Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseur Emmen

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Emmen? Je ziet hier alle adviseurs in Emmen die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Emmen?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Emmen

Een hypotheek afsluiten - bij het kopen van een woning kun je er meestal niet onderuit. Een hypotheek is alleen nogal een grote uitgave, dus het is logisch dat je daar zekerheid over wilt. Daarom kan het een slimme zet zijn om hypotheekadvies van een adviseur in te schakelen. Woon je in Emmen of wil je daar gaan wonen? Dan vind je via HypotheekAdvies.nl vast een hypotheekadviseur in Emmen die jou goed kan helpen. Of je nu een ondernemer, starter of doorstromer bent of andere hypotheekvragen hebt, een hypotheekadviseur helpt je graag.

Hypotheekadvies Emmen

Als je nog op zoek bent naar een hypotheekadviseur in Emmen dan kunnen we je daar op HypotheekAdvies.nl goed bij helpen. Op onze website vind je meer dan 400 adviseurs, waaronder ook ongetwijfeld de passende hypotheekadviseur uit Emmen en omgeving voor jou. Ben je bang dat het ruime aanbod het kiezen van een adviseur lastig maakt? Daar hebben we wat op verzonnen. Om de keuze gemakkelijker te maken, kun je op HypotheekAdvies.nl gebruikmaken van filters om zo adviseurs met elkaar te vergelijken. Zo vind je zeker de adviseur die bij jou past.

Voor een goede vergelijking is het overigens handig om deze 5 tips op onze website te bekijken. Hier vind je een aantal punten om op te letten als je een hypotheekadviseur wilt vinden die bij jou past.

Onafhankelijke hypotheekadviseur of adviseur van een bank?

Ook goed om rekening mee te houden, is dat je de keuze hebt tussen een adviseur van de bank en een onafhankelijke hypotheekadviseur. Het verschil tussen deze twee zit hem in het aantal producten dat zij kunnen aanbieden en vergelijken. Daarnaast is er een verschil in de kosten voor het advies. Want wat kost hypotheekadvies eigenlijk? Gemiddeld kost het hypotheekadvies bij een onafhankelijke hypotheekadviseur wat meer, maar daar staat tegenover dat een onafhankelijke adviseur meer producten kan aanbieden en vergelijken. Daardoor is de kans bij een onafhankelijke hypotheekadviseur groter dat er een voor jou goede en voordelige hypotheek uitkomt.

Zelf je hypotheek regelen, hoe zit dat?

Daarnaast heb je tegenwoordig de keuze om zelf je hypotheek te regelen. Hiervoor moet je wel de kennis en tijd hebben die daarvoor nodig is. Daarnaast zal je een test moeten afleggen om aan te tonen dat je over de benodigde kennis beschikt. Als je niet thuis bent in de financiële wereld of liever voor zekerheid gaat, is zelf je hypotheek regelen niet de beste optie. Een kleine fout kan namelijk grote gevolgen hebben voor jou en je hypotheek. Neem voor extra zekerheid een adviseur in de hand en laat je adviseren.

Overigens is een hypotheekadviseur niet de enige die bij het afsluiten van een hypotheek om de hoek komt kijken. Op onze site kun je lezen wie er allemaal bij het afsluiten van een hypotheek betrokken zijn. Hypotheekadviseurs werken vaak samen met verschillende personen (denk aan notarissen of taxateurs) en kunnen je eventueel ook doorverwijzen naar andere partijen uit hun netwerk. Soms levert dat een korting op. Ondanks dat netwerk van een hypotheekadviseur ben je wel altijd vrij om zelf te kiezen met wie je voor bijvoorbeeld de notariële akte in zee gaat.

Energiebesparende maatregelen

Als je een hypotheek afsluit of een eigen woning hebt, kun je er ook voor kiezen om energiebesparende maatregelen toe te passen op de woning. Realiseer je wel dat deze maatregelen soms best wel wat geld kosten. Een goede oplossing hiervoor is dat je vanuit het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) in sommige gemeenten, waaronder Emmen, een extra lening kunt afsluiten voor deze maatregelen. Wel moet je daarvoor achteraf kunnen aantonen dat het geleende geld daadwerkelijk is gebruikt voor duurzame maatregelen.

Een hypotheekadviseur in Emmen kan je meer vertellen over de aanvraag van deze lening en kan je vertellen aan welke voorwaarden je hiervoor moet voldoen.

Jouw hypotheekadviseur vinden

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Emmen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is HypotheekAdvies.nl de juiste plek. Op onze site kun je hypotheekadviseurs met elkaar vergelijken aan de hand van filters (bijvoorbeeld de afspraakmogelijkheden, de taal van de adviseur en zijn of haar expertise). Zo vind je zeker de hypotheekadviseur die aan jouw wensen voldoet. Om je hierbij verder te helpen, vind je op HypotheekAdvies.nl 5 tips voor een goede vergelijking. Daarmee weet je precies waar je op moet letten als je het aanbod aan hypotheekadviseurs doorzoekt.

Zodra je een hypotheekadviseur hebt gevonden die bij je past, kun je gemakkelijk een afspraak maken. Klik hiervoor bij de adviseur van jouw keuze op ‘maak een gratis afspraak’ en vul de benodigde gegevens in. De adviseur zal daarna contact met je opnemen om een gratis en vrijblijvend eerste gesprek in te plannen. Daarin bespreken jullie de mogelijkheden en jouw situatie. Ook legt de adviseur je uit hoeveel het zou kosten als je verder met hem of haar het adviestraject in wilt gaan. Daar kun je dus vervolgens zelf een keuze in maken.

Wonen in Emmen

Emmen is een geliefde gemeente en plaats in de provincie Drenthe. De gemeente Emmen heeft ongeveer 107.000 inwoners, waarvan ongeveer 56.500 in de stad Emmen wonen. Emmen heeft als bijnaam “de Vlinderstad”, een verwijzing naar de dierentuin (Wildlands Adventure Zoo Emmen) die zich in Emmen bevindt. De stad staat ook wel bekend als een open, groene stad. Kenmerkend voor Emmen is namelijk dat de nieuwbouwwijken op relatief grote afstand van de bestaande kern van Emmen zijn gebouwd.

Voorzieningen Emmen

In Emmen zijn alle wijken voorzien van minimaal één basisschool, waardoor er in totaal 34 basisscholen verspreid over de stad te vinden zijn. Daarnaast zijn er vier basisscholen voor speciaal onderwijs. Verder vind je in de stad drie middelbare scholen voor alle richtingen: van vmbo tot vwo-plus.

Verder heeft Emmen ook veel mogelijkheden voor sporters. Voor de sportliefhebbers zijn er in Emmen negen sportparken, vijf sporthallen, tien gymzalen een voetbalstadion (van FC Emmen, een atletiekstadion en een honkbalstadion.

Omgeving van Emmen

Verder is in de omgeving van Emmen veel mooie natuur te vinden. Voor mensen die graag een stuk willen wandelen of fietsen, is Emmen dan ook een prima plaats om te wonen. Emmen heeft namelijk drie bossen in de omgeving: de Emmerdennen, het Noordbargerbos en het Valtherbos.

Bereikbaarheid Emmen

Emmen is vanuit andere plaatsen te bereiken met de auto, trein en bus. Met de auto rijd je naar Emmen via de A37 en de N34. Daarnaast ligt in de stad zelf de N391, een rondweg die zorgt voor de doorstroming.

Verder heeft Emmen twee treinstations: Emmen en Emmen Zuid. Treinstation Emmen is een kopstation en dus een eindbestemming voor diverse treinen. Via het spoor is Emmen kun je afreizen naar onder meer Zwolle. Op dit traject rijden twee keer in het uur treinen. Eén daarvan is een sprinter; deze trein stopt ook op alle tussengelegen stations.

Daarnaast kent Emmen meerdere buslijnen. Zo zijn er stadsdiensten, streekdiensten en rijdt er een schoolbus. Daarmee kun je de verschillende omliggende dorpen en plaatsen bezoeken.

Hypotheekadviseur gevonden?

Heb je een hypotheekadviseur in Emmen gevonden die aan jouw wensen voldoet? Dan kun je via HypotheekAdvies.nl eenvoudig een afspraak plannen met de hypotheekadviseur van jouw keuze. Klik hiervoor op de knop ‘maak een gratis afspraak’ bij de door jou gekozen financieel adviseur. Daarna zal de adviseur zo snel mogelijk contact met je opnemen om de afspraak in te plannen.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!