Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseur Assendelft

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Assendelft? Je ziet hier alle adviseurs in Assendelft die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Hypotheekadviseur Assendelft

Ben je eruit dat Assendelft jouw nieuwe woonplaats moet worden? Maar weet je nog niet of je een huis wilt huren of kopen, in wat voor soort huis je wilt wonen en hoe je een koophuis gaat financieren? Dat zijn stuk voor stuk belangrijke vragen en lastige keuzes. Gelukkig sta je er nooit alleen voor. Een hypotheekadviseur uit Assendelft helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes en kan je alles vertellen over jouw mogelijkheden.

Hypotheekadvies Assendelft

Als je op zoek gaat naar een woning in Assendelft, ben je waarschijnlijk benieuwd in welke prijscategorie je op zoek kunt gaan naar een huis en hoeveel hypotheek je maximaal zou kunnen krijgen. Een hypotheekadviseur in Assendelft kan je dit tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen. Een adviseur brengt eerst samen met jou je financiële en persoonlijke situatie in kaart en gaat na wat jouw wensen zijn. Daarna kan de adviseur je advies op maat geven, waar jij mee verder kunt in je huizenzoektocht.

Heb je een andere hypotheekvraag? Ga je bijvoorbeeld verhuizen en ben je benieuwd of je je huidige hypotheek kunt meenemen? Of is er iets belangrijks veranderd in je privésituatie en wil je weten wat de gevolgen daarvan zijn voor je privésituatie? In al die gevallen kan een hypotheekadviseur uit Assendelft je uitstekend helpen. Bij lastige situaties als het verliezen van je baan of een scheiding is de adviseur een neutrale expert die je helpt bij het maken van moeilijke keuzes voor je hypotheek.

Een hypotheekadviseur in Assendelft vinden

Een hypotheekadviseur vinden in het ruime aanbod aan adviseurs lijkt misschien een onmogelijke missie, maar is dat gelukkig niet. Op HypotheekAdvies.nl vind je meer dan 400 onafhankelijke hypotheekadviseurs, die je eenvoudig kunt filteren op factoren die voor jou van belang zijn. Zo kun je aangeven over wat voor situatie je advies wilt krijgen, of de adviseur bepaalde andere talen dan Nederlands moet kunnen spreken en wat je maximaal voor het advies wilt betalen. Door dat soort filters kun je uiteindelijk de hypotheekadviseur vinden die goed bij jou past.

Heb je een adviseur gevonden die jou aanspreekt? Dan kun je op de volgende manier een afspraak maken met de adviseur van jouw keuze:

  • Ga naar het profiel van de adviseur en klik op de knop ‘Maak een gratis afspraak’.
  • Laat daarna in het formulier je gegevens achter voor de adviseur.

Vervolgens zal je snel bericht krijgen van de adviseur om een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Hoe weet je zeker dat de hypotheekadviseur die je op het oog hebt jou goed kan helpen? Er zijn een paar dingen waarop je kunt letten bij het kiezen van een adviseur. Vraag bijvoorbeeld na of de adviseur van jouw keuze samenwerkt met zoveel mogelijk hypotheekaanbieders. Dat betekent dat de adviseur geen onderlinge afspraken heeft gemaakt met bepaalde hypotheekaanbieders. Ook is het verstandig om inzicht te vragen in het dienstverleningsdocument (DVD) van de adviseur, zodat je weet met welke kosten voor het complete hypotheekadvies je rekening moet houden.

Onafhankelijk hypotheekadvies of hypotheekadvies bij een bank

Vaak is het aan te raden om specifiek te kiezen voor hypotheekadvies door een onafhankelijk hypotheekadviseur in plaats van voor een hypotheekadviseur van een bank laten doen. Dat is niet voor niets. Een onafhankelijk hypotheekadviseur neemt namelijk vrijwel alle hypotheekaanbieders mee in zijn advies aan jou. Je betaalt daardoor vaak wat meer voor het advies, maar bent vaak wel qua maandlasten een stuk voordeliger uit omdat een onafhankelijke adviseur (bijna) alle hypotheken in zijn overweging meeneemt.

Een adviseur van een bank kijkt daarentegen vaak alleen naar de producten van zijn of haar eigen bank. Daar zit niet altijd de hypotheek bij die voor jou het voordeligst is en die het beste bij jouw situatie past.

De hypotheekaanvraag regelen

Het regelen van een hypotheekaanvraag is niet eenvoudig, omdat er nogal wat stappen bij komen kijken. Gelukkig sta je er niet alleen voor en helpt een hypotheekadviseur je hier als expert graag bij. Als je na een vrijblijvend kennismakingsgesprek tevreden bent over je hypotheekadviseur, kun je met hem of haar in zee gaan. Hiervoor moet je eerst het adviesrapport ondertekenen. Dan kan de adviseur vervolgens de Hypotheek Uitgangspunten (HUP) voor je aanvragen, waarin de verschillende offertes en documenten staan die de geldverstrekker van je nodig heeft om te bepalen of je een rentereservering en een definitieve offerte krijgt. Dit alles regel je samen met je adviseur.

Heb je de HUP ondertekend en heeft ook de geldverstrekker een akkoord gegeven? Dan ontvang je de hypotheekofferte en is je hypotheekaanvraag na het tekenen volledig rond. Het enige wat je nog te doen staat, is het ondertekenen van de laatste benodigde documenten bij de notaris. Gefeliciteerd, nu ben je de nieuwe eigenaar van je woning!

Wonen in Assendelft

Assendelft is een lintdorp (dorp dat zich heeft ontwikkeld langs het water) in de provincie Zuid-Holland. In Assendelft wonen 23.992 mensen (januari 2019). Sinds 1974 is Assendelft opgegaan in de gemeente Zaanstad. Vanuit de gemeente zit je snel in onder meer Zaandam of Amsterdam.

De woningmarkt

De gemiddelde vraagprijs van een huis in Assendelft bedraagt € 426.203,- (januari 2020). In januari 2020 stonden in de gemeente 42 huizen te koop. Een populaire en grote woonwijk in Assendelft is Saendelft, een vinexwijk met meer dan 15.000 inwoners. Assendelft heeft 8 wijken en 6 buurtschappen. De bekendste zijn Saendelft, Waterrijk, Kerkbuurt en Westerpolder. Er zijn twee wijken in aanbouw op dit moment.

Ook huurwoningen zijn te vinden in Assendelft. Ga je een huis huren? Houd dan rekening met de vaak lange wachtlijsten. Lees ook altijd voordat je een huurcontract tekent de voorwaarden van woningcorporaties en particuliere aanbieders goed door.

Evenementen en sport

Assendelft staat bekend als het traditionele decor voor de opening van het kortebaanseizoen. Dit vindt jaarlijks rond eind april/begin mei plaats. Ook het festival Haltpop is een jaarlijks terugkerend evenement in Assendelft.

Verder kun je in Assendelft onder meer terecht voor diverse sportfaciliteiten. Zo kent Assendelft twee tennisverenigingen, twee voetbalclubs en zelfs een schaatsvereniging.

Bereikbaarheid

Qua openbaar vervoer kun je in Assendelft gebruikmaken van treinstation Krommenie-Assendelft. Dit station ligt aan de spoorlijn die vertrekt naar onder meer Amsterdam, Uitgeest, Alkmaar en Den Helder. Verder zijn er verdeeld over het dorp verschillende bushaltes. Met de bus kun je onder meer afreizen naar de stad Zaandam en kun je ook van de ene naar de andere plek in Assendelft reizen.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden in Assendelft zijn?

Ben je benieuwd wat Assendelft voor jou te bieden heeft en wil je graag jouw financiële opties helder krijgen? Maak dan een afspraak met een van de hypotheekadviseurs uit Assendelft via HypotheekAdvies.nl. Vul het formulier in en plan zo een vrijblijvend en volledig kosteloos kennismakingsgesprek in.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!