Vertrouwen
Vertrouwen Alle basisgegevens zijn gecontroleerd
Aanbod
Aanbod Keuze uit vele onafhankelijke adviseurs
Snelheid
Snelheid Plan een gratis 1e gesprek binnen 1 minuut

Jouw locatie

Keuzes verfijnen

Meer filters

Hypotheekadviseur Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Alphen aan den Rijn? Je ziet hier alle adviseurs in Alphen aan den Rijn die jou graag voorzien van onafhankelijk, financieel advies. Adviseur gevonden die bij je past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je meer weten over wonen in Alphen aan den Rijn?  Hier lees je er meer over

Hypotheekadviseur Alphen aan den Rijn

Heb jij een woning gevonden in Alphen aan den Rijn? Dan is de kans groot dat een hypotheekadviseur uit Alphen aan den Rijn jou goed op weg kan helpen. Voor een hypotheekadviseur in jouw woonplaats ben je bij HypotheekAdvies.nl aan het juiste adres. Omdat een hypotheekadviseur uit Alphen aan den Rijn uitgebreide kennis heeft over hypotheken én over de gemeente kan hij of zij jou goed adviseren over een passende hypotheek.

Hypotheekadvies Alphen aan den Rijn

Het eerste waar een hypotheekadviseur je bij kan helpen, is de vraag of de woning die jij op het oog hebt voor jou haalbaar is. Hiervoor berekent de hypotheekadviseur je maximale hypotheek. Ook bekijk je samen met de hypotheekadviseur jouw eventuele mogelijkheden om je huidige hypotheek te wijzigen. Daarnaast bespreken jullie hoe jij tegenover verschillende risico’s staat en wat je toekomstplannen zijn. Dit is allemaal belangrijk voor jouw keuze voor een hypotheek.

Ook kan een hypotheekadviseur uit Alphen aan den Rijn je helpen bij specifieke keuzes voor je hypotheek. Denk bijvoorbeeld aan de voorwaarden, de rentevaste periode en de hypotheekvorm. Een hypotheekadviseur vertelt je meer over jouw opties en adviseert je daarover op basis van jouw situatie. Ook over eventuele verzekeringen kan een hypotheekadviseur je onafhankelijk advies geven.

Is je hypotheekaanvraag rond? Ook na de hypotheekaanvraag kan een hypotheekadviseur je nog helpen, bijvoorbeeld als gebeurtenissen in je leven gevolgen hebben voor je hypotheek.

Hypotheekadviseur inschakelen of zelf regelen?

Schakel je een hypotheekadviseur in of regel je je hypotheek zelf? Die keuze kan voor sommige mensen lastig zijn. Op onze site kun je meer lezen over het verschil tussen zelf een hypotheek regelen en een hypotheekadviseur inschakelen.

Goed om te beseffen is dat een hypotheekadviseur inschakelen vaak een verstandige keuze is. Daarmee bespaar je veel tijd, voorkom je stress en frustratie, en heb je een grotere kans dat je een voordelige hypotheek afsluit die bij jou past. Als je een hypotheek zelf zou regelen, kan een foutje je duur komen te staan. Bovendien moet je met veel zaken rekening houden waar je misschien niet dagelijks mee te maken hebt. Denk aan rentevaste periodes, verzekeringen en verschillende hypotheekvormen.

Onafhankelijk hypotheekadvies

De grootste kans op een passende hypotheek met een scherpe rente heb je bij een onafhankelijke hypotheekadviseur. Een onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijkt (vrijwel) alle hypotheken voor je. Daarbij kijkt hij of zij onder meer uitgebreid naar de rentes, premies en voorwaarden. Goed om te weten is dat een onafhankelijke hypotheekadviseur daarbij volledig objectief is. Hij of zij heeft dus geen voorkeur voor een bepaalde geldverstrekker.

Een adviseur van de bank heeft daarentegen een beperkte keuze in hypotheken. Dit komt doordat de hypotheekadviseur in dienst is van een bank en daarom alleen de eigen producten mag aanbieden. Daardoor heb je bij een adviseur van een bank een grotere kans dat je een hypotheek geadviseerd krijgt die niet goed bij jou past of die niet de voordeligste is.

Hypotheekadvies van een onafhankelijke adviseur is gemiddeld iets duurder dan advies van de bank. Dit komt doordat een onafhankelijke hypotheekadviseur meer tijd kwijt is aan het uitzoeken en vergelijken van alle hypotheken. Daar staat tegenover dat je het prijsverschil er vaak wel uithaalt over de gehele looptijd van je hypotheek. Gemiddeld bespaar je € 15.000,- aan rente door te kiezen voor een onafhankelijke hypotheekadviseur. Dit blijkt uit onderzoek van Van Bruggen Adviesgroep uit 2018.

Hoe kies je een hypotheekadviseur in Alphen aan den Rijn?

Een onafhankelijke hypotheekadviseur in Alphen aan den Rijn kun jij vinden via HypotheekAdvies.nl. Wij helpen je graag om uit ons ruime aanbod van 400 hypotheekadviseurs een keuze te maken. Links bovenaan deze pagina vind je een aantal filters waarmee je het aanbod aan hypotheekadviseurs kunt verkleinen. Dat doe je op basis van jouw wensen.

De filters hebben bijvoorbeeld te maken met de locatie van de hypotheekadviseur, de taal die de hypotheekadviseur spreekt, het onderwerp waarover jij advies wilt, de maximale prijs voor het advies en de maximale afstand tot de hypotheekadviseur. Zo kun je makkelijker een hypotheekadviseur in Alphen aan den Rijn vinden die bij jou past.

Heb je een adviseur gevonden? Dan kun je een eerste gesprek plannen door te klikken op ‘Maak een gratis afspraak’ bij de hypotheekadviseur van jouw keuze. Dit eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek zoekt de hypotheekadviseur alvast uit wat voor jou de laagste rente is en berekent hij of zij je maximale hypotheek. Na een eerste gesprek weet je dus al meer over jouw hypotheekmogelijkheden.

Alphen aan den Rijn

Als je je vestigt in Alphen aan den Rijn, woon je in een leuke stad in het Groene Hart. Alphen aan den Rijn is een moderne stad met een centrale ligging en ruim 100.000 inwoners. Ondanks dit grote aantal inwoners hebben de meeste mensen in Alphen aan den Rijn toch een dorps gevoel. De stad is geweldig voor gezinnen met kinderen door kindvriendelijke wijken als Ridderveld, Kerk en Zanen, en Oudshoorn. Ook zijn er in Alphen aan den Rijn genoeg mogelijkheden voor recreatie.

Bereikbaarheid

Met de trein ben je snel in Alphen aan den Rijn vanuit Gouda en Leiden. Ook kun je vanuit Alphen aan den Rijn met de trein afreizen naar Boskoop, een dorp met twee treinstations. Verder is Alphen aan den Rijn met de auto te bereiken via de N11 of de N207. Vanuit Alphen aan de Rijn ben je zowel met de auto als met de trein binnen driekwartier in Amsterdam. Utrecht is met de trein te bereiken in een half uur en met de auto in 40 minuten.

Woningmarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn heeft een groot aanbod aan woningen, zowel koop- als huurwoningen. De gemiddelde vraagprijs voor een woning in Alphen aan den Rijn bedroeg in januari 2020 € 422.947,-. Op 15 januari 2020 stonden er 383 woningen in de gemeente te koop.

Maak een afspraak met een hypotheekadviseur

Wil jij weten welke mogelijkheden jij hebt om te kopen of huren in Alphen aan den Rijn? Plan direct een gesprek in met een hypotheekadviseur uit Alphen aan den Rijn.

Ben je bang dat je daar geen tijd voor hebt in verband met je werk? Geen nood. Handig is dat je via HypotheekAdvies.nl ook hypotheekadviseurs kunt vinden die buiten kantoortijden advies geven. Bij sommige hypotheekadviseurs kun je zelfs een eerste afspraak plannen in het weekend of ‘s avonds. Wacht dus niet langer en plan een afspraak in op het moment dat jou uitkomt.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in: En maak een gratis eerste afspraak

Ik wil een afspraak met:

Vul je gegevens in

Naam is een verplicht veld

Achternaam is een verplicht veld

Woonplaats is een verplicht veld

Telefoonnummer is een verplicht veld

E-mailadres is een verplicht veld

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht!