Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseur Oldenzaal

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Oldenzaal? Je ziet hier alle adviseurs in Oldenzaal die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Oldenzaal?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Oldenzaal

Hypotheekadvies is handig bij het huren of kopen van een woning in Oldenzaal. Een hypotheekadviseur helpt jou bij al je vragen over je hypotheek. Bijvoorbeeld als je een hypotheek wilt aanvragen voor je eerste woning, als je gaat verhuizen of als je je hypotheek wilt oversluiten. Een hypotheekadviseur in Oldenzaal kent de omgeving en weet alles over hypotheken. Op HypotheekAdvies.nl vind jij een hypotheekadviseur in Oldenzaal die jou advies op maat kan geven.

Hypotheekadvies Oldenzaal

Een hypotheekadviseur berekent eerst wat jouw maximale hypotheek is op basis van je financiële gegevens. Daarbij brengt de adviseur ook je toekomstplannen in kaart en informeert je over de eventuele risico’s. Zo weet je of je de woning die je op het oog hebt kunt betalen, of kun je gericht zoeken naar woningen binnen jouw budget.

Zodra je een huis op het oog hebt, kan een hypotheekadviseur in Oldenzaal de hypotheekaanvraag voor je doen. Hij of zij geeft je advies op maat over onder andere de verschillende hypotheekvormen en verzekeringen. Daarnaast kijkt de hypotheekadviseur naar de meest gunstige voorwaarden en rentes. Op basis daarvan berekent de adviseur wat je toekomstige woonlasten en bijkomende kosten zijn.

Ook kan een adviseur je vertellen of je in aanmerking komt voor een Starterslening, die in de gemeente Oldenzaal beschikbaar is, of voor de Nationale Hypotheek Garantie. De Starterslening is een lening die het gat tussen de maximale hypotheek en de prijs van de woning kan opvullen. Hiervoor moet je wel aan de voorwaarden voldoen.

Een hypotheekadviseur blijft je overigens ook helpen nadat alles voor de hypotheek is geregeld. Sommige gebeurtenissen in je leven hebben invloed op de hypotheek, zoals een scheiding of het verliezen van je baan. In dat geval kan de hypotheekadviseur voor jou je mogelijkheden in kaart brengen.

Onafhankelijke hypotheekadviseur 

Wanneer je kiest voor onafhankelijk hypotheekadvies heb je de grootste kans op passend hypotheekadvies. Een onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijkt namelijk hypotheken van vrijwel alle aanbieders. Op basis daarvan adviseert hij of zij je over de hypotheek met de waarschijnlijk meest scherpe rente en de beste voorwaarden voor jou.

Wanneer je kiest voor een adviseur van een bank, is de hypotheekadviseur in dienst bij een specifieke hypotheekaanbieder. Daardoor heb je bij een dergelijke adviseur alleen de keuze uit de hypotheken van die aanbieder. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat je niet de meest voordelige en passende hypotheek afsluit.

Vind jouw hypotheekadviseur in Oldenzaal

HypotheekAdvies.nl helpt jou bij het kiezen van een onafhankelijke hypotheekadviseur in Oldenzaal. Op onze site zijn meerdere adviseurs uit Oldenzaal en omgeving aangesloten. Je kunt dit aanbod doorzoeken met de filters aan de linkerkant van de pagina. Dankzij deze filters kun je selecteren op wat jij belangrijk vindt aan een hypotheekadviseur. De filters hebben bijvoorbeeld te maken met de leeftijd van de adviseur, het moment van afspreken, de taal die de hypotheekadviseur spreekt, de maximale prijs voor het advies en de situatie waarover je advies wilt.

Eerste gesprek

Het eerste gesprek met een hypotheekadviseur is bij HypotheekAdvies.nl altijd gratis. Tijdens dit eerste gesprek maak je kennis met de hypotheekadviseur en berekent de adviseur voor jou hoeveel jij op basis van je salaris ongeveer maximaal kunt lenen. Verder zal de hypotheekadviseur met je bespreken wat hij of zij voor je kan doen en wat de kosten daarvan zijn. Je kunt bij veel hypotheekadviseurs tijdens kantoortijden terecht, maar er zijn ook adviseurs die advies geven in het weekend of ‘s avonds. Het gesprek kan plaatsvinden op kantoor in Oldenzaal, aan huis of soms zelfs via de webcam.

Voor het maken van een eerste afspraak klik je op de knop ‘Maak een gratis afspraak’. Na het invullen van de gevraagde gegevens kun je je aanvraag versturen. De adviseur van jouw keuze neemt dan snel contact met je op om een afspraak te plannen.

Kosten

Na de eerste afspraak zijn wel kosten aan het hypotheekadvies verbonden. Deze kosten bestaan uit de kosten voor het hypotheekadvies en de kosten voor het regelen van de hypotheek. De hoogte van de kosten verschilt per hypotheekadviseur.

Weet wel dat je de kosten voor hypotheekadvies er vaak wel uithaalt. Het inschakelen van een hypotheekadviseur scheelt je gemiddeld ongeveer € 15.000,- aan rente over de gehele looptijd van je hypotheek. Dit blijkt uit onderzoek van Van Bruggen Adviesgroep uit 2018. 

Over Oldenzaal

De gemeente Oldenzaal ligt in Twente en heeft ongeveer 32.000 inwoners. Het is heerlijk wonen in deze gemeente, mede door de mooie ligging in de natuur. Een van de belangrijkste voordelen van Oldenzaal zijn de huizenprijzen. In Oldenzaal vind je voor € 300.000,- al een vrijstaande woning. Een groot prijsverschil met de Randstad! Ook is er in en rondom Oldenzaal veel groen. Verder staat de gemeente bekend om zijn verenigingsleven. Bijna alle sporten zijn wel te beoefenen in Oldenzaal.

Bereikbaarheid

Oldenzaal is met de auto te bereiken via de A1. Ook met het openbaar vervoer is Oldenzaal bereikbaar. Vanaf station Oldenzaal kun je bijvoorbeeld naar Hengelo afreizen en vanaf Hengelo kun je onder andere gebruikmaken van de verbinding naar Zutphen. Verder kun je vanuit Oldenzaal onder andere in Duitsland komen met de trein, bijvoorbeeld in Osnabrück. Verder vertrekken vanaf het treinstation van Oldenzaal bussen naar meerdere andere plaatsen in Twente. 

Omgeving

Oldenzaal kent door de ligging in het oosten veel mooie natuur. Zo is het Bosrijkgebied De Tankenberg een mooie heuvel met een hoogte van 85 meter. Het gebied heeft veel bos en is daardoor uitermate geschikt voor wandel- en fietstochten. Verder ligt aan de rand van de gemeente Oldenzaal het park Kalheupink met een bos en een waterplas. Recreatiepark Het Hulsbeek is misschien nog wel het mooiste stukje natuur van Oldenzaal. Hier is veel te beleven in de vorm van watersport en je kunt er goed mountainbiken.

Ook ligt in Oldenzaal het oude militaire vliegveld Twente Airport. Dit vliegveld wordt nog gebruikt voor pleziervluchten en klein verkeer.

Schakel hypotheekadvies in Oldenzaal in

Kortom, het is goed vertoeven in Oldenzaal. Zie jij jezelf wel wonen in deze gemeente? Maak dan een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs in Oldenzaal en omgeving om jouw mogelijkheden te bespreken. Wie weet kun jij dan straks een mooie Oldenzaalse woning betrekken.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!