Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseur Amstelveen

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Amstelveen? Je ziet hier alle adviseurs in Amstelveen die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Amstelveen?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Amstelveen

Een hypotheekadviseur is er om jou te ondersteunen bij het regelen van een hypotheek. Misschien wil je je eerste woning kopen, ben je benieuwd naar jouw hypotheekmogelijkheden als ondernemer of vraag je je af of je je hypotheek naar een nieuw huis kunt meenemen. In al die gevallen staat een hypotheekadviseur voor je klaar. Voor wie onder de rook van Amsterdam wil wonen, is Amstelveen een ideale woonplaats. Een hypotheekadviseur uit Amstelveen is er graag om jou te helpen en vertelt je precies wat jouw mogelijkheden voor een hypotheek in Amstelveen zijn.

Wat voor hypotheekadviseur kies je?

Als je op zoek gaat naar een hypotheekadviseur in Amstelveen, moet je de keuze maken tussen onafhankelijke hypotheekadviseurs en adviseurs van een bank. Het verschil tussen deze twee zit hem in de producten die deze adviseurs aanbieden. Een adviseur van de bank kan maar een beperkt aantal producten voor jou vergelijken, vaak alleen de producten die de bank zelf aanbiedt. Het kan in dat geval zo zijn dat je niet de beste deal voor jou afsluit, omdat een andere bank een voordeligere hypotheek aanbiedt.

Een onafhankelijke adviseur kan een veel groter aantal producten aanbieden en vergelijken voor zijn advies. Daardoor wordt jouw kans op de beste en meest voordelige hypotheek een stuk groter. Wel betaal je voor onafhankelijk hypotheekadvies vaak iets meer, hoewel je dat bedrag vaak op termijn wel kunt terugverdienen doordat je mogelijk een voordeligere hypotheek afsluit.

Hypotheekadvies Amstelveen

Een hypotheekadviseur kan je in veel verschillende gevallen van dienst zijn. Misschien ben jij ondernemer en wil je een woning kopen, maar heb je nog geen drie keer jaarcijfers te overhandigen. Of misschien ben je op zoek naar je eerste woning, maar heb je nog een studieschuld. In deze gevallen wijkt het hypotheekadvies vaak iets af. Een hypotheekadviseur in Amstelveen kan je ook in zulke gevallen passend advies geven.

Een hypotheekadviseur uit Amstelveen kan je helpen bij meer dan alleen de aanvraag van een hypotheek voor je nieuwe woning. Een hypotheekadviseur geeft je namelijk persoonlijk hypotheekadvies, bijvoorbeeld ook als bepaalde veranderingen in je privésituatie invloed op je hypotheek hebben.

Hierbij houdt de adviseur rekening met jouw wensen en behoeften en zal hij of zij kijken naar je huidige situatie en ook naar je toekomstige situatie. Aan de hand daarvan kan de hypotheekadviseur je onder andere adviseren over welke hypotheekvorm het beste bij jouw situatie past en wat je maandelijkse kosten worden.

Goed om te weten is dat je tegenwoordig niet meer per se bij een adviseur op kantoor langs moet gaan voor hypotheekadvies. Er zijn meer manieren om hypotheekadvies te krijgen. Zo kunnen sommige adviseurs ook bij jou thuis langskomen op een afgesproken tijdstip en kun je soms zelfs via de webcam geholpen worden. Is het aanbod in Amstelveen te beperkt voor je? Kijk dan ook even naar een hypotheekadviseur in Amsterdam. Daarnaast is het een optie om zelf je hypotheek af te sluiten. Dit is alleen niet aan te raden wanneer je zelf onvoldoende kennis en tijd hebt. Je loopt hier namelijk best wel wat risico mee en een kleine fout kan al grote gevolgen hebben.

Als starter een huis kopen in Amstelveen

Starters hebben het vaak lastig op de woningmarkt. Een van de grote struikelblokken zijn de financiën. Starters hebben vaak weinig spaargeld of kunnen gewoonweg niet genoeg hypotheek krijgen om een woning te kopen. In sommige gemeenten, waaronder Amstelveen, is hier een extra mogelijkheid voor gekomen om starters de helpen: de Starterslening. Op de website van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) kun je hier meer over lezen.

De Starterslening is een extra lening die bovenop je hypotheek komt. Hiermee kun je het gat tussen de hypotheek en de prijs van de woning (tot een bepaalde hoogte) opvullen. Een hypotheekadviseur uit Amstelveen kan je uitleggen welke mogelijkheden jij eventueel voor deze Starterslening hebt en zoekt voor je uit of deze lening voor jou gunstig is.

Een hypotheekadviseur kiezen

Het kiezen van een hypotheekadviseur kan lastig zijn, zeker omdat er nogal wat adviseurs zijn die jou kunnen helpen. Aangezien een hypotheek waarschijnlijk een van de grootste financiële beslissingen in je leven is, wil je natuurlijk goed geholpen worden. Daarom kun je op HypotheekAdvies.nl de verschillende hypotheekadviseurs uit Amstelveen door middel van de filters met elkaar vergelijken. Hierdoor krijg je een overzicht van de adviseurs die bij jou passen en die jou kunnen voorzien van goed hypotheekadvies.

Hoe je die filters zo handig mogelijk inzet, kun je lezen in dit artikel met 5 tips voor het maken van een goede vergelijking. Let bijvoorbeeld goed op de specialisatie van de adviseur en kijk ook naar de prijs die de adviseurs voor het advies vragen. Realiseer je dat goed hypotheekadvies niet altijd per se duur hoeft te zijn.

Als je een hypotheekadviseur hebt gevonden, kun je direct een afspraak maken, waarin jullie jouw mogelijkheden voor een hypotheek gaan bespreken. Ga hiervoor naar het profiel van jouw gekozen adviseur en klik op ‘maak een gratis afspraak’. Vervolgens kun je de benodigde gegevens invullen. De adviseur neemt daarna contact met je op om de afspraak te bevestigen. Het eerste gesprek is bij HypotheekAdvies.nl altijd gratis en volledig vrijblijvend. Je zit dus nog nergens aan vast.

Wonen in Amstelveen

Je bent niet de enige die graag in Amstelveen wil wonen. Amstelveen is een nogal populaire plaats en gemeente in de provincie Noord-Holland, die tegen Amsterdam en Schiphol aan ligt. De stad heeft dan ook een nogal centrale ligging. Ongeveer 91.000 inwoners mogen Amstelveen op dit moment hun woonplaats noemen.

In 2003 werd Amstelveen door onderzoeksbureau NYFER uitgeroepen tot de meest aantrekkelijkste stad van Nederland om te wonen. De positieve punten waren dat de stad goed bereikbaar, veilig en rijk aan cultuur is, en dat de stad zo dicht bij Amsterdam ligt. Daarnaast is Amstelveen een groene gemeente. Het Amsterdamse Bos ligt namelijk voor een groot deel in de Gemeente Amstelveen, net als Groengebied Amstelland. Verder zijn er meerdere parken binnen de stad Amstelveen.

Hypotheekadviseur Amstelveen

Voorzieningen in Amstelveen

Verder biedt de stad veel voorzieningen. In Amstelveen zijn bijvoorbeeld 23 basisscholen en 4 middelbare scholen te vinden. Verder zijn er ongeveer 20 supermarkten verspreid over de stad, waardoor inwoners op verschillende plekken hun dagelijkse boodschappen kunnen doen. Op het gebied van gezondheidszorg zijn in Amstelveen verschillende medische centra, huisartsenpraktijken en een ziekenhuis te vinden.

Sport en recreatie in Amstelveen

Ook mensen die graag bewegen, zullen het goed naar hun zin hebben in Amstelveen. Er zijn in de stad meer dan 30 verenigingen en clubs te vinden waarbij je je kunt aansluiten, waaronder verenigingen voor tennis, voetbal, rugby en atletiek. Daarnaast zijn de groengebieden binnen de gemeentegrenzen een mooie plek voor recreatie. Je kunt hier bijvoorbeeld wandelen of fietsen en genieten van de natuur.

Verder kent Amstelveen het Stadshart, een groot overdekt winkelcentrum. Bij het stadshart zijn ook een bioscoop en een theater te vinden. Ook voor leuke eettentjes en gezellige boetiekjes zit je in de verschillende winkelgebieden in Amstelveen goed. Verder zijn er diverse musea in de stad te vinden, waarvan het Cobra Museum een van de bekendste is.

Verkeer en vervoer

Met de auto kun je goed naar Amstelveen afreizen met de A9, die door de stad heen gaat. Ook via de A10 is Amstelveen goed bereikbaar met de auto. Daarnaast verbindt de Beneluxbaan het zuiden van Amstelveen met Amsterdam-Zuid. Verder is Amstelveen met een tramverbinding aan Amsterdam gekoppeld.

Met de bus kun je vanuit Amstelveen afreizen naar onder meer Amsterdam, Haarlem, Kudelstaart, Aalsmeer en Uithoorn. De stad heeft geen eigen treinstation. Wel is Amstelveen met de bus en tram goed te bereiken vanaf verschillende stations in Amsterdam en vanaf Station Schiphol. Er zijn dus meerdere manieren om naar Amstelveen te komen en om vanuit Amstelveen het land in te trekken.

Hypotheekadviseur gevonden?

Heb je een hypotheekadviseur in Amstelveen gevonden die aan jouw wensen voldoet. Dan kun je via HypotheekAdvies.nl eenvoudig een afspraak plannen met de hypotheekadviseur van jouw keuze. Klik hiervoor op de knop ‘maak een gratis afspraak’ bij de door jou gekozen financieel adviseur. Daarna zal de adviseur zo snel mogelijk contact met je opnemen om de afspraak in te plannen.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!