Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseur Beuningen

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Beuningen? Je ziet hier alle adviseurs in Beuningen die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Beuningen?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Beuningen

Ben je op zoek naar een woning in de omgeving van Nijmegen? Dan kan Beuningen een mooie locatie voor je zijn: een dorpse omgeving, maar toch dicht bij de stad. Een hypotheekadviseur in Beuningen kan jou meer vertellen over je mogelijkheden voor het kopen van een huis in deze gemeente. Een adviseur kan je bijvoorbeeld helpen bij het aanvragen of oversluiten van een hypotheek. Ook bij gerichte vragen kan een hypotheekadviseur jou passend advies geven.

Hypotheekadvies Beuningen

Als je een woning in Beuningen wilt kopen, dan is een hypotheekadviseur uit Beuningen een logische keuze. Een lokale hypotheekadviseur heeft vaak goede kennis van de markt en weet waar je op moet letten. Ook heeft een adviseur uitgebreide kennis van hypotheken.

Je kunt er ook voor kiezen om je hypotheek zelf te regelen, maar daarvoor moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Ook is het zelf regelen van je hypotheek niet zonder risico’s. Om te bepalen wat voor jou een goede keuze is, kun je ons artikel lezen over een adviseur inschakelen versus zelf je hypotheek regelen. Een hypotheekadviseur kost misschien wat, maar een hypotheekadviseur doet veel voor je en kan ervoor zorgen dat je een hypotheek met gunstige voorwaarden en rente afsluit. Met advies van een goede hypotheekadviseur kun je daardoor uiteindelijk veel geld besparen.

Hypotheekadvies in specifieke situaties

Een hypotheekadviseur kan jou ook helpen met je hypotheekaanvraag als je in een lastigere situatie zit. Bijvoorbeeld wanneer je als ondernemer vragen hebt over een hypotheek. Of ga jij je eerste woning kopen en ben je op zoek naar hypotheekadvies voor starters? In deze situaties kan het verkrijgen van een hypotheek anders in zijn werk gaan. Als ondernemer heb je bijvoorbeeld geen vast loon en als starter verdien je misschien nog niet heel veel. Een hypotheekadviseur heeft ervaring met anderen in deze situatie en kan daardoor jouw mogelijkheden goed in kaart brengen.

Een hypotheekadviseur in Beuningen kiezen

Het kiezen van een hypotheekadviseur kan een lastige klus zijn. Hoe kies je uit de vele hypotheekadviseurs een adviseur die bij jou past? Goed nieuws: wij helpen je daarbij. Op HypotheekAdvies.nl kun je hypotheekadviseurs vergelijken door middel van verschillende filters. Je kunt bijvoorbeeld filteren op locatie, afspraakmoment en maximale afstand. Zo kun jij een hypotheekadviseur in Beuningen en omgeving vinden die aansluit op jouw wensen en behoeften.

Beuningen als woonplaats

Beuningen is een gemeente en een dorp vlak bij Nijmegen. Naast Beuningen vallen ook de dorpen Ewijk, Weurt en Winssen onder deze gemeente. In totaal telt de gemeente ongeveer 26.000 inwoners, waarvan er ongeveer 17.500 in het dorp Beuningen wonen. Vanuit Beuningen kun je gemakkelijk naar Nijmegen uitwijken, waar genoeg te doen is. Beuningen zelf wordt tegenwoordig als een voorstad van Nijmegen gezien. Je hebt er alle voorzieningen in de buurt, zoals een school en supermarkt.

Woningen in Beuningen

Het aantal nieuwbouwprojecten in Beuningen is beperkt. Er lopen wel een aantal projecten, maar de meeste woningen uit die projecten zijn al verkocht en opgeleverd. Als je dus een woning in Beuningen wilt kopen, heb je met bestaande woningen de meeste kans. Een andere optie is wachten totdat een volgend project van start gaat.

Recreatieplas “De Groene Heuvels”

In Beuningen zelf kun je terecht bij de grote recreatieplas “De Groene Heuvels” bij het dorp Ewijk. Hier vinden jaarlijks evenementen en activiteiten plaats. Deze recreatieplas is geliefd onder duikers door het heldere water en de redelijke diepte. Daarnaast kun je bij De Groene Heuvels onder andere paintballen en zwemmen.

Festivals in Beuningen

Bij de recreatieplas is ook een groot grasveld te vinden waar evenementen worden georganiseerd. Zo vinden er jaarlijks enkele festivals plaat. Een van de festivals is “Down The Rabbit Hole”, een driedaags festival dat eind juni of begin juli plaatsvindt en waar verschillende artiesten optreden. Het festival wordt in de markt gezet als het kleine broertje van Lowlands en heeft in 2014 de award voor het beste nieuwe festival gewonnen.

Andere evenementen

Naast het festival kent de recreatieplas ook andere evenementen. Zo is de Titan Swim, die in 2018 voor het eerst werd georganiseerd, een terugkerend succes. Bij dit evenement zwemmen deelnemers één kilometer en moeten ze daarbij vijftien obstakels overwinnen. Daarnaast worden in de gemeente Beuningen diverse evenementen georganiseerd rondom onder meer Pasen en Kerst.

Extra mogelijkheden Beuningen

In Beuningen kun je profiteren van een paar extra mogelijkheden als je een huis koopt. Deze mogelijkheden heb je niet in elke gemeente en kunnen Beuningen voor jou dus een extra aantrekkelijke plek maken om te wonen.

In Beuningen kun je bijvoorbeeld als starter onder een aantal voorwaarden profiteren van de Starterslening om zo genoeg geld te krijgen om je eerste droomhuis te kopen. Een Starterslening is bedoeld om het gat tussen je hypotheek en de prijs van je woning op te vullen.

Daarnaast is het in sommige gevallen mogelijk om een extra hypotheek te krijgen of een lening af te sluiten voor energiebesparende maatregelen. Hierbij moet je wel kunnen aantonen dat je het geld daadwerkelijk voor deze maatregelen hebt gebruikt.

Een hypotheekadviseur nodig?

Op HypotheekAdvies.nl vind je een groot aanbod van hypotheekadviseurs die jou kunnen helpen bij het verkrijgen van een hypotheek. Door een vergelijking te maken met behulp van onze filters kun jij de hypotheekadviseur in Beuningen en omgeving vinden die het beste bij jou past. Deze adviseur kan hypotheekadvies uitbrengen dat aansluit op jouw situatie en dat past bij jouw wensen en behoeften.

Een eerste vrijblijvende en gratis afspraak maken is binnen een paar minuten gedaan. Klik bij jouw adviseur op ‘Maak een gratis afspraak’ en vul je gegevens in. De hypotheekadviseur neemt dan snel contact met je op om een afspraak in te plannen.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!