam centrum, dat beter te bereiken is en meer voorzieningen biedt. In Bilthoven is ook het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) gevestigd. In Bilthoven is ook een treinstation van de NS. Dit station staat in verbinding met Zwolle, Utrecht Centraal en Baarn.

Maartensdijk

Het dorp Maartensdijk is ontstaan in een groot veengebied tussen de Utrechtse Vecht en het Gooi. Tegenwoordig is dat nog te zien door de dijken, weteringen en sloten in Maartensdijk. Het dorp heeft ruim 5.000 inwoners. Langs de Dorpsweg zie je nog veel oude boerderijen en in de omgeving is mooie natuur te zien. Bezienswaardigheden in het dorp zijn het pand aan de Tolakkerweg, de Nederlands Hervormde Kerk en landgoed Eyckenstein. Verder is op het Maertensplein een modern winkelcentrum te vinden en voor sportieve en culturele activiteiten kun je terecht in Dorpshuis De Vierstee of bij sportpark Van Eck.

Hollandsche Rading

Hollandsche Rading is een dorp aan de rand van het Gooi op de grens van Noord-Holland en Utrecht. Het dorp heeft ongeveer 1.500 inwoners. Het dorp is goede bereikbaar en heeft zelfs een eigen station. Kenmerkend voor Hollandsche Rading is dat het in een bosrijke omgeving ligt met mooie natuur.

Groenekan

Het dorp Groenekan telt ongeveer 1.900 inwoners en biedt naast fijne woningen ook enkele voorzieningen. Er zijn bijvoorbeeld veel mogelijkheden voor sport en recreatie. Zo zijn er twee tennisverenigingen, een hockeyclub en een paardrijdvereniging. Voor recreatie kun je terecht bij natuurzwembad De Kikker. Bezienswaardigheden in het dorp zijn Huize Voordaan, Korenmolen Geesina en Fort Ruigenhoek.

Westbroek

Westbroek is het laatste dorp dat onderdeel is van de gemeente De Bilt. Het dorp heeft ongeveer 1.200 inwoners. Veel van vroeger is bewaard gebleven in Westbroek. Een paar bezienswaardigheden zijn De Westbroekse Zodden, de Hervormde Kerk met muurschilderingen en Molen De Kraai aan de Westbroekse Molenweg.

Geïnteresseerd in wonen in De Bilt?

Wil je meer weten over wonen in De Bilt? Of over een hypotheek voor je woning in deze gemeente? Raadpleeg dan een hypotheekadviseur die is aangesloten bij Hypotheekadvies.nl! Druk op de groene knop, vul je gegevens in en verstuur de aanvraag. Daarna kun je een eerste vrijblijvend gesprek plannen en vervolgens begint de zoektocht naar de best passende hypotheek.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!