Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseur Wageningen

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Wageningen? Je ziet hier alle adviseurs in Wageningen die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Wageningen?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Wageningen

Als je een huis wilt bouwen of kopen in Wageningen, heb je daarvoor een hypotheek nodig. Een hypotheekadviseur in Wageningen kan dit voor jou regelen. Advies inschakelen is een slimme zet, want het aanvragen van een hypotheek kost veel tijd en energie. Een hypotheekadviseur helpt jou om een passende hypotheek te vinden. De adviseur berekent je maximale hypotheek, bepaalt welke hypotheekvorm het beste bij je past en gaat na wat de meest gunstige rentevaste periode is en waar je de laagste rente hebt.

Hypotheekadvies Wageningen

Een hypotheekadviseur in Wageningen kan je helpen bij het aanvragen of oversluiten van een hypotheek. Daarbij kan een hypotheekadviseur de mogelijke aanbieders voor je vergelijken, gaat hij of zij na wat voor jou de beste optie is en kan de adviseur je advies op maat geven over ingewikkelde kwesties als hypotheekvormen en eventuele verzekeringen. Een hypotheekadviseur uit Wageningen kan je bij al je vragen omtrent hypotheken van dienst zijn.

Stel: je hebt een huis met hypotheek, maar in je privésituatie gebeuren onverwachte dingen die invloed hebben op je hypotheek. Denk aan een echtscheiding of het verliezen van je baan. Een hypotheekadviseur kan je in dat geval meer vertellen over je mogelijkheden. Ook kan hij of zij je eventueel helpen bij het oversluiten van je hypotheek.

Hoe kies je een hypotheekadviseur?

Een hypotheekadviseur in Wageningen kies je niet zomaar. Zorg ervoor dat je een hypotheekadviseur kiest die je vertrouwt, zodat je ook persoonlijke kwesties met je adviseur kunt bespreken. Het helpt ook als de adviseur gespecialiseerd is in de situatie waarin je je op dat moment bevindt, bijvoorbeeld als je in scheiding ligt of een hypotheek wilt afsluiten als ondernemer. Door te kijken naar de specialisatie van de adviseur weet je zeker dat hij of zij je goed kan helpen.

Let bij het kiezen van een adviseur op een paar belangrijke dingen. Zo is de kans dat je de meest voordelige en best passende hypotheek afsluit het grootst als je kiest voor een adviseur die samenwerkt met alle aanbieders. De hypotheekadviseur wint dan alle mogelijke informatie in en kan daardoor tot een goed onderbouwd en transparant advies komen.

Vraag ook naar het dienstverleningsdocument (DVD) van de hypotheekadviseur. Hierin staat wat de adviseur rekent aan kosten voor het volledige hypotheekadvies. Zo weet je wat je te wachten staat en kun je daar van tevoren afspraken over maken.

Hypotheekadviseurs vergelijken online

HypotheekAdvies.nl maakt het mogelijk om hypotheekadviseurs uit heel Nederland te filteren op basis van hun locatie, specialisaties, diploma’s en andere factoren. Je vindt zo in een mum van tijd een hypotheekadviseur in Wageningen en omgeving die het beste bij jouw criteria past.

Heb je een adviseur gevonden via onze site? Neem dan meteen contact met die adviseur op door te klikken op ‘Maak een gratis afspraak’. Zodra je je gegevens hebt verstuurd, zal de adviseur snel contact met je opnemen voor het plannen van een vrijblijvende en gratis eerste afspraak.

Huren of kopen in Wageningen

Weet je nog niet of je in Wageningen een huis wilt huren of kopen? Een adviseur uit Wageningen kan je ook helpen bij het vinden van een antwoord op die vraag. Het geeft veel inzicht om samen met de adviseur te kijken naar jouw verschillende mogelijkheden. Hieruit rolt uiteindelijk een advies, op basis waarvan je kunt beslissen of je een huis wilt huren of kopen.

Denk je eraan om te gaan huren? Informeer dan eerst bij de woningcorporatie of particuliere aanbieder naar de voorwaarden en wettelijke bepalingen.

Wonen in Wageningen

Wageningen wordt door zijn combinatie van natuur, jonge en oudere inwoners, het grote aantal studenten en de gezellige binnenstad door veel inwoners “de kleinste wereldstad” genoemd. De gemiddelde vraagprijs voor een koophuis in de gemeente Wageningen is € 511.515,-. Wageningen is de laatste jaren steeds populairder geworden als woonplaats, waardoor de huizenprijzen de afgelopen jaren zijn gestegen. Op dit moment (augustus 2019) staan 106 huizen te koop in Wageningen, maar het aantal te koop staande huizen in deze gemeente is aan het dalen.

Wageningen in het kort

Wageningen is een stad in de gelijknamige gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De stad telt in totaal 38.781 inwoners (1 januari 2019), waarvan een paar duizend studenten. Ook hebben meerdere bedrijven hun (Nederlandse) hoofdkantoor gevestigd in Wageningen, waaronder Menzis, FrieslandCampina en Unilever.

Studentenstad

Vanwege de Wageningen University & Research (WUR) en de Aeres hogeschool die gelokaliseerd zijn in Wageningen, telt de stad een groot aantal studenten. Ze wonen door de hele stad heen in complexen of appartementen.

Op Wageningen University & Research worden grotendeels Engelse studies aangeboden. Met haar ruim 12.000 studenten is de WUR een grote universiteit te noemen. De universiteit werd in 2018 voor de veertiende keer uitgeroepen tot beste universiteit van Nederland en staat daarmee wereldwijd op de eerste plek op het gebied van landbouw, ecologie, milieu en bosbouw.

Cultuur

Er worden jaarlijks veel evenementen georganiseerd in Wageningen. Neem bijvoorbeeld het Bluesfestival in januari, het Bevrijdingsfestival in mei, en de Algemene Introductie Dagen (AID) voor de nieuwe Wageningse studenten in augustus.

Verder telt Wageningen twee musea: Beeldengalerij Het Depot en De Casteelse Poort. Ook zijn er veel kunstobjecten en beelden in de openbare ruimte geplaatst om te bewonderen. Verder bevinden zich meerdere rijks-, oorlog- en gemeentemonumenten door de gemeente heen.

Bereikbaarheid

Wageningen is met de auto goed te bereiken. De belangrijkste auto- en snelwegen door de gemeente Wageningen heen zijn de N225 (Driebergen-Arnhem), de N781 vanaf de A12 (Den Haag-Duitse grens), de N836 naar Zetten en de A15 (Maasvlakte-Enschede).

Ook met het openbaar vervoer heb je goede mogelijkheden in Wageningen. Vanaf het centrum van Wageningen rijden bussen naar onder andere Arnhem, Utrecht en Tiel. Verder kun je met de bus afreizen naar treinstation Ede-Wageningen. Wageningen-stad heeft als enige studentenstad in Nederland geen eigen treinstation.

Heeft Wageningen je overtuigd?

Kortom, in de gemeente Wageningen is plek voor iedereen. Jong, oud, student, niet-student. Geniet van de bruisende binnenstad of zoek de rust op en geniet van de natuur in de omliggende dorpen. Ben je geïnteresseerd in deze veelzijdige stad? Maak dan een vrijblijvend een eerste afspraak met een hypotheekadviseur uit Wageningen. Hij of zij vertelt je meer over jouw mogelijkheden voor een huis in Wageningen.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!