Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseur Diemen

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Diemen? Je ziet hier alle adviseurs in Diemen die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Diemen?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Diemen

Voor hypotheekadvies over Diemen zit je op HypotheekAdvies.nl goed. Bij HypotheekAdvies.nl zijn meerdere hypotheekadviseurs uit Diemen en omgeving aangesloten die alles weten over hypotheken én over de gemeente Diemen. Zij kunnen je helpen met persoonlijk advies als je van plan bent om een huis te kopen of te huren. Ze vertellen je bijvoorbeeld welke hypotheekvorm en rentevaste periode bij jou passen. En ze kunnen je adviseren over de meest gunstige rente. 

Hypotheekadvies Diemen

Een hypotheekadviseur in Diemen kijkt allereerst of je de woning in Diemen die jij op het oog hebt, kunt betalen. De hypotheekadviseur berekent je maximale hypotheek en bekijkt eventueel de mogelijkheid voor het wijzigen van je huidige hypotheek. Op basis van je financiële gegevens en toekomstplannen helpt de hypotheekadviseur jou om te kiezen uit de verschillende hypotheekvormen, rentevaste periodes, hypotheekvoorwaarden en verzekeringen.

Je hypotheekadviseur vergelijkt de verschillende hypotheken en checkt of je in aanmerking komt voor de Nationale Hypotheek Garantie of voor de Starterslening. Ook berekent hij of zij wat jouw woonlasten worden. Zo weet je precies hoeveel je moet betalen voor je hypotheek, bijkomende kosten en verzekeringen. De hypotheekadviseur zorgt er vervolgens voor dat alles in orde komt. Dit scheelt jou veel tijd en stress.

Ook na de hypotheekaanvraag is een hypotheekadviseur handig. Als er gebeurtenissen in je leven zijn die invloed hebben op de hypotheek, onderzoekt de hypotheekadviseur jouw mogelijkheden in je veranderde situatie.

Welke hypotheekadviseur kies je?

HypotheekAdvies.nl helpt je om te kiezen uit de verschillende hypotheekadviseurs. Daarom kun je op HypotheekAdvies.nl een aantal filters gebruiken om het aanbod van 400 hypotheekadviseurs te doorzoeken. Het verschilt namelijk per persoon en per situatie welke hypotheekadviseur het beste bij jou past. De filters verkleinen het aantal mogelijke hypotheekadviseurs en maken zo de keuze minder moeilijk.

De filters hebben bijvoorbeeld betrekking op het moment van de afspraak, de locatie van de afspraak, de taal die de hypotheekadviseur spreekt, de prijs, de specialisatie van de adviseur en de maximale afstand vanaf de gekozen locatie.

Onafhankelijke hypotheekadviseur

Bij het afsluiten van een hypotheek is het belangrijk dat je hypotheek een scherpe rente heeft en de voorwaarden biedt die bij jou passen. Een onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijkt de hypotheken van veel verschillende geldverstrekkers, waardoor hij of zij elke hypotheek kan meenemen in de overweging. Daardoor is de kans dat je de beste hypotheek afsluit groter bij onafhankelijk hypotheekadvies dan bij een bank. Hypotheekadviseurs die in dienst zijn van een geldverstrekker kunnen namelijk alleen hun eigen product aanbieden.

Hypotheek meenemen

Bij het kopen van een nieuwe woning is het soms mogelijk om je huidige hypotheek mee te nemen. Of dit kan, is afhankelijk van de voorwaarden die voor jouw hypotheek gelden. Meer over het meenemen van je hypotheek is te lezen in dit artikel op onze site.

Wat kost hypotheekadvies?

De kosten voor hypotheekadvies zijn op te splitsen in twee delen: de kosten voor het advies en de kosten voor het regelen van de hypotheek. De hoogte van deze kosten verschilt per hypotheekadviseur. Goed om te weten is wel dat je met het inschakelen van een hypotheekadviseur ongeveer € 15.000 aan rente kunt besparen over de gehele looptijd van de hypotheek. Dit blijkt uit onderzoek van Van Bruggen Adviesgroep uit 2018.

Kies je voor een hypotheekadviseur uit Diemen die is aangesloten bij HypotheekAdvies.nl? Dan is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend.

Over Diemen

Diemen is een gemeente in de provincie Noord-Holland en telt ongeveer 29.000 inwoners. Door Diemen heen lopen het Amsterdam-Rijnkanaal en de rivier de Diem. Diemen heeft meerdere mooie natuurgebieden. Het Diemerbos, het Penbos, Park Spoorzicht en de Diemer Vijfhoek zijn een paar noemenswaardige gebieden waar je goed kunt wandelen of ontspannen.

Wonen in Diemen

In Diemen wonen voelt als wonen in een dorp, terwijl je toch dicht bij Amsterdam woont. In Diemen vind je betaalbare maar ruime woningen. De gemiddelde prijs voor een woning in Diemen is ongeveer € 430.000,-.

In Diemen kun je voor alle verschillende soorten huizen terecht: van huurwoningen tot vrije kavels en van nieuwbouw tot studentenappartementen op een campus.

Voorzieningen

Er zijn in totaal 7 basisscholen in Diemen. Voor het voortgezet onderwijs moet je naar een school in de omgeving. Met name in Amsterdam en Amstelveen zijn veel scholen te vinden. Er zijn plannen om een middelbare school in Diemen zelf op te zetten. Deze plannen zijn echter uitgesteld, omdat er op dit moment onvoldoende leerlingen zijn voor een school.

Bereikbaarheid

Diemen ligt aan de oostkant van Amsterdam. Daardoor kun je vanuit Diemen goed in Amsterdam en andere delen van het land komen. De gemeente is met de auto goed te bereiken via de A1, A2, A9 en A10.

Ook is Diemen bereikbaar met alle soorten openbaar vervoer. De gemeente heeft stations voor treinen, trams, metro’s en bussen. Voor het treinverkeer telt Diemen twee NS-stations. Station Diemen ligt aan de spoorlijn Amsterdam-Amersfoort/Almere. Met deze lijn ben je binnen 10 minuten op Amsterdam Centraal, waarvandaan je kunt doorreizen. Daarnaast is er Station Diemen Zuid, dat directe verbindingen heeft met Schiphol/Den Haag en Lelystad/Hilversum. Hiervandaan reis je binnen 20 minuten naar Schiphol.

Verder rijden in Diemen de Amsterdamse metro (lijn 53), verschillende buslijnen en tramlijn 19. Hiermee ben je in ongeveer 25 minuten in het centrum van Amsterdam.

Schakel een hypotheekadviseur in

Kortom, Diemen is een mooie plek om te wonen. Wil jij weten wat jouw mogelijkheden voor een huur- of koophuis zijn? Of heb je een andere hypotheekvraag? Schakel een hypotheekadviseur in Diemen in voor advies op maat. Maak hierboven een vrijblijvende en gratis afspraak met een hypotheekadviseur uit Diemen die voldoet aan jouw wensen.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!