Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseur Geldrop-Mierlo

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Geldrop-Mierlo? Je ziet hier alle adviseurs in Geldrop-Mierlo die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Geldrop-Mierlo?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Geldrop-Mierlo

Als je een hypotheek gaat afsluiten, doe je dit vaak met een hypotheekadviseur. Het regelen van een hypotheek is namelijk een lastige klus en vereist veel kennis en tijd. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste hypotheekadviseur in Geldrop-Mierlo en omgeving, kun je op HypotheekAdvies.nl de verschillende hypotheekadviseurs filteren. Zo kun jij de hypotheekadviseur uit Geldrop-Mierlo vinden die past bij jouw wensen, behoeften en situatie.

Hypotheekadvies Geldrop-Mierlo

Het uiteindelijke hypotheekadvies verschilt per persoon en per situatie. Heb je bijvoorbeeld een studieschuld, dan heeft dit invloed op je hypotheekmogelijkheden. Ook is hypotheekadvies voor een ondernemer anders dan voor iemand in loondienst.

Een goede hypotheekadviseur helpt jou bij het vinden van de meest geschikte hypotheek. Zo kan de adviseur nagaan bij welke hypotheekverstrekker jij het beste terecht kunt. Daarnaast kijkt de hypotheekadviseur onder andere naar de meest geschikte hypotheekvorm en kun je advies krijgen over eventuele verzekeringen en over de voor jou beste voorwaarden.

Een hypotheekadviseur kan je overigens ook advies geven als je je hypotheek wilt oversluiten. En verandert er iets in je privésituatie dat mogelijk gevolgen heeft voor je hypotheek? Ook dan kan een hypotheekadviseur je helpen met advies op maat.

Een hypotheekadviseur in Geldrop-Mierlo kiezen

Op HypotheekAdvies.nl vind je maar liefst 400 hypotheekadviseurs uit heel Nederland, dus ook in Geldrop-Mierlo en omgeving. Om je te helpen bij je keuze, geven we je 5 tips om een goede vergelijking te maken. Daarnaast kun je gebruikmaken van de filters op onze site. Zo kun je de hypotheekadviseurs filteren op hun locatie, de prijs van het advies en hun afspraakmogelijkheden. Zo zijn er adviseurs die niet alleen tijdens kantooruren, maar ook in het weekend of ’s avonds beschikbaar zijn.

Geldrop-Mierlo

De gemeente Geldrop-Mierlo bestaat uit de dorpen Geldrop, Mierlo en voorheen Hoog Geldrop, maar het laatste gebied valt nu onder de bebouwde kom van het dorp Geldrop. Daarnaast kent de gemeente een aantal gehuchten en buurtschappen. In totaal telt de gemeente ongeveer 40.000 inwoners. Hiervan wonen ongeveer 10.000 mensen in Mierlo en 28.000 in Geldrop. Rondom de gemeente bevinden zich verschillende natuurgebieden. Deze gebieden bieden een mooie plek om tot rust komen en te fietsen of te wandelen.

Wonen in Geldrop-Mierlo

De inwoners van de gemeente Geldrop-Mierlo zijn over het algemeen tevreden over hun woonplaats. De meeste voorzieningen bevinden zich in de buurt. Denk daarbij aan voorzieningen als scholen (basis- en voortgezet onderwijs), supermarkten, een treinstation in Geldrop en busstation in Mierlo, de oprit naar een snelweg en gezondheidszorg, die zich allemaal binnen ongeveer vijf kilometer afstand bevinden.

De gemeente is het afgelopen jaar met ongeveer 300 inwoners gegroeid. Mensen vinden het voornamelijk prettig wonen omdat de dorpen dicht bij Eindhoven liggen. Zo is de stad goed bereikbaar, maar kun je toch in een groene en dorpse omgeving wonen.

Vrije tijd en evenementen

Geldrop-Mierlo kent ook genoeg plekken voor recreatie. In de dorpen zelf vind je veel leuke evenementen en in de omgeving is veel groen te vinden. Voor iedereen is er wel wat te doen. Zo zijn er veel musea die je kunt bezoeken, zijn er diverse fiets- en wandelroutes, en kun je naar de omliggende steden Eindhoven en Helmond gaan.

Qua evenementen zijn de dorpen voornamelijk lokaal gericht. Zo zijn er kleinere evenementen als kermissen, tentoonstellingen of exposities en markten. Daarnaast worden enkele grotere evenementen georganiseerd als de Meise Mert (een grote braderie), Pitpop (een jaarlijks popfestival) en Wintersfeer (een grote ijsbaan met allerlei activiteiten).

Woningmarkt in Geldrop-Mierlo

Als je in de gemeente Geldrop-Mierlo op zoek gaat naar een woning, kom je al snel uit bij bestaande bouw. De huizen die te koop staan in Geldrop-Mierlo zijn zeer divers en gaan van vrijstaande huizen tot appartementen. Er zijn dus verschillende mogelijkheden. De gemiddelde woningprijs in de gemeente Geldrop-Mierlo is eind oktober 2019 ongeveer € 450.000,-. Daarmee is de gemiddelde prijs licht gedaald ten opzichte van de maand ervoor.

Huren of kopen in Geldrop-Mierlo

Het kopen van een huis is een grote financiële beslissing. Het is een van de grootste uitgaven die in je leven gaat doen. Het kan zijn dat het kopen van een woning op dit moment financieel niet mogelijk is voor je. Dan kan het huren van een woning een goede tijdelijke oplossing zijn. De keuze tussen huren en kopen is echter niet alleen gebaseerd op de financiële situatie. Er zijn voor- en nadelen voor zowel huren als kopen, die je zelf moet afwegen. Je zit bijvoorbeeld bij het kopen van een huis aan die woning vast, terwijl je bij huren meer flexibel bent om te verhuizen.

Vind je de keuze tussen huren of kopen moeilijk? Dan kan een hypotheekadviseur jou helpen bij het maken van de juiste keuze. De hypotheekadviseur kijkt naar jouw situatie en geeft je advies over wat jij het beste kunt doen.

Zoek de juiste hypotheekadviseur

Op HypotheekAdvies.nl kun je alleen maar onafhankelijke hypotheekadviseurs vinden. Er zijn een paar belangrijke verschillen tussen onafhankelijke hypotheekadviseurs en hypotheekadviseurs van een bank. Vaak is de kans bij een onafhankelijke hypotheekadviseur groter dat je daadwerkelijk de voor jou voordeligste hypotheek afsluit, omdat onafhankelijke hypotheekadviseurs meer aanbieders kunnen meenemen in hun advies.

Jouw hypotheekadviseur gevonden?

Heb jij de gewenste hypotheekadviseur in Geldrop-Mierlo of omgeving gevonden? Dan kun je gemakkelijk een afspraak maken. Zodra je via de knop ‘Maak een gratis afspraak’ je gegevens hebt ingevuld, neemt de hypotheekadviseur contact met je op. Het eerste gesprek met een adviseur is bij HypotheekAdvies.nl altijd gratis en vrijblijvend.

Tijdens het gesprek gaat de hypotheekadviseur jouw situatie in kaart brengen en kijken jullie samen naar jouw mogelijkheden. Uiteindelijk zal de hypotheekadviseur je passend hypotheekadvies geven waar jij mee verder kunt.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!