Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseur Aalsmeer

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Aalsmeer? Je ziet hier alle adviseurs in Aalsmeer die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Aalsmeer?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Aalsmeer

Voor hypotheekadvies in Aalsmeer zit je bij HypotheekAdvies.nl goed. In Aalsmeer hebben wij meerdere adviseurs die jou graag voorzien van hypotheekadvies. Deze adviseurs hebben uitgebreide kennis over hypotheken en over de gemeente Aalsmeer. Daardoor ben jij verzekerd van goed hypotheekadvies. Bijvoorbeeld als je je eerste woning in Aalsmeer koopt, als je binnen Aalsmeer gaat verhuizen of als je andere hypotheekvragen hebt.

Hypotheekadvies Aalsmeer

Jouw persoonlijke situatie heeft invloed op de keuze voor een hypotheekadviseur. Ook jouw voorkeuren en wensen zijn belangrijk bij je keuze. Wij kunnen je helpen om een hypotheekadviseur in Aalsmeer en omgeving te vinden die bij jou past. Op onze site kun je namelijk hypotheekadviseurs vergelijken aan de hand van handige filters. Je kunt bijvoorbeeld filteren op regio, op de expertise van de hypotheekadviseur of op de mogelijke afspraaktijden.

5 tips voor jouw keuze

Om je op weg te helpen, geeft HypotheekAdvies.nl tips voor het kiezen van een hypotheekadviseur. Bij HypotheekAdvies.nl zijn maar liefst 400 hypotheekadviseurs aangesloten, dus het is goed om te weten waar je op moet letten. Daarom zetten wij 5 tips op een rij voor het kiezen van jouw adviseur.

Hypotheekadvies Aalsmeer

Een hypotheek aanvragen is niet eenvoudig. Er komt veel uitzoekwerk bij kijken. Wat is bijvoorbeeld de gunstigste rente? Welke rentevaste periode past het beste bij jouw situatie? En hoe zit het met eventuele verzekeringen? Of wat kun je doen als je je eerste woning koopt, maar nog een studieschuld hebt? Een hypotheekadviseur kan je meer vertellen over al die situaties.

Bij hypotheekadvies in Aalsmeer krijg je veel informatie over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld het afsluiten, oversluiten en meenemen van een hypotheek. Een hypotheekadviseur uit Aalsmeer legt je alles uit over de mogelijkheden, voorwaarden en andere zaken die bij jouw hypotheek komen kijken. Ook als je later verhuist of als er iets verandert in je privésituatie, kan een hypotheekadviseur veel voor je betekenen.

Eerste gesprek

Bij HypotheekAdvies.nl is het eerste gesprek met een hypotheekadviseur altijd gratis. Voor een eerste afspraak klik je op de knop ‘Maak afspraak’. Na het invullen van de gevraagde gegevens kun je de aanvraag versturen. De hypotheekadviseur neemt dan contact met je op en overlegt met jou over een geschikte locatie en datum voor het gesprek.

Goed om te weten: je zit voor hypotheekadvies niet per se vast aan een afspraak tijdens kantooruren. Ook afspraken in de avonden of in het weekend zijn bij sommige adviseurs mogelijk. Het gesprek kan plaatsvinden op kantoor in Aalsmeer, aan huis of zelfs met een webcam.

Wonen in Aalsmeer

De gemeente Aalsmeer ligt op 20 minuten afstand van Amsterdam. Het dorp staat bekend om de bloemenveiling en de bloementeelt, maar biedt veel meer dan dat. Het is een fijne gemeente om te wonen. De gemeente telt inmiddels ongeveer 31.000 inwoners.

Wijken in Aalsmeer

Aalsmeer kent verschillende wijken: Stommeer, Hornmeer, Uiterweg, Bovenlanden, Greenpark, Oosteinde, Schinkelpolder, Vrouwentroost en Calslagen. De laatste tijd is vooral de jonge en gevarieerde wijk Oosteinde in trek. Deze wijk heeft een eigen winkelcentrum en grenst direct aan het Amstelveense Westwijk. Daardoor is de verbinding met Amsterdam optimaal. Deze wijk is wel minder betaalbaar dan de oudere (en minstens zo gezellige) wijken in Aalsmeer.

In Aalsmeer vind je woningen in meerdere prijsklassen. Aan de bekende Uiterweg in Aalsmeer staan bijvoorbeeld prachtige villa’s aan het water die niet bepaald goedkoop zijn. De vele jachthavens maken deze weg tot een luxe gebied. Een betaalbaarder alternatief is de straat Werven. Deze straat ligt dicht bij het oude centrum van Aalsmeer en de woningen liggen aan het vaarwater. Verder vind je in Aalsmeer zowel eengezinswoningen als appartementen voor starters. Ook lopen er op dit moment enkele nieuwbouwprojecten.

Bereikbaarheid

Aalsmeer heeft door zijn centrale ligging ten opzichte van onder andere Amsterdam en Schiphol een goede bereikbaarheid. Je bent snel op de A9 en via de N201 ben je tegenwoordig ook snel op de A4 en A2. Mede door die goede verbindingen vestigen steeds meer ondernemingen zich in deze regio, wat weer leidt tot meer werkgelegenheid.

Daarnaast rijden vanaf Aalsmeer bussen naar onder meer Hoofddorp, Amsterdam, Schiphol, Haarlem en Amstelveen. Dankzij de busverbindingen kun je onder andere al binnen een kwartier op station Schiphol zijn om vanaf daar verder te reizen met de trein.

Omgeving

De oppervlakte van de gemeente Aalsmeer bestaat voor bijna een derde uit water. Aalsmeer grenst namelijk aan de Westeinderplassen. Hier is veel ruimte voor recreatie en rust. De watertoren aan de rand van deze plas is kenmerkend voor Aalsmeer. Ook zijn langs het water enkele restaurants gevestigd, waardoor je met een mooi uitzicht een hapje kunt eten.

Buiten water is er ook ander soort natuur in Aalsmeer. Het Schinkelbos biedt bijvoorbeeld veel gelegenheid om te wandelen en fietsen. Daarnaast is het Seringenpark een mooi en rustig park langs de dijk, waar het prima vertoeven is. Ook zijn er mooie grasvelden en gebieden met open water te vinden in Aalsmeer.

Winkelvoorzieningen

Aalsmeer heeft veel verschillende winkels. In het centrum is het grootste winkelgebied gevestigd. Je vindt hier alle winkels die je nodig hebt, zoals supermarkten, kleding- en schoenenwinkels en drogisterijen. Op het Praamplein is elke dinsdag een markt waar je verse producten kunt halen. Andere winkelcentra zijn te vinden bij de Ophelialaan en in de wijk Nieuw Oosteinde. Hier zitten vooral de winkels voor alledaagse boodschappen, zoals supermarkten en drogisten.

Sport en vrije tijd in Aalsmeer

In Aalsmeer is veel ruimte voor watersport. In totaal kent Aalsmeer 30 jachthavens. Vanuit hier vaar je gemakkelijk naar de eilandjes waar je watersport kunt beoefenen of gewoonweg kunt ontspannen.

Verder biedt Aalsmeer veel sportgelegenheden. Verenigingen zijn er onder meer voor voetbal, tennis, zeilen, atletiek, dans, fitness, turnen, basketbal, tafeltennis, judo, waterskiën, windsurfen en handbal. Handbal wordt in Aalsmeer gespeeld op hoog landelijk niveau.

Verder kun je gaan zwemmen in het overdekte zwembad ‘De Waterlelie’ en in het openluchtzwembad ‘Het Oosterbad’. Voor het grote aanbod van cultuur en andere voorzieningen gaan veel Aalsmeerders naar de omliggende steden als Amstelveen en Amsterdam. Wel worden in Aalsmeer zelf regelmatig evenementen georganiseerd, zeker tijdens de jaarlijkse Feestweek. Bekende voorbeelden zijn de Pramenrace (een bekende boottocht) en een lichtfestival aan het water.

Veiling in Aalsmeer

Kenmerkend voor Aalsmeer is de bloemenveiling in de bloemen- en plantenteelt. In 1912 werden in Aalsmeer twee veilingen opgericht, die in 1968 gingen zijn samengegaan tot de ‘Verenigde Bloemenveilingen Aalsmeer’. In 1999 is de veiling uitgebreid tot een vloeroppervlak van 999.000 m². Hiermee is het veilinggebouw het grootste handelsgebouw ter wereld.

Hypotheekadvies bespaart tijd, stress en geld!

Zie jij jezelf wel wonen in Aalsmeer? Of heb je een nieuwe woning in deze gemeente op het oog? Wil je iets anders vragen over je hypotheek? Voor hypotheekadvies in Aalsmeer zit je goed bij HypotheekAdvies.nl.

Hypotheekadvies aanvragen biedt veel voordelen: het bespaart je tijd, stress en geld. Ook heb je bij een hypotheekadviseur die aangesloten is bij Hypotheekadvies.nl een grotere kans op passend hypotheekadvies dan bij een hypotheekadviseur van de bank. Maak dus nu je eerste afspraak met een adviseur. Het eerste gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!